Přejít na obsah

Fabia 1.4MPI automat na světla


jenda232

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

měl bych na Vás dotaz. Kamarád vlastní Fabii 1.4MPI 55kW (RV 2001) verze bez denního svícení a xenonů, automobil okamžitě po zapnutí klíčku automticky zapne potkávací světlomety. Ty však nejdou vypnout ani přepínačem přestaveným do polohy "0" takže automat obchází spínač, nebo není vůbec zapojen (nezkoumal jsem zatím). Tak bych se chtěl zeptat jesli je možno tento automat vypnout bez fyzického zásahu do kabeláže vozidla, jsem elektronik takže není problém kompletní modul navrhnout a vyrobit, jak pro manuál tak pro automat a další vychytávky. Jen se chci prvně optat jestli je i nedestruktivní metoda.

Jinak jsem se chtěl optat , co ve schematu znamenají ty obdelníčky na "vodiči" a vnich je nějaké číslo (třeba 239, 77 atd.). To je odkaz na konektor nebo na nějaký spoj?

Děkuji za ochotu, s pozdravem jenda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale on tam nebude mit origo prislusenstvi Skoda To se chova tak , ze po zapnuti klicku se rozsviti parkovaci tedy pozicni a po nastartovani impus budici modry vodic od alternatoru da impuls do rele denniho sviceni a pak se teprve roznou potkavaci.

Ma tam neco neorigo dobastleneho a potom se tezko radi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo to je fakt.. pokud to ovšem nenapsal blbě..

jinak ad poslední dotaz v prvním postu: ten obdélníček znamená, že vodič pokračuje na jiné stránce stejného bloku.. dole pod schématem je jakási osa, na které jsou čísla.. a to číslo v obdélníčku odkazuje na pokračování toho vodiče na daném čísle na ose...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...