Malta Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 odkaz na nová pravidla, resp. jejich přečtení a potvrzení jsi dostal při prvotní registraci, ale pokud jsi to jen odbrnkl, tak tady to máš pro jistotu znovu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 ahoj kluci mám takovej dotaz, včera jsem normálně jel na floorbal zhruba 5km auto jsem zaparkoval nechal rychlost a ručku mírnější kopeček. po floorbale přijdu chci nastartovat a jen to škublo a nic poté jak kdyby se dusilo a jelo to jen na dva válce pak už vůbec nic auto točí ale nic.. je možné že přeskočil řetěz ? auto má najeto 75tis. olej 15tis. akorát jsem chtěl měnit...je fakt že občas tak z 20 startů jednou mi něco zarachtalo při startování něco v autě cca 1-3 sec. poté to utuchlo nevěnoval jsem tomu pozornost, nevěděl jsem co to je nějaka rada ? jinak motor 2011 CGPA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 na 99% skočené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 Tato chyba mi skocila na pc..muze bejt i motor ko ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak242 Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 Mne keď skočila reťaz tak tak isto diagnostika písala chyby snímača. Snímač bol ok. Pri tomto ako skočila reťaz tak sa zmenila poloha vačky voči kluke a už to vyhodnotilo ako chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 takže taky počítám že mi skočil řetěz jen doufám že není v prd** i motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak242 Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 Origo prípravku na nastavenie rozvodu by povedali viac po ich nasadení respektíve pokiaľ nepôjdu nasadiť všetky tri tak je skocená reťaz. A bude skocená dolu na kluke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 čaues tak dneska to bylo rozebrané to co jsem si myslel se stalo bylo to skočené né o zub ale o půlku otáčky....teď čekám zda motor bude mít tlaky, jinak bude muset hlava pryč a možná nejlepší pořídit jinej motor...jinak mi automechanik řekl, že už ten rozvodovej řetěz byl dělanej, a těm 74tis. km najetých taky nemám věřit...že to je na 100% přetočený... dále mi prozradil že tam byly žvejklé šrouby... a auto bylo bourané na pravou stranu...takže samé pozitiva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 jsem myslel že jsi to auto měl od nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Nene mam ho 4 rok.. myslel jsem taky ze jsem auto kupoval s 36tis. km a serviskou..ale mechanik me presvedcil o opaku...prej ten rozvod mel tak 150 tis a vice....dale ze auto bylo bourane protoze blok motoru byl hlej..no jeste prej nikdy nevidel takovej retez a ze uz delal hodne hatapek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 jenom tak mimo řeč neví tady někdo o motoru CGPA 1.2 12V ?? na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 tak že by bylo bourané, budiž, ale dvouleté auto že by mělo tak výrazněji více jak 36t km ... no nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Ale jo je to mozny protoze prvni majitel je firma...druhy majitel jsem ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 aha, tak potom jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Teda htp a najeto přes 150 000 za 2 roky? To by snad nikdo nečekal. Kup levne motor a auta se zbav když je po takové nehodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Cuz tak motor jsem vcera kupoval za 12tis.. jeste koupit nove rozvody olej a namontuje se to tam a snad budu jezdit...jinak muj motor ko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 před 11 hodinami, Petrkiller napsal: Teda htp a najeto přes 150 000 za 2 roky? To by snad nikdo nečekal. Kup levne motor a auta se zbav když je po takové nehodě.. Njn ja jsem to fakt necekal kdyz mam ve smlouve garanci ujetých kilometru a servisni knizku a jako lajka me to fakt nenapadlo samozrejme vsem doporucuju kupovat auta z MOTOTECHNY..samozrejme moje blbost ze jsem to kupoval a nenechal po 36tis vymenit ten rozvodovej retez...mozna bych jeste dneska jezdil kdyz si vezmu ze origo rozvodova sada je za par korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 no řekl bych že na stavu řetězu se spíš podepsala jejich současná nekvalita, takže mechanikův odhad na 150t km bude spíše poplatný tomuto důvodu, než skutečnému stavu najetých km ... ovšem na výsledku věci to bohužel nic nemění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 (editace) tak dneska už mám zapojený motor, běží, tlaky dobré 13.8 ,14 ,14 tak snad moje haťapinka zase nějaký kilometr najede no a ode dneška vím nedávat rychlost nedávat rychlost nebo se ti to potká ....cena motoru 12 tis... jinak celková oprava mě vyšla na 21 000 tisíc... (nové filtry,olej,rozvody, vyndání starého zapojení nového) myslím si že cena odpovídá ... Editováno: 26. Duben 2017, autor: joschs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 možná jen pro ujištění .. dával jsi stejný kód motoru? ... já jen, aby tě pak třeba nečekalo další překvapení na nejbližší STK ... jinak ať slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joschs Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 jo jo cgp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Mám se bát o BZG (cca 100 tisíc km, vesměs poskakování po městě), když si za studena sem tam zachrastí? Dělá to již dlouho. Přemýšlím, zda radši nenechat zkontrolovat řetěz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Zdravím, přítelkyně má 1,2 HTP po FL rok 2011, najeto cca 85000 km, olej pravidelně měněný po 10000km..dle příručky údajně s doživotními rozvody.. Dneska se vrátila celá špatná domů z toho, že byla v servisu na diagnostice, kde jí technik řekl, ža má špatnou lambda sondu, to by ještě šlo, ale prý diagnostikou zjistil, že má volný rozvodový řetěz a hned ji valil do hlavy, že když jí to přeskočí, že zruší motor a ty řeči a že je má nechat vyměnit. Moje otázka tedy zní, je možné, aby diagnistikou, který je na elektroniku ( aspoň jsem si to tedy myslel ) odhalil, že má volný rozvodový řetěz ? což je věc mechanická ? budu rád za jakoukoliv odpověd..děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 (editace) V 4.7.2017 na 18:12, ski1961 napsal: jde, zjistí úhel natočení klikovky proti vačce. pokud je mimo toleranci, je vytahaný řetěz Editováno: 10. Červenec 2017, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Trochu oživím, manželka má HTP tu silnější a najeto asi 65tis. Při startu to chrastilo skoro pravidelně, ale poslední dobou fakt až nepříjemně úplně jiným zvukem než obvykle. Pak to na čas přestalo, ale pro jistotu jsme nechali vyměnit rozvody. Údajně prej ale řetěz tak vytahaný nebyl. Teď nám ovšem odešlo dvouložisko v převodovce a za studena je poměrně slyšet. [emoji52] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.