Bajuszka Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 To bychom si nedovolili, když ty mikiny taky moc chceme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Draku, jsou ještě teda v plánu ty mikiny na zip bez kapuce, jak se diskutovalo na konci roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Každopádně se v minulosti ozval pouze Vick, takže Vicku tebe mám v tabulce (2 x XL pánská). Cenu samozřejmě zajistím tu nejnižší. Pokud budete chtít dámské, to už jsem zjišťoval a neměl by být samozřejmě problém... Je potřeba sehnat za luxusní peníz mikinu z kvalitního materiálu, ve všech velikostech a i s možností dámského provedení... MrChodny, to tvoje bude oříšek, ale nic není nemožné Je prostě potřeba sehnat stejnou kolekci pro všechny... Ale to zvládnem a dotáhnem to do konce Jen si nejsem jist, zda vás v mikinách uvidím na letošním srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Tak na potiscích už se maká, poslali jsme návrhy kamarádovi, co dělá tak trochu v designu Takže by to mělo mít parádní rozlišení apod. Jinak tož určitě, abychom měli všeci stejnou kolekci pánskou a dámskou, žádné vymyšlení, že někdo bude chtít s kapucí, někdo bez, někdo na zip a někdo klokana!!! To co bude nej finančně, ale zároveň kvalitně se bere Jinak co se týče velikostí a kusů za nás jsme nepsali nic, protože jsme nevěděli zda-li bude možnost dámské verze. Tím pádem já si zajdu vyzkoušet jakou mám velikost Adidas a Nike, bo jsem u nich nikdy nic nekupovala A pro Kubu budem chtít nejspíš L ... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Lidi nechci Vám nic říkat ale máme tady půlku února a pak už to docela sletí.proto apeluju na všechny kteří opravdu měli o mikiny zájem ,aby sem napsali své požadavky na kusy a velikosti(popřípadě Jardovi do SZ) Motivy už se taky dokončují a je to otázka pár dní.pak ale bude třeba řešit objednávky.Na sraze bylo celkem dost zájemců tak kde to vázne? Jinak Jardo Tebe jestli můžu poprosit tak upřesni jestli bude k mání i ta dámská velikost.Já vím,že už jsme se bavili,že ano,nicméně pro jistotu a klid všech to zde uveď ještě jednou osobně sám. Doufám bando,že vás počáteční euforie neopustila a zájem trvá. Pro upřesnění těm neznalým, bude se jednat o mikinu na zip a s kapucí.Značka adidas nebo nike se upřesní až dle momentální nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Já beru na 100% 1 ks velikosti XXL nebo XL :-) spíš tu XL :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Zajem mam. Chtel bych tu nejvetsi,m jaka se dela. Proste pro slony XXXL atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 (editace) tak panstvo a damstvo, první verze je na světě, takhle nějak by to snad mohlo vypadat samo sebou že logo na prsu bude menší, teda pokud se nedomluvíme jinak Kuba Editováno: 13. Únor 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Jardo, taky mám zájem a to o velikost M ten dizajn vypadá pěkně, ale ty nápisy na rukávech jsou už moc.. superb vepředu, superb na levé a superb na pravé ruce, no nevím, osobně bych byl radši, kdyby to na těch rukávech nebylo, stačí když se udělá trochu výraznější logo na prsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 (editace) objednavam oficialně 1 ks mikiny velikosti XL. :-) design se mi libi, ten napis skoda superb by stacil na jeden rukav. Verze TDi by nebyla?:-D Editováno: 13. Únor 2013, autor: KubinoS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 (editace) Na srazu byla ukázka mikiny mého bratra, který má mikinu jednoho klubu z Ovy a tím vzniklo, jak by měla mikina vypadat... Takže všichni na srazu souhlasili, že bude logo autíčka a superb nápis na levém prsu (menší než je na obrázku), logo škoda velké na zádech a na jednom rukávě bude nápis škoda superb nejspíš na pravém, když na levém prsu je logo... Tohle tedy všichni odhlasovali na srazu podzimním a podle tohoto infa jsme zadali naším kamarádům, kteří nám to vypracují v dobré kvalitě pro tisk na mikiny... Jak psal Kubišta tohle to je jen náhled, jak asi to bude vypadat, viz. tedy můj popis Jinak pro Kubištu velikost L a já si zítra skočím do A3 vyzkoušet nějakou mikinu podobného typu ať vím tu dámskou velikost Bája Editováno: 13. Únor 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Nebylo by lepsi pouzit aktualni znak Skody? Jinak chci taky co nejvetsi, jako nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Takze ten obrazek mikiny je skoro k nicemu, chapu to dobre? Kdyz logo superb bude maly a na levym prsu (tady je hrde pres celej hrudnik) a jen jeden napis na rukavu (kdezto na foto je na obou rukavech) ja si myslel, kdyz jste si dali na cas, ze to bude finalova verze, max. upravit detaily, ne prekopat pul mikiny :-) tak se cinte at se to muze zadat do vyroby a na sraze se vsichni potkameuz obleceni mimochodem, jak to bude s penezma, je nejakej zvlastni ucet na odeslni platby? Nebo az na sraze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 (editace) Ahojky. zatím jsem se moc nevměšoval, jelikož na slona mikiny moc nebývají, ale pokud by se Jardovi podařilo sehnat min. alespoň 4XXXX, tak bych byl rád, ale rozhodně bez takových nehorázných nesmyslů. Nejsme banda nějakých "sevisáků", vždy jsme si zakládali na decentnosti jak našich mazlů, tak nakonec i znaků naší "SUPÍ BANDY". Za mně obvyklý náš nápis Superbu se znáčkem a případně něco na levém rameni. Rozhodně si myslím, že jsme se vždy drželi hesla, že méně je někdy více! Musím souhlasit s Majklem, že to co bylo předvedeno od podzimního srazu není rozhodně k pochvale a hlavně si myslím, že tento přístup není férový ani vůči Draku z Okurkova! P.S. Milane, Ty se máš, Tobě stačí 3X! Editováno: 14. Únor 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Dovolil jsem si převzít Barčin návrh a ukázat na něm názorně moji vizi, jak jsem si to trochu představoval. Jednoduchost a na rameno bych dal třeba vždy jméno, který zaručí, že každá mikina bude tak trochu originální a při tom stejná. Při tom si každý pozná svoji mikinu poté, co se probudí z euforie a zvedne ráno od stolu Dokonce jsem si z googlu vypůjčil i nový znak a udělal náčrt s tím, že by se muselo do šedé či bílé barvy hodit i logo klubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Ten obrazek co jsem tady vlozil, jsem ukazal pouze pro ukazku jak by to mohlo vypadat a co jsem jako prvni navrh dostal od kamose grafika. Hned jsem mu psal, ze dva rukavy jsou moc a ze na tom prsu to ma mit mensi. Ocekavam ze behem par dni mi to da opravene. Navic mi posle jednotlive obrazky zvlast takze se muzeme rozhodnout jak chceme... Toto bylo pouze pro ukazku. Nicmene pokud by kazdy mel mit na se mikine sve jmeno, byla by cena hned nekde jinde, protoze uz by to byly kusovky a ne cela varka stejna... A za dalsi, klidne to muze kdokoliv predelat, ale za cely pulrok nikdo nedal jediny navrh... Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 co jsem tak pochopil z minulých příspěvků, rozhodli jste se designu věnovat vy, tak proto se možná nikdo moc neangažoval.. Jinak pokud se na mikinách pracuje tak ať vám to jde od ruky, hlavně pevný nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Osobně souhlasím s decentností, kterou myšlenkově představil Lanny. Obrovská loga a obří nápisy zavání kolotočárnou, takže decent znak na prsu (tvar supa) a už kdekoli samotný znak škoda bude až až... Jen taková technická: na druhém návrhu jsem zahlídnul na rukávu jméno... Jen podotýkám, že potisk s jmény se dost podraží skrz výrobu forem extra pro každého, páč všichni nejsme Jaryni... Každopádně až budu mít finální verzi grafických podkladů, zjistím přesné ceny... PS for Lanny: Adidas vyrábí sice velikosti většinou do verze XXL, ale bacha, zabalil by jsi do toho i " kolo štěstí" takže bych to tak šedě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Hele chlapi, vy co jste byli na srazu, tak většina souhlasila s tím, že na zádech bude logo Škoda, nad prsem malé logo auta a nápis Superb a na rukávě Škoda Superb!!! Jak už jsem psala, byla tam na ukázku bráchova mikina a všeci jste byli nadšení, že je to fajn mít na zádech logo, nad prsem znak a na rukávě nápis... A teď zase plno keců jiných kolem toho... Ano chápu, že každému se líbí něco a někomu úplně něco jiného, ale takto se potom vůbec nedomluvíme!!! A hlavně jméno se zatrhlo hned jako první, že to výjde draho, když by se dělala mikina každá zvlášť... Jestli máte nějaký problém převrhněte si to jak chcete a nechte si udělat mikiny na vlastni triko sami... My jsme se dali do toho, protože nikdo jiný se do toho nevrhl... Teda až na Draka, který dodal, že by sehnal mikiny za levnější peníz a že by mohl mít možnost i tisknout... Jestli s naším návrhem, který nebyl finální nesouhlasíte, tak si to udělejte sami... Trošku tvrdé, ale je to tak, opět podotýkám na srazu se to řešilo... Draku pro mě dámskou mikinu velikosti M, děkují Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 (editace) Mikca je vec, ktera by nas mela spojit. Nas a nase konicky, prece se kvuli ni nebudeme prit pojdme resit tuto otazku konstruktivne, jsem pro znak skoda na zadech a logo superb na prsou. Na rukavech bud nic, nebo neco velmi decentniho. Editováno: 14. Únor 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Jde o to, že my jsme měli udělat loga a napisy a k tomu jste se měli vyjádřit, jestli jo to je dobré s tou zelenou a nebo ne té bíle je tam moc apod. Jak to bude poskládané na mikině může zadat až Drak, když to ponese k tisku, my mu stejně pošleme jen verze log a nápisů a ne obrázek mikiny a na ní všeho... K tomu kde co bude a jak už se nebudu vyjadřovat, v nejbližší době by mělo být vše hotové a připravené v dobré kvalitě pro tisk, takže to pošleme Drakovi a ten ať už se s Váma domluví, kde co chcete mít Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Souhlasim s decentnosti, zadne velke prebytecne pismena. Podle navrhu, ktery jsem tady videl a mou pretsavu by to mohlo byt, vetsi auticko mislim tim vlnovku stim superb club na zadech.Na levem prsu male auticko, ale to zalezi kde bude potisk origo nike nebo adidas a na pravem prsu znak skoda tak maximalne 6cm. Na levem rukavu napis superb club, tento napis by mel byt bily a stineny zelenou. Vsichni muzeme podat nejaky navrh VIC HLAV VIC RUZUMU K USPECHU. Dalsi vec termin uzaverky na navrch by mel byt do konce unora a objednavky a pocet mikyn do 7.3. 2013 . Vim, ze to je kratka doba, ale takhle se nikam nedostanem proto se to urychli a bude klid s hadkama co a jak. Finacni stranka--- pri objednavce se budou posilat DRAKOVI chechtaky. Kdo mu je neposle ma smolika a Jarda bude kryty aby potom nekdo nerek ze tak nebo onak. Ted muzete malovat psat, ale cas se krati, hlavne nehadejme se, jsme parta supu tak to podle toho musi vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Jo a jeste jsem zapomnel Davidovy misto znaku skoda tak VW, jelikoz prezident ma navrch co nato Pasport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 čus bus, tak vám sem dám fota mého motosportáckého trička, třeba vám z toho něco padne do oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Krasne, vystizne, decetni a nenapadne znaky, zadne velke obludy. Neco podobneho mam doma uz drivejsich dob, jelikoz neumim tak dobre pracovat s klebetarem tak nemohu dat zadne fota ani navrhy odtoho jsou jini lide co tomu rozumej, kazdy dela to cemu rozumi, ale navrch muze podat kazdy. Doufam zese dohodnem a stare porekadlo pravi komu seto neliby, at mi prdel polibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.