Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mam el. sklopitelna zrcatka a kdyz chci auto zamknout a zrcatka sklopit, tak dle prirucky musim podrzet tlacitko na klici 2s. To funguje, jen to je otravny.

Proto se ptam, jestli je mozne to nejak nakodovat, aby se zrcatka pri normalnim zamknuti hned sklopila a ja nemusel tlacitko drzet 2s.?

Diky za info.

• 2 týdny později...

Sdílím stejný názor. Je to vážně otrava držet zamykání na klíči a čekat jestli se zrcátka sklopí.

• 1 měsíc později...

Skusal som to najst v LC a nic tam o tom nie je. :kol-32:

• 4 roky později...

Sklopení zrcátek – když si je sklopím když zajíždím do garáže a potom nastartuji a vyjedu a jedu dopředu tak se sami nevyklopí? Nejde to nějak nastavit pokud bude ovladač na sklopení tak budou pořád sklopená?

Nemohl by si všechny své dotazy dát do jednoho tématu - jako třeba pár dotazů superb ??????

Buď je sklopíš ovladačem zrcátek a tak i zůstanou. Po nastartování si je musíš zase ovladačem (do polohy "R") vrátit...... Např. pokud nemáš místo na otevření dveří pro nastoupení/vystoupení

Nebo podržíš zamykací tlačítko dálkáče několik vteřin a zrcátka se sklopí a po zapnutí zapalování se ale sami narovnají.

• 2 roky později...

Takže nejde nastavit aby se sklopila zrcátka automaticky při zamčení vozu? Kamarád na Octavii III tuto možnost má a funguje mu to bezvadně

Nastavit to ide, ale nie "beznym" sposobom, teda ani cez diagnostiku. Vie to napriklad ferda25

• 10 měsíců později...

já to měl na svém autě, pak jsem si to přes maxidot vypl a když jsem to chtěl zapnout tak už to nefungovalo. Zjišťoval jsem že se to nastavuje v 09 Centr.elektrice->login (to číslo bych prosil, hledám marně) -> pak Adaptace (přizpůs.) -> a tam to je...

Nezná a neprozradí někdo login pro 1K0937087P?

Tato funkce není vypínatelná přes Maxi-Dot. Položka v Maxi-Dotu je určená pro sklopení zcrátka po zařazení zpátečky. 

Pokud to přestane fungovat v 99,9% případů stačí opět naučit dorazy oken, to 0,1% jsou vadná zrcátka nebo "kutil" s VCDS.

Upraveno od ferda25

Ahoj,

zkusím pohledat jak se učí dorazy, jinak sklopení přes ovladač DO i ovladač u štelování oken funguje. Jen přestalo šlapat to automatické při zamknutí vozu...

Každopádně zatím díky.

Automatické sklopení zrcátek po zamknutí S2 neumí. Lze však kódováním změnit čas podržení tlačítka při zamykání na minimální dobu a není to pak taková otrava....  

Od MR2011(květen 2010) lze vždy aktivovat.

byl jsem v domění Ferdo, že žádná s2 neumí (ani dokodováním) při zamčení vozu automaticky sklopit zrcátka... a že lze jen zkrátit doba podlrzení tlačítka na DO.

Každopádně přes origo Carista taková funkce není, tak že asi bude něco speciálního přes VAG.

VAG je ochranná známka značky VW a v současné době, žádný identifikovatelný a prodejný software. Co má společného, že funkci nepodporuje Carista, s tím, zda lze nebo nelze funkci nastavit.

Ferdo, nemyslel jsem Volkswagen Auto Group, ale VAG-COM taký znamý jako VCDS. Co ma s tim Carista? Asi to že z 90% všého, co nabizi k nastavéni odborníci, umi nastavit taky. Napřiklad pro kodiaqa jsem nastavil vše co potreboval až na pamět jízdního režimu, v sperbu zase nebylo sklapení zrcatek ihned po zamčeni. Proto to asi bude hodně specifické programování, ktere vyžaduje i specifický software.

• 2 týdny později...
V ‎08‎.‎04‎.‎2020 na 21:28, ferda25 napsal:

Od MR2011(květen 2010) lze vždy aktivovat.

Dobrý den,

víte o někom kdo to umí, nebo poradit kde a na koho se obrátit, aby se zrcátka sklápěly automaticky po zamčení vozu? Máme SII po FL 2014.

Předem děkuji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.