Petrrr Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Super, díky za super články, jsem mile překvapen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 JJ není zač sleduju to jeho testování a tak jsem ho tu dal ať si každý počte protože si myslím že to je dobře psané a některé majitele Rapidu potěší :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Jasný, sice dlouhý o to podrobný test s videi. Pecka! Jen nevím jestli to úplně patří sem, i když by mohlo. Pokud ne Pawouk to když tak přesune a protože jsem zmínil jméno Pawouk, tak do několika minut se tu objeví :-) Jako vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Jsem zde! A je to naprosto v pořádku. Testy jsou rozsáhlé a zajímavé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Jako vždycky, Janda dost zveličuje a jde tam hodně cítit ego. Ale pořád to s přehledem stačí na suverénní prvenství mezi novináři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Souhlas, ale i tak je překvapivé, že se mu Rapid líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 On musí být extravagantní. Z Hojandé I30 udělá lepší Golf, Octavia bez víceprvku je jenom ke shození ze skály a zásadní problém je vzdálený pedál brzdy od plynu. Protože všichni řidiči brzdí a dupou na plyn zásadně zároveň. Když si člověk tohle odmyslí, tak se inrormace dozví. Jinde mně přijde, že testujou jiný auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 http://auto.sme.sk/c/7028653/skoda-rapid-spaceback-je-lepsia-s-benzinovym-motorom.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mia Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 největší nedostatek Rapida je podle mně , že je to extrémně tvrdé na nerovnostech,prakticky to skoro netlumí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Dostal jsem poštou od ŠA dopis s dotazníkem pověřené firmy Ipsos Loyalty GmbH, která provádí pro ŠA průzkum spokojenosti s Rapidem. Je někdo z Vás mezi oslovenými? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Já ho dostal loni také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Já ho dostal také. Vyklikal jsem to hned přes internet a pak mi asi za měsíc přišel znova, že prý čekají na můj důležitý názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.