Listopad 3, 201311 r JJ není zač sleduju to jeho testování a tak jsem ho tu dal ať si každý počte protože si myslím že to je dobře psané a některé majitele Rapidu potěší :kol-28:
Listopad 3, 201311 r Jasný, sice dlouhý o to podrobný test s videi. Pecka! Jen nevím jestli to úplně patří sem, i když by mohlo. Pokud ne Pawouk to když tak přesune a protože jsem zmínil jméno Pawouk, tak do několika minut se tu objeví :-) Jako vždy.
Listopad 7, 201311 r Jako vždycky, Janda dost zveličuje a jde tam hodně cítit ego. Ale pořád to s přehledem stačí na suverénní prvenství mezi novináři.
Listopad 8, 201311 r On musí být extravagantní. Z Hojandé I30 udělá lepší Golf, Octavia bez víceprvku je jenom ke shození ze skály a zásadní problém je vzdálený pedál brzdy od plynu. Protože všichni řidiči brzdí a dupou na plyn zásadně zároveň. Když si člověk tohle odmyslí, tak se inrormace dozví. Jinde mně přijde, že testujou jiný auta.
Prosinec 5, 201311 r http://auto.sme.sk/c/7028653/skoda-rapid-spaceback-je-lepsia-s-benzinovym-motorom.html
Leden 4, 201411 r největší nedostatek Rapida je podle mně , že je to extrémně tvrdé na nerovnostech,prakticky to skoro netlumí
Srpen 18, 201411 r Dostal jsem poštou od ŠA dopis s dotazníkem pověřené firmy Ipsos Loyalty GmbH, která provádí pro ŠA průzkum spokojenosti s Rapidem. Je někdo z Vás mezi oslovenými?
Srpen 18, 201411 r Já ho dostal také. Vyklikal jsem to hned přes internet a pak mi asi za měsíc přišel znova, že prý čekají na můj důležitý názor
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.