manfroto Vloženo 15. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 tak to jsi mne překvapil někde tu na foru jsem se dočetl,že na akční model je max 5% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 25tis bylo cca 7% v mem pripade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Ja to mel v mém případě 8%, což bylo cca 28k Kč plus 20k Kč od Škofinu. Navíc jsem se mě ještě u Škofinu podařilo vyjednat výhodnější financování. No a prodejce mě automaticky dal povinnou výbavu a koberečky zdarma, o to jsem mu ani nemusel říkat.Ovšem u jiných automobilek ta sleva od prodejce nemusí být tak vysoká. Co vím, tak zrovna prodejci třeba Reanultu jedou na s maržema na doraz. Co jsem zkoušel, tak velká sleva byla na předváděčku. Na auto z výroby mě byl schopen dát třeba metalízu zdarma, více už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 To je právě rozdíl v cenách v podstatě natvrdo u jiných značek oproti Š-A konfigurátoru a výsledném ústupku prodejců. V mém případě jsem se v porovnání s Vengou a Ix20 motal +- na stejné ceně a výbavě :kol-31: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 strýček Skrblík dneska nepříjde ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 permonek: 28 k + 20k od Škofinu sleva? ta se ale asi smázne přeplacením vozu,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 To se sice smazne, ale porad mas o 20k nizsi zaklad ze kteryho se to cele pocita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Hra s DPH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 a kdyby to chtěl někdo vzít od škofinu se slevou a za půl roku doplatit, tak chcou tu slevu zpátky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 permonek: 28 k + 20k od Škofinu sleva? ta se ale asi smázne přeplacením vozu,ne? Samozřejmě, že se to smázne úročením. Ovšem jak už bylo uvedeno výše, je nižší základ, ze kterého se to počítá a díky vyjednanému přeci jen o něco lepšímu financování to nepřeplatím zas tolik. Když jsem si spočítal kolik nakonec komplet za auto zaplatím (samozřejmě beru čistě splátky za úvěr a akontaci, bez pojistek, které bych platil i při platbě za hotové), tak jsem pořád nějaký 3,5% pod ceníkovou cenou mého auta. Což je podle mě hodně slušný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 sice je nižší základ ale tím pádem i nižší částka co vstupuju do pojistky a GAP..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Jo to je pravda. Ovšem po zkušenostech z předchozího auta, kdy díky nepozornému řidiči jedoucímu z vedlejší silnice, mě pojišťovna udělala z auta totálku a já blb GAP neměl, jsem přišel o daleko více. Takže mě těch 20k Kč dolů u pojistek opravdu nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 (editace) ja taky nemel u minulyho GAP...to teprv bylo v plenkách...GAP je prostě jediný možný řešení a víceméně 100% zabezpečení ikdyž až ex post..., dnes už není problém si ho sjednat na celou dobu financování třeba 5 nebo 6 let se 100% plněním a hlavně už to taky není moc drahý Editováno: 20. Srpen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 a kolik tě ten GAP stojí a máš to pojištěný rovnou od škofinu a pojistku ve splátkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Ano, je to zahrnuty ve splátkách. GAP připojištění dělá, pokud si dobře pamatuju, okolo 3600Kč za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 jestli je to tak málo, tak je to super věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 ja to mam dohromady s havarkou, taky ve splatkach.....a mam jinou financujici spolecnost a 5% havarku zahrnujici 100% GAP po celou dobu financování mam 11,3 tis ročně + povko (50mil) + čelní sklo (10tis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 to je dobrý, levnější než nějaký pořádný zabezpečení. spíš by mě zajímalo, jestli to v praxi funguje tak jak tvrdí. nějak nemám důvěru v pojistky, dycky je něco malým písmem pod čarou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 jo to nevim a doufam ze to nikdy nezjistim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 No já taky doufám, že tohle nebudu muset zjišťovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 to je všechno sice pěkné,ale aby to takhle bylo výhodné,tedy aby se až tak moc nepřeplatilo,musíš složit kolik z celkové částky? 50,70%?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xaradas Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 no je fakt že já dával 70% hotově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Snad jseš natolik inteligentní, že si to dokážeš spočítat sám. A pokud né, tak mi tě není ani líto. http://www.skofin.cz/sami-si-spocitejte/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Xaradas: 70%? a kolik let ještě pak při splácení nebylo auto tvoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xaradas Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 těch 30% splatim za 2 roky. Byla to od nich pujcka bez navyseni...jinak bych ten zbytek uz nekde splasil .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.