Atsalf Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Zdravím, tak dnes nová informace. Volali z showroomu a auto bude v 51. týdnu.Takto jsem nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapiďák2016 Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Zajimalo by me, jakým zpusobem se auta zaplanovavaji do vyroby, ja mam objednano jiz od 14.8 a podobne datum vyroby jako Atsalf :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atsalf Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 (editace) Tak jsem se dnes dozvěděl, že auto budou vyrábět v pondělí 14.12. a v pátek 18.12. mi ho předají. To bude teda týden.... Editováno: 10. Prosinec 2015, autor: Atsalf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 tak to je docela fofr... nečekal bych, že auto vyrobí v pondělí a stihnou ho dovézt na salon řekněme do čtvrtka, aby ho tam stihli připravit na předání.... no... nahoď pak fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Je konec roku, každý prodejce potřebuje vystrilet sklad a všechny objednávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atsalf Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Asi tak, sklady potřebujou mít prázdný. Fotky dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atsalf Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Zdravím, tak jsem se stal majitelem Rapida.Zatím jen nadšení a doufám, že to tak zůstane. Na fotky zatím nebyl čas. To víte, ty projížďky se všemi... Fotky dodám a popis taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 (editace) Zdravím Rapidáci také se přidávám k čekatelům na ŠR.Objednáno 8.12 termín výroby zatím neznámý červená Corrida motorizace 1,2 66kw ambition fresh tak uvidíme až bude doma Editováno: 30. Prosinec 2015, autor: Pavlíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 sis k tomu dal i oběd? že jsi to obědnal? :D až na tu hrubku... gratulace a přeji příjemné čekání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Psal jsem to večer a už sem na to neviděl, děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 (editace) Tak dnes mi volal prodejce že Rapouš je už na prodejně.Kurna to byl fofr 8 týdnů .Jen se chci zeptat jestli jste se byli na něj kouknout a dohodli si nějaké dokodování a jiné věci,než jste si ho přebrali nebo se to dělá při předaní. Děkuji za postřehy a zkušenosti. Editováno: 3. Únor 2016, autor: Pavlíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Zavolej si raději dopředu, chceš-li něco navíc jako koberce, kódování... Na počkání ti to můžou a nemusí udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Koberce už mám psané ve smlouvě co mě prodejce dal, ale to dokodování.Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Pavlíčku.... dohodlY a přebralY ... to je síla... jinak k autu gratulace... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Ty seš na mě nějaký zlý.Čeština můj slabší článek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Pro představu nastávajících majitelů. Auto objednané 15.12.2015 je zaplánováno do výroby 21.3.-25.3.2016 Šílená čekací doba, pak že lidi nemaj prachy Se zbláznim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Já mám objednáno o týden dřív a termín zatím nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlíček Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Tak to já měl kliku že jsem ho objednával o týden dřív než ty a v pondělí si pro něj jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 nechápu, že se na Rapida čeká takovou dobu... jaké máte objednané motory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Já mám 1.2tsi 81kw.. Podle mě to je podle výbavy prostě. Prej ty díly objednávaj oni sami a nejspíš to zařazujou podle toho, kdy jim co přijde.. SKoro 4 měsíce bych pochopil u složitějšího Superbu, ale u rapida to je zlej sen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Já mám 1.6TDI Style. Jsem si říkal, že mezi těmi TSI by mě mohli popohnat, ale asi jsem se mýlil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Taky se divím, kdo jim pořád ty šunky může kupovat. Asi hold ještě ti lidé nebo firmy nadšení z reklamy. Škoda RRapid Spaceback FRResh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 (editace) Tak ty nový MR vypadaj daleko líp než ty první co byly vyráběný... Chromové prvky, volanty, lišta palubky, denní, svícení, směrovky v zrcátku... MR 12,13 bych si osobně taky nekoupil, vypadá to dost lacině bez výše zmíněných prvků, nezakrytých kolejnic, šedý interiér, panely rádia atd atd... . I když je pravda, že taky byly za jiný peníze.. Editováno: 4. Únor 2016, autor: speKtis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Řekl bych, že Petrrr nemyslel zrovna design. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Bohužel design je věc, pro kterou se člověk z 90% rozhoduje. Plnící se dveře a klepající silentblok převodovky asi v salonu nezažijem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.