Srpen 24, 201411 r hele, podle mě nemůžeš mít Active fresh ale Ambition. V Active nemůžeš koupit 77kW motor... jinak určitě doporučím koupit 16" kola a asi aut. klimatizaci. jo, sry, blbe napsano, samozrejme spravne je jak uvadis Ty - ambition fresh :-). Jinak ja ty 15 jel a jsou pro me vyhovujici, asi to nebude takova parada, ale to neresim, na predesly oktave manualni klima a v poho, pro muj ucel manual plne vyhovujici a uz takhle cenove ulitavam na ty strese, to bude muj bonus a zenina radost - bude jezdit povinne vzadu ;-).
Srpen 24, 201411 r Skoč do Ambition Freshky. Rozdíl "jen cca 15 tisíc" a auto vypadá úúúúplně jinak. A nebo rovnou StylePlus, který má střechu, paket dynamic hned a přidává lowxenony spolu s hezčí lištou piano a 17" kola. Místo cornerů, raději dešťák s light asistentem dohromady než cornery. Ty si potom můžeš "zafajfkovat". no vysvetleno - bude Fresh ambition, upsal jsem se.... Style plus mam ted pujcenej, jako svetla zatmaveny fakt parada, ale celkove cenove mimo muj zajem, jinak k paketu dynamic, kterej si doobjednavam, jsem pochopil ze dodavaj piano listu, nebo v tom Style plus je jeste nejak jinak "vystajlovana?" Ted tam je na referencnim bila, ale pujdu do cerny..... Jiank dneska jizda - moje viska - Lidl, popojizdecka k Obi, dalsi Lidl (stejne tu brusku nemeli...), 3 x predjizdeni v tempu, na zapujcenym je syrovej motor, ma to 1000 nalitano (kdyz jsem si ho bral tak 540 :-) ) no a prumerna rychlost 69, spotreba 5,7.... ja jsem spokojen.... Ale zitra vracim a nastane dobe cekani :-( Upraveno Srpen 24, 201411 r od rakula
Srpen 24, 201411 r jo, sry, blbe napsano, samozrejme spravne je jak uvadis Ty - ambition fresh :-). Jinak ja ty 15 jel a jsou pro me vyhovujici, asi to nebude takova parada, ale to neresim, na predesly oktave manualni klima a v poho, pro muj ucel manual plne vyhovujici a uz takhle cenove ulitavam na ty strese, to bude muj bonus a zenina radost - bude jezdit povinne vzadu ;-). pokud neřešíš design tak 15" OK ( ale s 16" je to hned jiný auto dynamic máš, takže to je cajk, to je jedna z nejlepších výbav V style plusu je úplně stejná jako kdyby jsi si do klasiky přiobjednal dynamic,,, ( můžeš bílou nebo černou ) jasný že manuál funkčně stačí, ale přece jenom, já teď taky lituju... automatická pak v tom dynamic a fresh interiéru vypadá fakt divně a Rapid má celkem problém se zamlžováním předního okna. On je Rapid až moc vzduchotěsně uzavřený, takže hned se to mlží a automatická má funkci odmlžení předního skla... Jinak, já všem doporučuju winter paket, TSI zrovna 2x rychle netopí a topení pod zadek v koncernu VW funguje fakt skvěle, rychlej nástup a fakt hodně topí...
Srpen 24, 201411 r Boze lidi co mate porad s tim dynamic paketem? OK asi to ma lepsi vedeni, ale ja osobne zatacky nevymetam jako prase a teda me uplne v phode staci ty normal sedacky. Nejak nevim co dalsiho je na nich o tolik lepsi... A TSI netopi? No tak to asi TSI nemam... Asi mi tam ve vyrobe dali omylem jinej motor. Ja v zime mel po par metrech vlaznej vzduch a za chvilku teplo...
Srpen 24, 201411 r TSI se rozpali snad za 30sec a funkci odmlzeni predniho okna mas na manualu snad uplne stejnou musis si nastavit foukani na sklo
Srpen 24, 201411 r dynamic má několik výhod... pokud někdo má problémy se zády ( jako já ), je to pro něj jenom dobrý... jsou daleko lépe ušité a jak si můžeš všimnout na tomto fóru, najdou se lidi co se jim ty základní páraj.. pokud je někdo vysoký a má široký ramena, dynamic sedačky jsou na to daleko lepší na delší cestu jsou určitě lepší dynamic a pokud se někdo rád rychle sveze jsou také lepší dynamic a to o dost Novější TSI už topí lépe, ale pokud to srovnám se staršíma motorama, tak tam byl nástup daleko rychlejší...
Srpen 24, 201411 r Já mám zkušenost jenom tu, že daleko lépe vypadají.......Jsem vysoký a mám široké ramena, mám problémy se záda. Přesto se mi lépe sedí v základní verzi sedáků, a při delší cestě to poznám nejvíc. Možná kdo je subtilnější postavy tak mu to vyhovuje, mne to víc tlačí než pomáhá.
Srpen 24, 201411 r Jsem normálně vysoký, mám normální ramena, mám normální problémy se zády. Normální verze sedáků mě vyhovuje. Vyzkoušeno po normálních xxxx km
Srpen 24, 201411 r já neříkám, že to platí pro všechny... Já zatím všechny auta měl s základníma sedačkama + i všechny služební a sedačky v Rapidu co mám, jsou o něčem jiném. Ve všech mě po 100 a více km už pobolívávají záda, tady nic...
Srpen 24, 201411 r K tomu topeni. Starsi TSI opravdu topila diky sve ucinnosti spatne. Tyhle nove maji pridavne topeni v podobe elektr. topne spiraly. Proto to topi relativne rychle.
Srpen 24, 201411 r K auto clime. Vzdy jsem mel manual. Az ted v Rapidu auto a uz nikdy nechci jinak. Ano kfyz nic neni manual lepsi nez nic, ale auto je auto bez debat.
Srpen 24, 201411 r Aaa pozor novej moderator. Pawouku tys byl sesazenej! Nekdy kdyz chci neco dodat a uz vznikne nejaka casova prodleva neupravuji jiz napsany prispevek protoze pri rychlejsi frekvenci zapisovani prispevku vice uzivatelu muze uz tento prispevek zustat na predchozi strane jak na webu tak v Tapatalk v mobilu a lidi uz by si te zmeny nebo doplnene inforaci uz nemuseli vsimnout.
Srpen 24, 201411 r no k tomu Dynamicu - resp sedackam - sedel jsem v normalnich - nejsou spatne, ale mel jsem moznost presednout za hodinu do tech "sportovnich" a sedely mi lepe- kazdemu nemusi. V tech sportovnich jsem jel 120 km v kuse a vylezl jsem nepolamany, proste hezke svezeni..... No bohuzel u nekterych aut se mi stavalo a stava, ze po 5 minutovem laborovani se sedackou to vzdam a modlim se, aby byl konec cesty. Ale treba bych se dobre citil i v tech normalnich, nejevily se mi spatne... Ale tehle investice nelituji, jsou i pekne, proste jo... No a listu beru jako bonus, kdyby nebyla, je mi to sumak..... No s tou klimou - myslim ze staci u manualni nastavit vnitrni cirkulaci, zapnout ji a dat ofuk skla a odmlzuje to taky pekne. Jinak tady zase narazime na moji konkretni jizdni situaci, kdy v zime v 90% pripadu rano vyrazim z garaze, takze namraza nehrozi. Ale kazdemu tohle reseni vyhovovat nemusi a v tom pripade je climatronic pro nej jasne lepsi volba..... Alespon ze je vzadu to vice zatmavene sklo, nemusim resit zadny clony s medvidkem Pu, to je fajn....
Srpen 24, 201411 r Jo Sunset je good. Clovek nemusi resit dodatecne folie nebo ty clony s Pů jak pises. Mam pulrocni mimi a vzadu mu nesviti tolik do obliceje, interier se tak neprehriva atd.
Srpen 24, 201411 r je super a na bílém autě vypadá super... ale tuneři co si dají takovou tmu i dopředu jsou prostě idioti...
Srpen 24, 201411 r Sunset jen chválím. Je to dobrá věc. Klimu používáme minimálně a je na každém jak se rozhodne. Sedačky ?? Jel jsem v normálních 400km a vylezl jsem nepolámaný. Narozdíl od jiných vozů
Srpen 24, 201411 r Jo a jeste dotaz, prosba o nazor - co to sklo nahore- ja doufam ze to inzenyri ve skodovce navrhli dobre, na hodnoceni je brzo, asi problemy nikdo neregistroval, nebo jo? Abych nevyhodil 17000 oknem - doslova. Rizik jsem si vedom a nepiste mi pls, ze kdyz mi na to neco spadne, tak plech vyrovnas, to mi jasny je.... Jinak volal jsem do skodovky kvuli montazi pricniku a byl jsem ubezpecen ze tam problem neni, s hagusama nepocitam, ty by tam nesly. Spis jestli nekdo registruje problemy ohledne kondtrukce. Diky za odpovedi.....
Srpen 24, 201411 r Sunset jen chválím. Je to dobrá věc. Klimu používáme minimálně a je na každém jak se rozhodne. Sedačky ?? Jel jsem v normálních 400km a vylezl jsem nepolámaný. Narozdíl od jiných vozů No ja netvrdim ze bych nevylezl v poho, jak jsem psal v prvnim prispevku - sedl jsem do auta a cejtil jsme se i s normalnima jako ve sve stare oktave - to je pocit k nezaplaceni - jen jsem si posunul sedacku a jel jsem, jak pises, u nekterych vozu utopie.... Ale pak mam tu referencku s tema "sportovnima" a jizdu si uzivam taky, jedine tam jsem mel moznost najet ted uz 600 km a proste se mi v nich sedi dobre - ja nechci riskovat ze si koupim neco, co mi nebude sedet, tady vim ze to pro me nebudou vyhozeny prachy a absolutne jich nebudu litovat - to radsi necham manualni klimu a svihadla vzadu, protoze vim, ze mi to vyhovuje taky :-)
Srpen 24, 201411 r Jo a jeste dotaz, prosba o nazor - co to sklo nahore- ja doufam ze to inzenyri ve skodovce navrhli dobre, na hodnoceni je brzo, asi problemy nikdo neregistroval, nebo jo? Abych nevyhodil 17000 oknem - doslova. Rizik jsem si vedom a nepiste mi pls, ze kdyz mi na to neco spadne, tak plech vyrovnas, to mi jasny je.... Jinak volal jsem do skodovky kvuli montazi pricniku a byl jsem ubezpecen ze tam problem neni, s hagusama nepocitam, ty by tam nesly. Spis jestli nekdo registruje problemy ohledne kondtrukce. Diky za odpovedi..... Střecha 4 roky stejný princip jak Rapid a na nové auto objednána znovu. Jednou zkusíš a nechceš jinak.
Srpen 24, 201411 r Diky moc za foto, ja proste nevedel ze to Schade aplikovala na Roomsterovi, no mohlo mi to dojit, zhavou novinku aby jsi na Rapidovi pohledal :-)
Srpen 24, 201411 r Pokud to neni otviraci okno, taky bych se toho nebal. Problemy u vsech automobilek jsou vetsinou s otviracima oknama.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.