Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu

manfroto

Doporučené příspěvky

hele, podle mě nemůžeš mít Active fresh ale Ambition. V Active nemůžeš koupit 77kW motor...

jinak určitě doporučím koupit 16" kola a asi aut. klimatizaci.

jo, sry, blbe napsano, samozrejme spravne je jak uvadis Ty - ambition fresh :-). Jinak ja ty 15 jel a jsou pro me vyhovujici, asi to nebude takova parada, ale to neresim, na predesly oktave manualni klima a v poho, pro muj ucel manual plne vyhovujici a uz takhle cenove ulitavam na ty strese, to bude muj bonus a zenina radost - bude jezdit povinne vzadu ;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skoč do Ambition Freshky. Rozdíl "jen cca 15 tisíc" a auto vypadá úúúúplně jinak. A nebo rovnou StylePlus, který má střechu, paket dynamic hned a přidává lowxenony spolu s hezčí lištou piano a 17" kola. Místo cornerů, raději dešťák s light asistentem dohromady než cornery. Ty si potom můžeš "zafajfkovat".

no vysvetleno - bude Fresh ambition, upsal jsem se.... Style plus mam ted pujcenej, jako svetla zatmaveny fakt parada, ale celkove cenove mimo muj zajem, jinak k paketu dynamic, kterej si doobjednavam, jsem pochopil ze dodavaj piano listu, nebo v tom Style plus je  jeste nejak jinak "vystajlovana?" Ted tam je na referencnim bila, ale pujdu do cerny..... Jiank dneska jizda - moje viska - Lidl, popojizdecka k Obi, dalsi Lidl (stejne tu brusku nemeli...), 3 x predjizdeni v tempu, na zapujcenym je syrovej motor, ma to 1000 nalitano (kdyz jsem si ho bral tak 540 :-) ) no a prumerna rychlost 69, spotreba 5,7.... ja jsem spokojen.... Ale zitra vracim a nastane dobe cekani :-(

Editováno: , autor: rakula
Odkaz ke komentáři

jo, sry, blbe napsano, samozrejme spravne je jak uvadis Ty - ambition fresh :-). Jinak ja ty 15 jel a jsou pro me vyhovujici, asi to nebude takova parada, ale to neresim, na predesly oktave manualni klima a v poho, pro muj ucel manual plne vyhovujici a uz takhle cenove ulitavam na ty strese, to bude muj bonus a zenina radost - bude jezdit povinne vzadu ;-).

pokud neřešíš design tak 15" OK ( ale s 16" je to hned jiný auto :)

dynamic máš, takže to je cajk, to je jedna z nejlepších výbav :) V style plusu je úplně stejná jako kdyby jsi si do klasiky přiobjednal dynamic,,, ( můžeš bílou nebo černou )

jasný že manuál funkčně stačí, ale přece jenom, já teď taky lituju... automatická pak v tom dynamic a fresh interiéru vypadá fakt divně a Rapid má celkem problém se zamlžováním předního okna. On je Rapid až moc vzduchotěsně uzavřený, takže hned se to mlží a automatická má funkci odmlžení předního skla... :(

Jinak, já všem doporučuju winter paket, TSI zrovna 2x rychle netopí a topení pod zadek v koncernu VW funguje fakt skvěle, rychlej nástup a fakt hodně topí...

Odkaz ke komentáři

Boze lidi co mate porad s tim dynamic paketem? OK asi to ma lepsi vedeni, ale ja osobne zatacky nevymetam jako prase a teda me uplne v phode staci ty normal sedacky. Nejak nevim co dalsiho je na nich o tolik lepsi... A TSI netopi? No tak to asi TSI nemam... Asi mi tam ve vyrobe dali omylem jinej motor. Ja v zime mel po par metrech vlaznej vzduch a za chvilku teplo...

Odkaz ke komentáři

dynamic má několik výhod...

pokud někdo má problémy se zády ( jako já ), je to pro něj jenom dobrý...

jsou daleko lépe ušité a jak si můžeš všimnout na tomto fóru, najdou se lidi co se jim ty základní páraj..

pokud je někdo vysoký a má široký ramena, dynamic sedačky jsou na to daleko lepší

na delší cestu jsou určitě lepší dynamic

a pokud se někdo rád rychle sveze jsou také lepší dynamic a to o dost

Novější TSI už topí lépe, ale pokud to srovnám se staršíma motorama, tak tam byl nástup daleko rychlejší...

Odkaz ke komentáři

Já mám zkušenost jenom tu, že daleko lépe vypadají.......Jsem vysoký a mám široké ramena, mám problémy se záda. Přesto se mi lépe sedí v základní verzi sedáků, a při delší cestě to poznám nejvíc. Možná kdo je subtilnější postavy tak mu to vyhovuje, mne to víc tlačí než pomáhá. 

Odkaz ke komentáři

Aaa pozor novej moderator. Pawouku tys byl sesazenej! :D Nekdy kdyz chci neco dodat a uz vznikne nejaka casova prodleva neupravuji jiz napsany prispevek protoze pri rychlejsi frekvenci zapisovani prispevku vice uzivatelu muze uz tento prispevek zustat na predchozi strane jak na webu tak v Tapatalk v mobilu a lidi uz by si te zmeny nebo doplnene inforaci uz nemuseli vsimnout.

Odkaz ke komentáři

no k tomu Dynamicu - resp sedackam - sedel jsem v normalnich - nejsou spatne, ale mel jsem moznost presednout za hodinu do tech "sportovnich" a sedely mi lepe- kazdemu nemusi. V tech sportovnich jsem jel 120 km v kuse a vylezl jsem nepolamany, proste hezke svezeni..... No bohuzel u nekterych aut se mi stavalo a stava,  ze po 5 minutovem laborovani se sedackou to vzdam a modlim se, aby byl konec cesty. Ale treba bych se dobre citil i v tech normalnich, nejevily se mi spatne... Ale tehle investice nelituji, jsou i pekne, proste jo... No a listu beru jako bonus, kdyby nebyla, je mi to sumak.....  No s tou klimou - myslim ze staci u manualni nastavit vnitrni cirkulaci, zapnout ji a dat ofuk skla a odmlzuje to taky pekne. Jinak tady zase narazime na moji konkretni jizdni situaci, kdy v zime v 90% pripadu rano vyrazim z garaze, takze namraza nehrozi. Ale kazdemu tohle reseni vyhovovat nemusi a v tom pripade je climatronic pro nej jasne lepsi volba..... Alespon ze je vzadu to vice zatmavene sklo, nemusim resit zadny clony s medvidkem Pu, to je fajn....

Odkaz ke komentáři

Jo a jeste dotaz, prosba o nazor - co to sklo nahore- ja doufam ze to inzenyri ve skodovce navrhli dobre, na hodnoceni je brzo, asi problemy nikdo neregistroval, nebo jo? Abych nevyhodil 17000 oknem - doslova. Rizik jsem si vedom a nepiste mi pls, ze kdyz mi na to neco spadne, tak plech vyrovnas, to mi jasny je.... Jinak volal jsem do skodovky kvuli montazi pricniku a byl jsem ubezpecen ze tam problem neni, s hagusama nepocitam, ty by tam nesly. Spis jestli nekdo registruje problemy ohledne kondtrukce. Diky za odpovedi.....

Odkaz ke komentáři

Sunset jen chválím. Je to dobrá věc. Klimu používáme minimálně a je na každém jak se rozhodne. Sedačky ?? Jel jsem v normálních 400km a vylezl jsem nepolámaný. Narozdíl od jiných vozů

No ja netvrdim ze bych nevylezl v poho, jak jsem psal v prvnim prispevku - sedl jsem do auta a cejtil jsme se i s normalnima jako ve sve stare oktave - to je pocit k nezaplaceni -  jen jsem si posunul sedacku a jel jsem, jak pises, u nekterych vozu utopie.... Ale pak mam tu referencku s tema "sportovnima" a jizdu si uzivam taky, jedine tam jsem mel moznost najet ted uz 600 km a proste se mi v nich sedi dobre - ja nechci riskovat ze si koupim neco, co mi nebude sedet, tady vim ze to pro me nebudou vyhozeny prachy a absolutne jich nebudu litovat - to radsi necham manualni klimu a svihadla vzadu, protoze vim, ze mi to vyhovuje taky :-)

Odkaz ke komentáři

Jo a jeste dotaz, prosba o nazor - co to sklo nahore- ja doufam ze to inzenyri ve skodovce navrhli dobre, na hodnoceni je brzo, asi problemy nikdo neregistroval, nebo jo? Abych nevyhodil 17000 oknem - doslova. Rizik jsem si vedom a nepiste mi pls, ze kdyz mi na to neco spadne, tak plech vyrovnas, to mi jasny je.... Jinak volal jsem do skodovky kvuli montazi pricniku a byl jsem ubezpecen ze tam problem neni, s hagusama nepocitam, ty by tam nesly. Spis jestli nekdo registruje problemy ohledne kondtrukce. Diky za odpovedi.....

Střecha 4 roky stejný princip jak Rapid a na nové auto objednána znovu. Jednou zkusíš a nechceš jinak.

post-55309-0-52486900-1408909674_thumb.jpost-55309-0-13941000-1408909802_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...