Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu

manfroto

Doporučené příspěvky

Diky moc za foto, ja proste nevedel ze to Schade aplikovala na Roomsterovi, no mohlo mi to dojit, zhavou novinku aby jsi na Rapidovi pohledal :-)

Buď rád, že to není soubor nevyzkoušených aplikací. Neboj, panorámy jsem se taky bál a bratr má na Golfu otvírací a ani nevrže a ani neteče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No popravde ja jsem rad za osvedcene a proverene postupy, jestli se vychytavani much bude tykat "pouze" vody ve dverich a vrzajiciho tesneni ve dverich budu spokojen.... Ale v Okatve mi nic nevrzalo.... Za to mi tam obcas tim jednoduchym tesnenim teklo.... 

Odkaz ke komentáři

Objednán Rapid Ambition Fresh 1,2TSi 77kW, modrá denim, interier šedy, paket pro špatné cesty, boční ochranné lišty, zadní stěrač, třetí hlavová opěrka vzadu, loketní opěrka vzadu, plnohodnotná rezerva, v rámci úvěru s nulovým úrokem byla ještě zdarma prodložená záruka na 4 roky. Dodací lhůta cca 2,5 měsíce, tak snad bude ještě před prvním sněhem.

Odkaz ke komentáři

Původně měla být modrá race, ale z praktického hlediska zvítězila světlejší denim. Nechtěl jsem každý den auto leštit :kol-48: .

Po převzetí auta přibudou ještě nějaké doplňky, prodejce mě sám upozornil, že z fabriky je to předražené. Super přístup, snad jim to vydrží.

Odkaz ke komentáři

Původně měla být modrá race, ale z praktického hlediska zvítězila světlejší denim. Nechtěl jsem každý den auto leštit :kol-48: .

Po převzetí auta přibudou ještě nějaké doplňky, prodejce mě sám upozornil, že z fabriky je to předražené. Super přístup, snad jim to vydrží.

tak to by mě fakt zajímalo, jaké doplňky jsou z fabriky předražené...

Odkaz ke komentáři

takže výbava...

nevím jak fungujou dodělávaný a jestli zobrazujou i informace na rádiu... Co vím, tak asi fungujou cajk

Já osobně je nemám, nepotřebuji je. Ale když už, klidně zaplatím za originální. Nemusíš pak rozebrat auto, nebudeš mít hnusný černý tečky v lakovaném nárazníku apod.

Ale rozdíl cenový je, to jo...

PS: akorát mě trošku zaráží, že ti nevadí dát docela raketu za ochranný lišty který jsou fakt k ničemu, ale za originál senzory ne :)

Odkaz ke komentáři

takže výbava...

nevím jak fungujou dodělávaný a jestli zobrazujou i informace na rádiu... Co vím, tak asi fungujou cajk

Já osobně je nemám, nepotřebuji je. Ale když už, klidně zaplatím za originální. Nemusíš pak rozebrat auto, nebudeš mít hnusný černý tečky v lakovaném nárazníku apod.

Ale rozdíl cenový je, to jo...

PS: akorát mě trošku zaráží, že ti nevadí dát docela raketu za ochranný lišty který jsou fakt k ničemu, ale za originál senzory ne :)

Čidla koupíš cca za 400,- Kč a montáž je brnkačka. A fungují bezproblémově.

A zmiňované černé tečky? Dnes už nabízejí čidla v různých barvách.

Odkaz ke komentáři

SZ

Editováno: , autor: KubinoPv
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...