KubinoPv Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Diky moc za foto, ja proste nevedel ze to Schade aplikovala na Roomsterovi, no mohlo mi to dojit, zhavou novinku aby jsi na Rapidovi pohledal :-) Buď rád, že to není soubor nevyzkoušených aplikací. Neboj, panorámy jsem se taky bál a bratr má na Golfu otvírací a ani nevrže a ani neteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 No popravde ja jsem rad za osvedcene a proverene postupy, jestli se vychytavani much bude tykat "pouze" vody ve dverich a vrzajiciho tesneni ve dverich budu spokojen.... Ale v Okatve mi nic nevrzalo.... Za to mi tam obcas tim jednoduchym tesnenim teklo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 vody ve dvěřích se už asi vyhneš, ale dveře ti budou vrzat... pak halda možných pazvuků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Jezdím 1,5 roku, najeto cca 14 tis. km a žádná voda a žádný pazvuk. Ihned po koupi to chce těsnění od odtokových otvorů odtlačit a je po problému. A kam na ty pazvuky chodíte? Že by to bylo barvou? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Tak objednano..... Dodaci doba by mela byt 8 tydnu, coz je jako relativne slusny, uvidime. Ted uz mam pomalu strach procitat fora o zavadach, abych se neprestal tesit :-) At Vam to jezdi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Myki souhlas asi máme jiné auta nebo ACA objednávala lepší kusy kromě vody žádný problém a najeto za 9 měsíců 11000km zatím plní spokojenost barvou to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Pazvuky zacinam obcas poslouchat, kdyz stojim s otevrenym okenkem. Obcas od spojky - uz jsem zjistil, zalezi, jak rychle ji pustim, ale od motoru sem a tam ruzne pazvuky me neprestavaji prekvapovat. Jinak prvni mesic a najeto cca 5000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Rakulo: doporucuji nic necist, tes se na auto, to co uz vis si mysli ze tebe to nepotka a nekaz si radost. At ti to cekani rychle utece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Diskuse o autorizácích a olejích přesunuta SEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Objednán Rapid Ambition Fresh 1,2TSi 77kW, modrá denim, interier šedy, paket pro špatné cesty, boční ochranné lišty, zadní stěrač, třetí hlavová opěrka vzadu, loketní opěrka vzadu, plnohodnotná rezerva, v rámci úvěru s nulovým úrokem byla ještě zdarma prodložená záruka na 4 roky. Dodací lhůta cca 2,5 měsíce, tak snad bude ještě před prvním sněhem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Jo Denim goooof volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Chválím barvu a přeji, ať jej máš brzy doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Původně měla být modrá race, ale z praktického hlediska zvítězila světlejší denim. Nechtěl jsem každý den auto leštit . Po převzetí auta přibudou ještě nějaké doplňky, prodejce mě sám upozornil, že z fabriky je to předražené. Super přístup, snad jim to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Původně měla být modrá race, ale z praktického hlediska zvítězila světlejší denim. Nechtěl jsem každý den auto leštit . Po převzetí auta přibudou ještě nějaké doplňky, prodejce mě sám upozornil, že z fabriky je to předražené. Super přístup, snad jim to vydrží. tak to by mě fakt zajímalo, jaké doplňky jsou z fabriky předražené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 jako příklad třeba parkovací čidla - cca 1500 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 takže výbava... nevím jak fungujou dodělávaný a jestli zobrazujou i informace na rádiu... Co vím, tak asi fungujou cajk Já osobně je nemám, nepotřebuji je. Ale když už, klidně zaplatím za originální. Nemusíš pak rozebrat auto, nebudeš mít hnusný černý tečky v lakovaném nárazníku apod. Ale rozdíl cenový je, to jo... PS: akorát mě trošku zaráží, že ti nevadí dát docela raketu za ochranný lišty který jsou fakt k ničemu, ale za originál senzory ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Čidla byly jen příklad a dokonce jsem o nich uvažoval, ale nakonec tam asi nebudou (ještě mám dost času přemýšlet)...S těma lištama to byl trochu úlet, ale nakonec tam zůstaly... snad mě nezrujnujou... a nebudu jediný v republice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 tak vypiš vše co ti doporučil dodělat posléze... fakt mě to zajímá, né z rejpavosti, ale opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 takže výbava... nevím jak fungujou dodělávaný a jestli zobrazujou i informace na rádiu... Co vím, tak asi fungujou cajk Já osobně je nemám, nepotřebuji je. Ale když už, klidně zaplatím za originální. Nemusíš pak rozebrat auto, nebudeš mít hnusný černý tečky v lakovaném nárazníku apod. Ale rozdíl cenový je, to jo... PS: akorát mě trošku zaráží, že ti nevadí dát docela raketu za ochranný lišty který jsou fakt k ničemu, ale za originál senzory ne Čidla koupíš cca za 400,- Kč a montáž je brnkačka. A fungují bezproblémově. A zmiňované černé tečky? Dnes už nabízejí čidla v různých barvách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Jednalo se o to, že jsem chtěl mít auto komplet (koberečky, lišty apod.), ale prodejkyně mi nabídla lepší cenu, než když to vezmu přímo z linky. Na jaře bude možná i tažné s vlastní montáži (motujeme v práci, takže zápis udělá šéf ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 koberečky a lišty dělá servis/prodejce Tažný, kamarád si koupil Mazdu 3 a tam stojí tažný 30tis, to už se pak vyplatí dát si tam svoje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 (editace) Původně měla být modrá race, ale z praktického hlediska zvítězila světlejší denim. Nechtěl jsem každý den auto leštit . Po převzetí auta přibudou ještě nějaké doplňky, prodejce mě sám upozornil, že z fabriky je to předražené. Super přístup, snad jim to vydrží. SZ Editováno: 28. Srpen 2014, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 mna by zaujimalo ako to je s dodelavkou tych park senzorov, je to fakt taka brnkaca a funguju ako origo ? rozmyslal som totiz nad dodelavkou, je nutne asi robit diery do narazniku ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 jako originál pochybuju, originál zobrazuje na radiu, to neoriginál neumí, ale třeba s epletu... Jo a znamená to vrtání do nárazníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Je i sada, která to umí i se zobrazováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.