Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu

manfroto

Doporučené příspěvky

No k ty platbe: vzal jsem si max moznou splatku predem - 300k a  jen ten rok leasingu bez navyseni. Musis pro to slozit min 70% ceny vozu a na druhe strane je to nastaveny, ze vyse uveru je minimalne 30k. - v prekladu nezaplatis navic na cene auta nic, zaplatis "navic" necelou osmicku za havarijko a povinne ruceni co si dava Skofin - to je od skofinu povinny mit po celou dobu splaceni - takze jeden rok to vydrzim a pak si vemu havarijko odjinud... Havarijko bych si stejne daval, asi bych ho sehnal malinko levnejc, ale + - 1500 asi nehraje takovou roli. Dale mi Skofin "poskytl" zaruku 4 roky/60 000 km "zdarma", vzhledem k moturku to uvitam, sice pro uplatnnei musis narozdil od standartni jezdit do autorizaku, ale budiz. No a s tim financovanim: v jednom autosalonu mi nabidli, ze jako hotove to umej taky, ze to proste jde a v diskuzi se to tady taky resilo, ze je to mozny, podrobnosti neznam, nepidil jsem se... Ale myslim ze ten rok je v pohode....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám stejné zkušenosti jako rakula. Původně jsem pokukoval po Spacebacku Fresh, ale nakonec jsem vybral sedan. U obou variant nebyl problém hotově, nebo úvěr. Vzhledem k nabízené prodloužené záruce na 4 roky "zdarma" jsem vybral úvěr s 80% platbou předem. Po roce si sjednám vlastní pojištění.

Byl jsem ještě v jednom autosalonu, ale tam neměli o této možnosti financováni ani páru :kol-44: , tak jsem rychle zmizel a už se tam nikdy neukážu. :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Taky jsem to měl na rok bez navýšení, jen ta pojistka cca 8tis pov+hav. Po roce jsem chtěl uzavřít svou pojistku a docela komplikace ohledně dosavadních bonusů a nevím co ještě. Má pojistka vyšla kolem 10, ale škofin nabídl hav+pov s max. limitama, sklo a nevím co všechno za 5,5 takže bylo jasno.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem to měl na rok bez navýšení, jen ta pojistka cca 8tis pov+hav. Po roce jsem chtěl uzavřít svou pojistku a docela komplikace ohledně dosavadních bonusů a nevím co ještě. Má pojistka vyšla kolem 10, ale škofin nabídl hav+pov s max. limitama, sklo a nevím co všechno za 5,5 takže bylo jasno.

8tis - havarijko, povinný + sklo je cajk... max limity je otákzka, není maximální jako maximální... také záleží jestli je v tom GAP, jestli je v tom první nehoda bez dopadu na bonus apod...

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Ano! Pridavam sa do klubu Rapidakov!!

Objednan Rapid 1.4 TSI 90kW Automat (Ambition)

Cervena Corrida

+ Ambition Plus packet

+ Paket pre zle cesty

+ Sportovy paket DYNAMIC

+ Paket pre batozinovy priestor

+ Obojstranny koberec

+ MDI

+ Vyskovo nastavitelne sedadlo spolujazdca

+ Winter packet

Dodanie okolo Vianoc.

Ihned po vianocach sa vrhnem na vymenu repro a asi mensi subwoofer. 

Cena bola 17.048 Euro uz za zlavou

Editováno: , autor: skodovak99
Odkaz ke komentáři

Klima je v Ambition Plus packet

Kola mam 15, pry to nejde jinak s tim Paket pre zle cesty

Akčný paket Ambition Plus obsahuje:

Climatronic – automatická klimatizácia s kombifiltrom,
rádio SWING – 2 DIN s CD a MP3,
disky CARME z ľahkých zliatin 6J × 15",
SUNSET – vyšší stupeň tónovania skiel od B-stĺpika,
tempomat,
trojramenný kožený multifunkčný volant pre ovládanie rádia + malý kožený paket,
parkovacie senzory vzadu,
Maxi DOT – plnegrafický displej palubného počítača,
tretia hlavová opierka vzadu

pálka no, ale motor budu závidět, jestli můžu doporučit...

nevím jaký tam máš kola, ale vem 16"

a určitě vem aut. klimu, Rapid má celkem problém s mlžením předního okna a aut. klima to vyřeší...

Editováno: , autor: skodovak99
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...