Petrrr Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Jo třeba Valeo, ale ta se na rádiu (na swingu) nezobrazí. Má to svůj separátní display. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Za 4000 seženu origo bez potíží se zárukou na dva roky 4 čidla. Montáž zajistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 ok, to je pak jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 P-A-R-A-D-A.... dnes potesujici SMS, zkraceni terminu vyroby z puvodniho 43 tydne na 40, coz by znamenalo zhotoveni vozu pouhych 6 tydnu od objednavky.... TESIM SE.... Mnoho zdaru, Rapidaci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Kubino, co by stála montáž ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Cca 1000. V Prostějově, v autorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Taky mi dneska volali, auto jde do výroby ve 42 nebo 43 týdnu, takže dodání cca 12 - 13 týdnu od objednání (28.7.) ... Editováno: 11. Září 2014, autor: albatroscz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 no ja to objednaval 25.8., do tydne mi volali a taky - zarazen do vyroby, 42-43 tyden, no a 8.9. se ozvali, ze jako vyroba posunuta na ten 40 tyden.... Ale ja mam Sapaceback, o ty asi neni takovej zajem :-) Zase jsem si tam vymyslel tu strechu.... No o rapidy je zajem.... JEDEME NA VLNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Spaceback Fresh je trošku problém zaplatit hotově, pouze leasing, to plno kupců odradí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 No k ty platbe: vzal jsem si max moznou splatku predem - 300k a jen ten rok leasingu bez navyseni. Musis pro to slozit min 70% ceny vozu a na druhe strane je to nastaveny, ze vyse uveru je minimalne 30k. - v prekladu nezaplatis navic na cene auta nic, zaplatis "navic" necelou osmicku za havarijko a povinne ruceni co si dava Skofin - to je od skofinu povinny mit po celou dobu splaceni - takze jeden rok to vydrzim a pak si vemu havarijko odjinud... Havarijko bych si stejne daval, asi bych ho sehnal malinko levnejc, ale + - 1500 asi nehraje takovou roli. Dale mi Skofin "poskytl" zaruku 4 roky/60 000 km "zdarma", vzhledem k moturku to uvitam, sice pro uplatnnei musis narozdil od standartni jezdit do autorizaku, ale budiz. No a s tim financovanim: v jednom autosalonu mi nabidli, ze jako hotove to umej taky, ze to proste jde a v diskuzi se to tady taky resilo, ze je to mozny, podrobnosti neznam, nepidil jsem se... Ale myslim ze ten rok je v pohode.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Mám stejné zkušenosti jako rakula. Původně jsem pokukoval po Spacebacku Fresh, ale nakonec jsem vybral sedan. U obou variant nebyl problém hotově, nebo úvěr. Vzhledem k nabízené prodloužené záruce na 4 roky "zdarma" jsem vybral úvěr s 80% platbou předem. Po roce si sjednám vlastní pojištění. Byl jsem ještě v jednom autosalonu, ale tam neměli o této možnosti financováni ani páru , tak jsem rychle zmizel a už se tam nikdy neukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Taky jsem to měl na rok bez navýšení, jen ta pojistka cca 8tis pov+hav. Po roce jsem chtěl uzavřít svou pojistku a docela komplikace ohledně dosavadních bonusů a nevím co ještě. Má pojistka vyšla kolem 10, ale škofin nabídl hav+pov s max. limitama, sklo a nevím co všechno za 5,5 takže bylo jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 jako problém to není, ale to plno lidí neví a plno salónů to ani nenapadne nabízet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Taky jsem to měl na rok bez navýšení, jen ta pojistka cca 8tis pov+hav. Po roce jsem chtěl uzavřít svou pojistku a docela komplikace ohledně dosavadních bonusů a nevím co ještě. Má pojistka vyšla kolem 10, ale škofin nabídl hav+pov s max. limitama, sklo a nevím co všechno za 5,5 takže bylo jasno. 8tis - havarijko, povinný + sklo je cajk... max limity je otákzka, není maximální jako maximální... také záleží jestli je v tom GAP, jestli je v tom první nehoda bez dopadu na bonus apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) Ano! Pridavam sa do klubu Rapidakov!! Objednan Rapid 1.4 TSI 90kW Automat (Ambition) Cervena Corrida + Ambition Plus packet + Paket pre zle cesty + Sportovy paket DYNAMIC + Paket pre batozinovy priestor + Obojstranny koberec + MDI + Vyskovo nastavitelne sedadlo spolujazdca + Winter packet Dodanie okolo Vianoc. Ihned po vianocach sa vrhnem na vymenu repro a asi mensi subwoofer. Cena bola 17.048 Euro uz za zlavou Editováno: 29. Září 2014, autor: skodovak99 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 pálka no, ale motor budu závidět, jestli můžu doporučit... nevím jaký tam máš kola, ale vem 16" a určitě vem aut. klimu, Rapid má celkem problém s mlžením předního okna a aut. klima to vyřeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Cena bola 17.048 Euro uz za zlavou za Rapid?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 To je pálka a ani to není v nejvyšší výbavě Elegance... Cenu zvyšuje DSG - svého času u OII FL se stejným motorem byl rozdíl mezi 6° manuálem a DSG 61 000 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) Klima je v Ambition Plus packet Kola mam 15, pry to nejde jinak s tim Paket pre zle cesty Akčný paket Ambition Plus obsahuje: Climatronic – automatická klimatizácia s kombifiltrom, rádio SWING – 2 DIN s CD a MP3, disky CARME z ľahkých zliatin 6J × 15", SUNSET – vyšší stupeň tónovania skiel od B-stĺpika, tempomat, trojramenný kožený multifunkčný volant pre ovládanie rádia + malý kožený paket, parkovacie senzory vzadu, Maxi DOT – plnegrafický displej palubného počítača, tretia hlavová opierka vzadu pálka no, ale motor budu závidět, jestli můžu doporučit... nevím jaký tam máš kola, ale vem 16" a určitě vem aut. klimu, Rapid má celkem problém s mlžením předního okna a aut. klima to vyřeší... Editováno: 29. Září 2014, autor: skodovak99 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Skvela cena za automatiku a tu vybavu. za Rapid?!?! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 1,4 TSI je bohužel neakční model. Nemá taky díky vyloženě okrajovému zájmu ani smysl akčním být. Octavia v 1,4(samosebou jiný motor) utíká i po určitém cenovém ústupku o cca 50 tisíc a Rapid potom jako "za Rapid??" tak špatně nevychází. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 je to škoda no, já bych do 1.4TSI šel hned, ideální motor pro Rapida, ale tolik peněz za to nedám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Je nahoubeles, že se vedle 1,4ky nevměstná manuálka a místo zbývá pouze na DSG. Jinak by 1,4 byla atraktivnější a myslím si, že by se Rap i líp prodával. Tak se lidi raději "smíří" s 1,2 77kW v akční Freshce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 no, DSG by mi ani tolik nevadilo, + přítelkyni a mě už nebaví řachtat klackem u ne-sportovního auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Já si ještě budu užívat vaření guláše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.