KubinoPv Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Je pravda že nejezdím s rádiem na plné kule, mám hlasitost nastavenou tak jak mi to vyhovuje a nikde mi nic nerezonuje. Věřím , že když přeženu basy, tak že budou rezonovat tapecy, ale ne kličky. Ony právě rezonují o plast výplně. Neboj, kdybych to neřešil podruhé, tak to nepíši a věř, že mne proklínali při této reklamaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) Lusto, no driv to tak bylo, nyni vse muze byt jinak. Ja cornery nemam a tak ted pri dodelavce tempomatu musim koupit i spravnou jednotku. No a kdyz uz budu kupovat jednotku primarne kvuli tempomatu co podporuje cornery, necham si dodelat i cornery, bohuzel to vyzaduje natahnout kabelaz k mlhovkam od jednotky. Proto doporucuji to zvazit. Editováno: 5. Duben 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 KubinoPV: Já neříkám, že ti to nevěřím, jenom s tím já osobně nemám problém, abych řekl pravdu tak jsem snad na ty kličy za dobu co mám auto ještě ani nesahal, budu to muset omrknout. Petrrr: Asi to blbě vyznělo, ale já jsem ho od těch cornerů nechtěl odradit naopak ti dávám za pravdu, jen jsem chtěl upozornit, že corner pravděpodobně neznamená 100% jistotu jednotky podporující tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Chtěl bych se zeptat, jaká byla u ostatních prodleva mezi dobou, kdy prodejce obdržel zálohu a kdy zadal vůz do systému a informoval vás o datu výroby.. moje záloha totiž dorazila již ve čtvrtek a stále nic... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Prodejce to vidí od té doby kdy to zadá ale není to přesne až tak po měsící jsem měl určitý týden výroby,Protože sem ještě měnil konfiguraci asi 3x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Spíš jde o to, že to ještě ani nezadal... Jinak samotná čekačka má být údajně jenom měsíc a půl. Editováno: 13. Duben 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Aaaa takto je jiná já nedal ani kačku jen sem dal prodejci konfiguraci podepsaly spolu smlouvu a auto hned se zadalo do výroby a mohl jsem ještě chodit dělat změny v konfiguraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) Tak mi to nedalo a dnes jsem tam zavolal.. samozřejmě se prostě "zapomněli" ozvat. Nicméně auto objednáno na 21. týden, takže vlastně poslední MR2015 EDIT: docela by mě zajímalo, jak by se to řešilo, kdyby jim systém vyhodil až 22. týden a následující... (A spolu s tím mě napadá, neměly by se už každým dnem změnit ceníky?) Editováno: 14. Duben 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Zdravím všechny Rapiďáky Uvažuji o koupi 1-2 roky starého Rapidu 1.2 TSi 63kW a překvapilo mě,kolik jich je na trhu a vše nájezdy cca 13-30 k. Proč se tolik prodávají? To jsou všechno referentské,či předváděcí vozy,nebo tam bude nějaký zakopaný pes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Zakopaného psa bych v tom nehledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Dle meho to budou vetsinou referentska, je to presne 1 nebo 2 roky. Zadny zasadni problem Rapid nema, vse ostatni najdes zde na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Tak to díky za rychlé reakce Já už tu od včerejška poctivě čtu a dnes jsem se i regnul,abych mohl koukat na různé grafy a obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Nevím kam to napsat,prdnu to sem Jaké druhy výbavy jsou? Koukám na inzeráty a je tam: Ambition Ambition PLUS FRESH Ambition STYLE Plus Active ? Elegance Co je co? je to někde popsané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Popis výbav najdeš v ceníku a v konfigurátoru na webu ŠA.. Jestli ovšem sleduješ nějaký starší vůz, tak to už na stránkách ŠA nenajdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 No právě,koukám 1-2 roky staré a ty výbavy se mění...tak budu koukat dál a řídit se jen svým požadavkem,co by to mělo mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Některé starší ceníky když tak mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Vse co je Ambition byla stredni vybava, fresh byla akcni zalezitost, plus - nejaky zvyhodneny pakety. Activ byla zakladni vybava tzv. "Social edition", Elegance plna nejvyssi vybava. Po pravde uz se v tom taky obcas ztracim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) hlavně když se elegance změnila na style a styleplus se změnil na emotionplus Editováno: 1. Červen 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 tak ale u těch aut co jsou na inzerát, jsou přeci ty výbavy popsaný... ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 No a ja mam eleganc zo style plus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Popsaná výbava je,ale mě zarazilo takové množství možností a hlavně, inzerát snese všechno,realita je občas o dost horší ... Tak díky všem,jsem se dozvěděl,že jich je mrtě moc a stejně se v tom nevyznám snad jen, že elegance=style plus a tzn. nejvyšší výbava asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Koukni do Ostatní / Ceník Škody Rapid a tam nalezneš všechny ceníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tak Rapid je doma. Výbava Ambition Fresh. Jinak 1.2 TSI 63 kW, 06/13 najeto 34900 km, bílá barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tak to je pecka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Zajíc, tak to přeji radosti a žádné starosti s rapidem. No a ... první dojmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.