Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je pravda že nejezdím s rádiem na plné kule, mám hlasitost nastavenou tak jak mi to vyhovuje a nikde mi nic nerezonuje. Věřím , že když přeženu basy, tak že budou rezonovat tapecy, ale ne kličky.

Ony právě rezonují o plast výplně. Neboj, kdybych to neřešil podruhé, tak to nepíši a věř, že mne proklínali při této reklamaci...

Vloženo (editace)

Lusto, no driv to tak bylo, nyni vse muze byt jinak. Ja cornery nemam a tak ted pri dodelavce tempomatu musim koupit i spravnou jednotku. No a kdyz uz budu kupovat jednotku primarne kvuli tempomatu co podporuje cornery, necham si dodelat i cornery, bohuzel to vyzaduje natahnout kabelaz k mlhovkam od jednotky.

Proto doporucuji to zvazit.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

KubinoPV: Já neříkám, že ti to nevěřím, jenom s tím já osobně nemám problém, abych řekl pravdu tak jsem snad na ty kličy za dobu co mám auto ještě ani nesahal, budu to muset omrknout.

Petrrr: Asi to blbě vyznělo, ale já jsem ho od těch cornerů nechtěl odradit naopak ti dávám za pravdu, jen jsem chtěl upozornit, že corner pravděpodobně neznamená 100% jistotu jednotky podporující tempomat. 

Vloženo

Chtěl bych se zeptat, jaká byla u ostatních prodleva mezi dobou, kdy prodejce obdržel zálohu a kdy zadal vůz do systému a informoval vás o datu výroby.. moje záloha totiž dorazila již ve čtvrtek a stále nic... :-/

Vloženo

Prodejce to vidí od té doby kdy to zadá ale není to přesne až tak po měsící jsem měl určitý týden výroby,Protože sem ještě měnil konfiguraci asi 3x.

Vloženo (editace)

Spíš jde o to, že to ještě ani nezadal... Jinak samotná čekačka má být údajně jenom měsíc a půl.

Editováno: , autor: toldi
Vloženo

Aaaa takto je jiná já nedal ani kačku jen sem dal prodejci konfiguraci podepsaly spolu smlouvu a auto hned se zadalo do výroby a mohl jsem ještě chodit dělat změny v konfiguraci.

Vloženo (editace)

Tak mi to nedalo a dnes jsem tam zavolal.. samozřejmě se prostě "zapomněli" ozvat. Nicméně auto objednáno na 21. týden, takže vlastně poslední MR2015

EDIT: docela by mě zajímalo, jak by se to řešilo, kdyby jim systém vyhodil až 22. týden a následující... (A spolu s tím mě napadá, neměly by se už každým dnem změnit ceníky?)

Editováno: , autor: toldi
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím všechny Rapiďáky  :kol-47:

Uvažuji o koupi 1-2 roky starého Rapidu 1.2 TSi 63kW a překvapilo mě,kolik jich je na trhu a vše nájezdy cca 13-30 k. Proč se tolik prodávají? To jsou všechno referentské,či předváděcí vozy,nebo tam bude nějaký zakopaný pes?  :kol-32:

Vloženo

Nevím kam to napsat,prdnu to sem  :kol-47:

Jaké druhy výbavy jsou? Koukám na inzeráty a je tam:

Ambition

Ambition PLUS

FRESH Ambition

STYLE Plus

Active ?

Elegance

Co je co? je to někde popsané? 

Vloženo

Vse co je Ambition byla stredni vybava, fresh byla akcni zalezitost, plus - nejaky zvyhodneny pakety. Activ byla zakladni vybava tzv. "Social edition", Elegance plna nejvyssi vybava. Po pravde uz se v tom taky obcas ztracim.

Vloženo

Popsaná výbava je,ale mě zarazilo takové množství možností  :kol-48:  a hlavně, inzerát snese všechno,realita je občas o dost horší ... Tak díky všem,jsem se dozvěděl,že jich je mrtě moc a stejně se v tom nevyznám  :kol-98: snad jen, že elegance=style plus a tzn. nejvyšší výbava asi

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...