Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak jsem se dnes dozvěděl, že auto budou vyrábět v pondělí 14.12. a v pátek 18.12. mi ho předají. To bude teda týden....

Editováno: , autor: Atsalf
Vloženo

tak to je docela fofr... nečekal bych, že auto vyrobí v pondělí a stihnou ho dovézt na salon řekněme do čtvrtka, aby ho tam stihli připravit na předání.... no... nahoď pak fotky ;)

Vloženo

Zdravím, tak jsem se stal majitelem Rapida.Zatím jen nadšení a doufám, že to tak zůstane. Na fotky zatím nebyl čas. To víte, ty projížďky se všemi... Fotky dodám a popis taky.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdravím Rapidáci také se přidávám k čekatelům na ŠR.Objednáno 8.12 termín výroby zatím neznámý                                                 

červená Corrida motorizace 1,2 66kw ambition fresh tak uvidíme až bude doma

Editováno: , autor: Pavlíček
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Tak dnes mi volal prodejce že Rapouš je už na prodejně.Kurna to byl fofr 8 týdnů :kol-47: .Jen se chci zeptat jestli jste se byli na něj kouknout a dohodli si nějaké dokodování a jiné věci,než jste si ho přebrali nebo se to dělá při předaní. :kol-27: Děkuji za postřehy a zkušenosti.

Editováno: , autor: Pavlíček
Vloženo

Pro představu nastávajících majitelů. Auto objednané 15.12.2015 je zaplánováno do výroby 21.3.-25.3.2016  :kol-29:  Šílená čekací doba, pak že lidi nemaj prachy :D Se zbláznim..

Vloženo

Já mám 1.2tsi 81kw.. Podle mě to je podle výbavy prostě. Prej ty díly objednávaj oni sami a nejspíš to zařazujou podle toho, kdy jim co přijde.. SKoro 4 měsíce bych pochopil u složitějšího Superbu, ale u rapida to je zlej sen.. 

Vloženo (editace)

Tak ty nový MR vypadaj daleko líp než ty první co byly vyráběný... Chromové prvky, volanty, lišta palubky, denní, svícení, směrovky v zrcátku... MR 12,13 bych si osobně taky nekoupil, vypadá to dost lacině bez výše zmíněných prvků, nezakrytých kolejnic, šedý interiér, panely rádia atd atd... . I když je pravda, že taky byly za jiný peníze..

Editováno: , autor: speKtis

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...