Listopad 20, 20159 r Zdravím, tak dnes nová informace. Volali z showroomu a auto bude v 51. týdnu.Takto jsem nečekal.
Listopad 20, 20159 r Zajimalo by me, jakým zpusobem se auta zaplanovavaji do vyroby, ja mam objednano jiz od 14.8 a podobne datum vyroby jako Atsalf :-)
Prosinec 10, 20159 r Tak jsem se dnes dozvěděl, že auto budou vyrábět v pondělí 14.12. a v pátek 18.12. mi ho předají. To bude teda týden.... Upraveno Prosinec 10, 20159 r od Atsalf
Prosinec 12, 20159 r tak to je docela fofr... nečekal bych, že auto vyrobí v pondělí a stihnou ho dovézt na salon řekněme do čtvrtka, aby ho tam stihli připravit na předání.... no... nahoď pak fotky
Prosinec 18, 20159 r Zdravím, tak jsem se stal majitelem Rapida.Zatím jen nadšení a doufám, že to tak zůstane. Na fotky zatím nebyl čas. To víte, ty projížďky se všemi... Fotky dodám a popis taky.
Prosinec 27, 20159 r Zdravím Rapidáci také se přidávám k čekatelům na ŠR.Objednáno 8.12 termín výroby zatím neznámý červená Corrida motorizace 1,2 66kw ambition fresh tak uvidíme až bude doma Upraveno Prosinec 30, 20159 r od Pavlíček
Prosinec 30, 20159 r sis k tomu dal i oběd? že jsi to obědnal? :D až na tu hrubku... gratulace a přeji příjemné čekání...
Únor 2, 20169 r Tak dnes mi volal prodejce že Rapouš je už na prodejně.Kurna to byl fofr 8 týdnů .Jen se chci zeptat jestli jste se byli na něj kouknout a dohodli si nějaké dokodování a jiné věci,než jste si ho přebrali nebo se to dělá při předaní. Děkuji za postřehy a zkušenosti. Upraveno Únor 3, 20169 r od Pavlíček
Únor 3, 20169 r Zavolej si raději dopředu, chceš-li něco navíc jako koberce, kódování... Na počkání ti to můžou a nemusí udělat.
Únor 3, 20169 r Pro představu nastávajících majitelů. Auto objednané 15.12.2015 je zaplánováno do výroby 21.3.-25.3.2016 Šílená čekací doba, pak že lidi nemaj prachy Se zbláznim..
Únor 3, 20169 r Tak to já měl kliku že jsem ho objednával o týden dřív než ty a v pondělí si pro něj jedu.
Únor 3, 20169 r Já mám 1.2tsi 81kw.. Podle mě to je podle výbavy prostě. Prej ty díly objednávaj oni sami a nejspíš to zařazujou podle toho, kdy jim co přijde.. SKoro 4 měsíce bych pochopil u složitějšího Superbu, ale u rapida to je zlej sen..
Únor 4, 20169 r Já mám 1.6TDI Style. Jsem si říkal, že mezi těmi TSI by mě mohli popohnat, ale asi jsem se mýlil...
Únor 4, 20169 r Taky se divím, kdo jim pořád ty šunky může kupovat. Asi hold ještě ti lidé nebo firmy nadšení z reklamy. Škoda RRapid Spaceback FRResh.
Únor 4, 20169 r Tak ty nový MR vypadaj daleko líp než ty první co byly vyráběný... Chromové prvky, volanty, lišta palubky, denní, svícení, směrovky v zrcátku... MR 12,13 bych si osobně taky nekoupil, vypadá to dost lacině bez výše zmíněných prvků, nezakrytých kolejnic, šedý interiér, panely rádia atd atd... . I když je pravda, že taky byly za jiný peníze.. Upraveno Únor 4, 20169 r od speKtis
Únor 4, 20169 r Bohužel design je věc, pro kterou se člověk z 90% rozhoduje. Plnící se dveře a klepající silentblok převodovky asi v salonu nezažijem..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.