fufal Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 pusher: jsem žabař... já dostal slevu jen 17t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maki11178 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 tak uz se taky pridavam do fronty cekajicich. 1.2TSi 77kW;fresh amibtion extra+, interier sedy dynamic, k tomu par dalsich blbustek do vybavy. uz aby byl konec dubna. čau, prosím tě kdy si to auto objednal a máš už potvrzený týden výroby? Mě to zatím pořád vychází na 3 měsíce a to už se to o 2 týdny zlepšilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) tak se slevou 13.000,- to není uplně ono z 320,- na 307,- nějaký 4%..aby to bylo jak píší levné rodiné auto,chtělo by to asi tak 8-10% takž e jsi na tom fufal ještě dobře.. Editováno: 4. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 manfroto: 17.000,-Kč byla sleva největší... většinou to byly slevy plus mínus 5.000,-, ale taky 0,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) čau, prosím tě kdy si to auto objednal a máš už potvrzený týden výroby? Mě to zatím pořád vychází na 3 měsíce a to už se to o 2 týdny zlepšilo.No, ja objednal minuly pondeli a melo by to byt vyrobeny nekdy koncem dubna. Prodejce mne zatim nekontaktoval, ze by mela byt nejaka zmena.Ty 3 mesice co rikas mi prijde nejak moc dlouho obzvlast, kdyz prodeje novych vozu jsou spos v utlumu. Editováno: 4. Duben 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapidka Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 někde dávají i 7% jsem četla..a kdo má zájem trochu ušetřit obejde víc prodejen ta sleva je myslím reálná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapidka Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 ještě mne napadlo,že jestli opravdu chceš dát tolik peněz za auto,tak co třeba Citroen C4? nový je daleko hezčí než to předešlé "vajíčko"..mrkni na to.. pokud můžu tak nedoporučuji fabii krátkou..zdá se mi,že celá zadní část se špiní ikdyž nejedu a stojí nehnutě v garáži.. došel mi meil s cenou toho elyseé..292.000,- s metalízou,16"kola 1.6 115koní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 pusher. máš něco společného se škodovkou,krom toho že kupuješ jejich auto? Nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 tak ať vydržíš to čekání..a přeju pěkné počasí na den kdy opustíš prodejnu.. budem se těšit na fotečky..a první dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maki11178 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 No, ja objednal minuly pondeli a melo by to byt vyrobeny nekdy koncem dubna. Prodejce mne zatim nekontaktoval, ze by mela byt nejaka zmena. Ty 3 mesice co rikas mi prijde nejak moc dlouho obzvlast, kdyz prodeje novych vozu jsou spos v utlumu. Tak to nevím, poslední potvrzené info mám z úterý tohoto týdne, ale snad se to ještě zlepší, jinak já dělám ve firmě, která dodává díly pro automobilky a tolik práce jako teď jsme ještě neměli, tak bych to s tím útlumem neviděl tak jednoznačně. Naopak, když vím jak na tom jsme sem se s těmi 3 měsíci docela i smířil, ale každopádně dej vědět jak to u tebe dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Nestras Pro jistotu jsem jeste poslal mejl prodejci, at termin potvrdi. manfroto: dik, uz mne svrbi ruce. :-) Jsem zvedav na rozdil toho silnejsiho TSi proti slabsimu, kterej ted mam v FII. Recenze mam na netu vsechny procteny, tak jsem zvedav jak to bude v praxi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 No, ja objednal minuly pondeli a melo by to byt vyrobeny nekdy koncem dubna. Prodejce mne zatim nekontaktoval, ze by mela byt nejaka zmena. Ty 3 mesice co rikas mi prijde nejak moc dlouho obzvlast, kdyz prodeje novych vozu jsou spos v utlumu. Mě prodejce při objednávce 18.února sdělil, že doba dodání bude 4-6týdnů. Dnes končí 7.týden od objednání a co? NIC. Prodejce z fabriky žádný konkrétní termín nemá. Prý s dodávkami motorů 1.6TDi bývají někdy problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 (editace) Mě prodejce při objednávce 18.února sdělil, že doba dodání bude 4-6týdnů. Dnes končí 7.týden od objednání a co? NIC. Prodejce z fabriky žádný konkrétní termín nemá. Prý s dodávkami motorů 1.6TDi bývají někdy problémy. Hmm, tak to je k nasrani. Doufam, ze nedopadnu jak ty. Tak vyroba myho kusu se taky posouva, aktualne, 19-20. tyden. :/ Editováno: 5. Duben 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapidka Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 raději píši sem..jinde se jen dohadují..rapid brzdí dobře,ale c-elyseéé taky...dobrý vnitřek a bylo mi řečeno,co se motoru týká..v jdnoduchosti je síla..uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 chytrému napověz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 7. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 maverick:trochu hodnotnějiodpovídej příště..děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 To říká ten pravej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) rapidka: Nečekej, že ti prodejce (pokud Ti sdělení řekli tam) doporučí nebo pochválí auto jiné značky, než které sám prodává a má z něj provize. Jdi třeba do prodejny Hyundai, jestli tam C-elyseé taky pochválí jak je jednoduchý, spolehlivý, nenárokový a bezúdržbový. Každé auto má své a to proto, že každý očekává a potřebuje něco jiného. Řiď se proto svými potřebami a tím, jak Ti vybírané auto uživatelsky sedí (jede se Ti s ním) a jak se Ti líbí Editováno: 7. Duben 2013, autor: fufal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 rapidka: Hlavně se všemi kandidáty jdi projet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapidka Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 já ale mám všechny projeté.. ale bojím se na něco zeptat nebo oponovat..nerada bych aby se i na mne snesla hromada prostředníčků a vulgárních výrazů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 myslim že to nehrozi , i pohled ženy je hodnotny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Rapidka sorry,ale v každém tématu do kterého vlezu se ty ptáš na to samé.Nestačilo by to jen jednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 7. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 tak se zaměř jinam..tady mi to neva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 A kdo psal, že mi to vadí zrovna tady????Vadí mi to číst skoro v každém tématu!!!Když to je tady tak fajn-nic proti, ale nemusí to už být v dalších tématech,ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 8. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 může a nemusí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.