Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak uz se taky pridavam do fronty cekajicich. 1.2TSi 77kW;fresh amibtion extra+, interier sedy dynamic, k tomu par dalsich blbustek do vybavy. uz aby byl konec dubna.

čau, prosím tě kdy si to auto objednal a máš už potvrzený týden výroby? Mě to zatím pořád vychází na 3 měsíce a to už se to o 2 týdny zlepšilo.

Vloženo (editace)

tak se slevou 13.000,- to není uplně ono z 320,- na 307,-  nějaký 4%..aby to bylo jak píší levné rodiné auto,chtělo by to asi tak 8-10%

takž e jsi na tom fufal ještě dobře..

Editováno: , autor: manfroto
Vloženo (editace)

čau, prosím tě kdy si to auto objednal a máš už potvrzený týden výroby? Mě to zatím pořád vychází na 3 měsíce a to už se to o 2 týdny zlepšilo.

No, ja objednal minuly pondeli a melo by to byt vyrobeny nekdy koncem dubna. Prodejce mne zatim nekontaktoval, ze by mela byt nejaka zmena.

Ty 3 mesice co rikas mi prijde nejak moc dlouho obzvlast, kdyz prodeje novych vozu jsou spos v utlumu.

Editováno: , autor: pusher...
Vloženo

ještě mne napadlo,že jestli opravdu chceš dát tolik peněz za auto,tak co třeba Citroen C4? nový je daleko hezčí než to předešlé "vajíčko"..mrkni na to.. :kol-31: pokud můžu tak nedoporučuji fabii krátkou..zdá se mi,že celá zadní část se špiní ikdyž nejedu a stojí nehnutě v garáži.. :kol-28:

došel mi meil s cenou toho elyseé..292.000,- s metalízou,16"kola 1.6 115koní

Vloženo

No, ja objednal minuly pondeli a melo by to byt vyrobeny nekdy koncem dubna. Prodejce mne zatim nekontaktoval, ze by mela byt nejaka zmena.

Ty 3 mesice co rikas mi prijde nejak moc dlouho obzvlast, kdyz prodeje novych vozu jsou spos v utlumu.

Tak to nevím, poslední potvrzené info mám z úterý tohoto týdne, ale snad se to ještě zlepší, jinak já dělám ve firmě, která dodává díly pro automobilky a tolik práce jako teď jsme ještě neměli, tak bych to s tím útlumem neviděl tak jednoznačně. Naopak, když vím jak na tom jsme sem se s těmi 3 měsíci docela i smířil, ale každopádně dej vědět jak to u tebe dopadlo. 

Vloženo

Nestras :) Pro jistotu jsem jeste poslal mejl prodejci, at termin potvrdi.

manfroto: dik, uz mne svrbi ruce. :-) Jsem zvedav na rozdil toho silnejsiho TSi proti slabsimu, kterej ted mam v FII. Recenze mam na netu vsechny procteny, tak jsem zvedav jak to bude v praxi.

Vloženo

Mě prodejce při objednávce 18.února sdělil, že doba dodání bude 4-6týdnů. Dnes končí 7.týden od objednání a co? NIC. Prodejce z fabriky žádný konkrétní termín nemá. Prý s dodávkami motorů 1.6TDi bývají někdy problémy.

Vloženo (editace)

Mě prodejce při objednávce 18.února sdělil, že doba dodání bude 4-6týdnů. Dnes končí 7.týden od objednání a co? NIC. Prodejce z fabriky žádný konkrétní termín nemá. Prý s dodávkami motorů 1.6TDi bývají někdy problémy.

Hmm, tak to je k nasrani. Doufam, ze nedopadnu jak ty. :)

Tak vyroba myho kusu se taky posouva, aktualne, 19-20. tyden. :/

Editováno: , autor: pusher...
Vloženo

raději píši sem..jinde se jen dohadují..rapid brzdí dobře,ale c-elyseéé taky...dobrý vnitřek a bylo mi řečeno,co se motoru týká..v jdnoduchosti je síla..uvidíme...

Vloženo (editace)

rapidka: Nečekej, že ti prodejce (pokud Ti sdělení řekli tam) doporučí nebo pochválí auto jiné značky, než které sám prodává a má z něj provize. Jdi třeba do prodejny Hyundai, jestli tam C-elyseé taky pochválí jak je jednoduchý, spolehlivý, nenárokový a bezúdržbový.

Každé auto má své a to proto, že každý očekává a potřebuje něco jiného. Řiď se proto svými potřebami a tím, jak Ti vybírané auto uživatelsky sedí (jede se Ti s ním) a jak se Ti líbí :kol-47:

Editováno: , autor: fufal
Vloženo

A kdo psal, že mi to vadí zrovna tady????Vadí mi to číst skoro v každém tématu!!!Když to je tady tak fajn-nic proti, ale nemusí to už být v dalších tématech,ne????

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...