Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Raději už držím hubu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 To je spravny postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 před 5 hodinami, ČudlR napsal: To stim automatem plati ale u vsech automatickych prevodovek ze frcej dobre nes prijde na radu generalka. :-D jenže suchá spojka u DSG nemá ráda kolony a to GO často ve 100tis přijde a celkem to zabolí... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Souhlas. dokavaď byly hydrodynamické měniče, tak bych se automatu nebál. stačilo měnit olej a životnost byla téměř neomezená. Navíc dnes automaty dost podtáčejí motor. Takže osobně budu nadále kvedlat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) 10% u mě bylo max co jsem u dealera ukecal, i tak spokojenost. Editováno: 24. Září 2017, autor: Petrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 10 % na Rapida je hodně. Asi jsi narazil na prodejce který má obrovské kvóty a velké bonusy za prodané množství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Řekneme li auto za půl mega= sleva 50 tis. , není tolik aby se prodejce dostal na ty procenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 V našem případě to bylo necelých 10 tisíc takříkajíc za pozdrav + 35 za akce spojené s financováním. Ceníková cena kolem 395. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Takže když se to sečte 45tis. Chápu počítat to takle úplně nejde, nabízeli mi podobnou možnost, vzal jsem platbu na ráz, vycházelo to pro mě výhodněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomitek Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 V 23. 9. 2017 na 13:59, Clerfayt napsal: Tohle taky není špatná nabídka za 539 kkč, ne? OCTAVIA Style 1.4 TSI 110 kW 6-stup. mech. LED- Hlavní světlomety s natočením v zatáčkách Vyhřívané vrstvené čelní skloNezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním Rezervní kolo ocelové (plnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kolaPaket pro špatné cesty Malý kožený paket se sportovním volantem a multifunkcí (rádio, telefon) Komfortní telefonování, bezdrátové dobíjení, propojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním Sound System Canton Sportovní paket Dynamic Vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla Příprava pro uchycení dětské sedačky s bezpečnostním systémem ISOFIX na sedadle spolujezdceAuto Light AssistDAB - digitální radiopříjem, radio Bolero Ukazatel nedostatku kapaliny v nádobce pro ostřikovače Automatická dvouzónová klimatizace Climatronic Maxi Dot El. ovládání oken vpředu a vzadu •Parkovací senzory vzadu •Tempomat Vyhřívání předních sedadel Síťový program Kessy Chromový paket atd.... takže na rapid za půl mega... nevím jako u mě je ta sleva dost výrazná +ten odpočet dph..výjde mě to 480kkč i s pojistkou a úrokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 (editace) Odpočet DPH je samosebou sleva jako prase :-). Takovou možnost nemám, takže zacinkám korunkama panu Babišovi do kasičky.... Editováno: 24. Září 2017, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Srovnával bych srovnatelné, ne každý ma možnost odpočet DPH, nebo nákup přes prostředníka kde jsou slevy větší než může jednotlivec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomitek Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 jasne nebylo to myšleno nějak špatně,jen sem to chtěl uvést na pravou míru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 (editace) Tak náš krasavec je již u prodejce. Objednáno koncem července a dorazil dnes, 12. 10. 2017. Ani tři měsíce to nebyly. Editováno: 12. Říjen 2017, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesith Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 To snad ani není možný. Já mám objednáno od 17.7. a pořád nic. Možná je to tím, že mám DSG a béžovej interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 3 měsíce žádná míra. zeptej se prodejce na termín výroby. už by ho měl vědět . případně jestli nejsou na nějaký díl resteikce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesith Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Tak původní plán byl 12 týdnů + 3 týdny celozávodka v srpnu. Minulej týden jsem dostal email, že by se mělo auto vyrábět za 3 týdny. Ale to vím taky. Žádnej konkrétní termín jsem nedostal. Prej až bude konkrétní termín, že se ozve. Tak jsem zvědavej. 25. listopadu vracím Toledo leasingovce a budu bez auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Držím palce, aby brzy bylo. Čekání je na budku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacek.1989 Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Objednáno poslední týden v sprnu 2017 a bylo řečeno, že 10-12 týdnů. Ke konci září volali, že kola co jsou v základu (Vigo 16") nejsou a budou až v lednu 2018 a nebo si máme přijít vybrat jiné. Vybrány tedy jiné a zatím stále bez datumu výroby. Prodejce nám minulý týden řekl, že tam je předběžný datum ten leden 2018, ale že stále nejsou kola propsána v systému, tudíž si myslí, že to bude určitě dřív. Tak snad Konfigurace: Škoda Rapid 1.0 TSI 70kw šedá Quartz metalíza. Výbava Style + Paket Style Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Držím palce. Naštvalo by mě, kdyby kvůli takové prkotině prodloužili čekací lhůtu, když stačí bez příplatku zvolit tu druhou variantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesith Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Tak já jsem si to ověřoval, jestli se mě to taky netýka s těma kolama. A prej příští týden jde auto do výroby. Takže se možná brzo dočkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacek.1989 Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 (editace) Díky .No ty Viga neměli ani v černé. Takže v těch 16" měli jen ty Evora což nebyl uplně šálek kávy. Takže jsem zvolil 17" Trius. Nejraději bych do autosalonu volal každý den jestli neví něco nového, ale řekl jsem si, že jestli se neozvou do konce měsíce, tak na konci října tam zajdu. Aktualizace 25.10.2017: Tak dnes přišla zpráva od dealera, že výrobní týden je určen na konec prosince 2017. :-/ Tak nezbývá než čekat. Editováno: 25. Říjen 2017, autor: vacek.1989 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Dávají obchodníci slevu i u skladových Rapidů co jsou k mání na salonech nebo jen na ty co si objednám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Mohou dát i na skladovky. Z mé zkušenosti... Dealer s větším prodejem je schopen dát větší slevu, než ten menší. Takže jdi do těch s největšími prodeji a tam se na nich pojmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Nemusi to byt pravidlo, zalezi na okolnostech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.