Publikováno Říjen 28, 201212 r Zdravím, na našeho Rooma jsme si pořídily nové zimní pneu. Kupovali jsme ho u prodejce, který nám auto i prodával a tak jsme měli přezutí zdarma (proč toho nevyužít) Ale máme takový problém: na předních kolech nám chybějí takové kovové krytky na středu, vzadu jsou, tak nevím jestli je to správně nebo ne.
Říjen 28, 201212 r je to tak správně, a ty záslepky si můžeš dokoupit v autodílech ŠA a nabouchat je tam, přikládám foto s číslem dílu
Říjen 28, 201212 r No a já jsem si je natřel tenkou vrstvou http://www.tech-masters.eu/cs/content/products?gid=3&did=342 včetně boků (tam, kde se dotýká středový otvor disku náboje) z důvodu snadného sundání kol po zimě.
Říjen 28, 201212 r objednáš záslepky na zadek a dáš je na předek, jdou tam.jedna stojí 58kč jj. asi tak, člověk nenapíše všechno co má v hlavě a považuje za samozdřejmé snad ta fotka půjde zvětšit pro vyčtení čísla dílů
Říjen 28, 201212 r Autor Díky za odpovědi Taky to tam šoupnem, přeci jen to bude jistější.....nevíte, jestli pasují pod originál hliníkáče (Line) ?
Listopad 14, 201212 r Zdar páni, Volal som dnes do servisu že si objednám záslepky na predne kolesa a bolo mi povedané že tam nemajú byť (škodovka to neodporúča) a mechanik si to tam tiež nedal. Kto vie prečo...... ?
Leden 1, 201312 r Možná, že se to při brždění hodně hřeje a pak to nejde dolů při povolování té poloosy a je s tím zbytečné sr@ní.
Leden 3, 201312 r Ano stálo by je to cca 2 Eura navíc na autě a při počtu vyrobených aut ročně je to akorát na slušné prémie pro vyvolené Jinak taky existuje pasta třeba na závity pro snadné povolení a i na tepelně namáhané materiály tak nemůže být problém s případnou demontáží. Vše je jenom o ceně.
Květen 21, 201312 r Zdravim. Nechcem zakladat nove tema, tak to dam sem. Nakolko mi pri brzdeni "triaslo" volantom, vymenil som predne kotuce aj dosticky, ktore boli jednak zvlnene a aj opotrebovane. Avsak po najazdeni cca 1000 km sa "trasenie" objavilo opat. Pritom nebrzdim vobec razantne. V servise mi povedali, ze treba vymenit aj naboje kolies, ze budu tiez zvlnene. Je to mozne?
Květen 22, 201312 r S napravou by problem nemal byt. Dokonca, pred vymenou bolo auto na geometrii a vsetko bolo ok.
Únor 23, 201411 r Shekr- Jo, taky koupeno jako nový auto bez krytek na předním náboji. Effin- No, nám na učnáku říkal učitel, že na autě neni za korunu zbytečný věci. A ještě jedna otázka. Na předním náboji je ale ta díra pro krytku jakoby zužující se v průměru. Na začátku má díra průměr 51,8mm a o další centimetr vevnitř už jen 50,8mm. Fakt tam ta krytka drží? Protože na zadním náboji má ta díra po celé délce kontaktní plochy s krytkou stejnej průměr 51,8mm...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.