cosby Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Asi jo.jinak vystřelováky a komfortku mám,takže můžu sloužit.Pin znát nepotřebuji,zjistím si ho sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Dik, pockam kym 'dokoncim' dialkove k alarmu, uz je pekne nacate... Som iba chcel vediet, co vsetko mam vo fabke 'original od vyroby' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdravíčko! Pls poradte největší lamě.. Mám stejnej ovladač jako Cerf. Je to Cobra 7777 a mám to na G IV. Mám zaslepený zámky (mimo teda pátejch dveří) a normálka tim otvírám celý auto. Pohodička. Jelikož ale pokukuju po VW vystřelováku (dvoutlačítkovym) tak se ptám jestli je realný zprovoznit DO v tom vystřelováku. Vystřelováky nejsou až tak drahy. Ono vybrousti a přehodit IMMO -> tudíž startování by asi nebyl problém, ale dálkový otevírání dvěří je imho ten největší oříšek. Nebo jak to vidíte vy? Někdo tu říká, že to nejde, druhej vyměnit zámky a další že to DO neumí.. Mám v tom hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 A pokud muzu pridat dalsi stupidni otazku, co vse musim sehnat abych neorigo DO a klic dostal do toho sikovne origo klice s DO ?? Ísť by to malo.Mne keď montovali alarm META,tak sa ma mechanik v servise pýtal,či chcem dialkové do kľuča.Neviem ako to presne myslel,možno to ide len do nejakého konkrétneho kľúča,možno chcel len "črevá" z META DO vmontovať do kľúča s dialkou a možno má na to nejaký špeciálny kutilský spôsob.Každopádne ak sa ma na to pýtal,asi vedel prečo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 ramon - pretože META robi dialkove ovladania aj v tvare klučika teda že sa da zamontovať vybrúsená časť do toho konkrétneho ovládača META a ešte tam je aj miesto na immo tak zrejme preto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Aha. Tak to som nevedel.Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lol3K Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdravím, objednal jsem si RJ CZ KEY a nevím jak dostat ze stareho klíče ten chip abych mohl tím klíčem i startovat poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Kľúč by sa mal dať otvoriť.Ja mám jeden so svetielkom a ten sa dá bez problémov.Druhý bez svetielka som neskúšal,nemal som dôvod.A čip sa dá vybrať v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Kúrňa teraz som si to pozrel na nete.Ten vystreľovák by sa zišiel. Nedá sa to nejako napojiť na fungujúcu METU?Mám origo centrál ovládaný metou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeCZ Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Zdarec, vlastním F1 r. v. 2005, z výroby mám centrální zamykání, později jsem si k tomu nechal přimontovat DO centrálu - originální příslušenství Škoda (http://new.skoda-auto.com/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=BKA400001A&searchCat=0000000063&ref=%3fc%3d0000000063%26p%3d1). Nyní jsem na netu našel toto - http://dieselpower.cz/forum/userpix/2199_S...motny_Par_1.jpg (Nové vystřelovací klíče Original Škoda (zadne nekvalitni polske nahrazky typu Rasko apd.) 3tlač. ovladač 1JO - 434mhz. (do klice je treba pouzit Vasi planzetu a immo tycinku, pripadne se da koupit planzeta za cca 50kc je to FABka) vhodné pro Octavii 1, Fabii 1,2 , Superb1, Roomster aj. VW koncern auta s 3g. komfort. s. Nove i pro Octavii 2 FL a Superb 2 - 1KO ) Zajímalo by mne co vše musím udělat, abych to mohl zprovoznit? Jsem v tomhle lama... Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Úplne jednoduché, zoženieš vystrelováky, vymeníš komfortku za 433E, nakóduješ a DO z meta alarmu môžeš dať kľudne do šuplíka,alebo do smetí bude to spolu fungovať. Cez DO s kľúčom budeš zároveň aktivovať aj deaktivovať METU alarm. Mám to tak zapojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeCZ Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 (editace) a ta komfortka 433E stojí cca kolik? to jsme myslel že to půjde jednodušejc..... edit: jak zjistím verzi komfortky? mám výbavu ambiente. Editováno: 20. Červenec 2009, autor: GeorgeCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Komfortku 433E počítej, tak 1000,- a ty budeš mít předpokládám 433H. Ta se dávala do aut, která měla pouze CZ. Zjistíš to buď tím,že jí vyndáš nebo na VAGu. A co se tíče jednoduchosti, tak to nemůže být jednodušší. Vyměníš komfortku, nakoduješ klíče a odemykáš. Práce na 1/2 až hodku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 panove a jak jste dodelavali ten 15pin konektor na komf (799B) 1J0 962 615? zitra mi ma prijit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 cau...nevíte někdo pls,hledal jsem obrázek který sjem tu viděl a nenašel ho tu... nevíte někdo ohledně komfortní jednotky...co a jaké konektory do komfortní jednotky vedou k jejich popis...kde je který atd...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 komfort.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mexican2703 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 http://www.tssgroup.sk/katalog/cz-key-0 vyfrezovanie planziet cca 350czk v klucovej sluzbe a mas pokoj nemusi rozoberat cele auto a babrat sa s tym....jednoduche rychle a efektivne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozrisadobre Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Zdravim kluci...nevim ci pisu spravne ale chtel bych se zeptat jednu vec, a to: mam sehnane El.stahovacky oken LIN verze...a chtel bych se zeptat na komfortku...kdyz mam 6Q0 959 433 C (je to komfortka z fabie 2001) a stahovacky LIN jsou z roku 2005...budou spolu komunikovat? nebo bude treba jina komfortka napriklad 6Q0 959 433 E? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 LIN nepotřebuje komfortku... ty fungují samostatně.. spojují se přímo spolu drátem (LIN bus) a ne přes komfortku... na tu se tam napojíš jenom v případě, že chceš aby fungovalo tlačítko na odemykání/zamykání centrálu na dveřích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Zdar pánové.Mám dotaz na odborníky.Mám origo centrál bez DO,chtěl bych to nechat předělat a to tak abych měl třítlačítkový sklopný klíč i se samostatným odemykáním kufru na DO.Najde se někdo na severní moravě,kdo mi to předělá? Nabídky i s cenou ,prosím formou SZ.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Zdarec pánové tak vysvitlo slunko a objevil jsem další problém, mám F comfort z itálie a byl u ní i dodělanej alarm- nějakej getronics s dálkou, jenže jsme předělal klíče na sklopný 3 tlačítko a E komfortku a teď jsme přišel na to, že když zamču auto sklopným klíčem tak se mi nezavřou okna, ale když je zamču tou dálkou od alarmu tak se zavřou. co se s tím dá dělat aby mi to jelo s dálkou na origo klíčku. Díky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Pokud máš Fabii předface do 2004, tak se to dá nakódovat, ale mladší už ne. Tím alarmem máš pouze prodlouženej impuls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 a jak se to překodovává ?? ve visu jsem o tom nic nenašela k dílenský příručce nemám teď přístup. Jen mě zaráží že to ten alarm zvládne a klíček ne. zkoušel jsem komfortku překodovat tím, co už tam je, ale to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 zde na foru je k tomu založené téma, tak hledej. Ve VISu či v DP o tomto nenajdeš ani slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 a jak se to překodovává ?? ve visu jsem o tom nic nenašela k dílenský příručce nemám teď přístup. Jen mě zaráží že to ten alarm zvládne a klíček ne. zkoušel jsem komfortku překodovat tím, co už tam je, ale to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.