myro Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Zdravim Vas chcel by so vediet aka je sanca poskodenia pneumatiky pri jazde s tlakom 0 Bar(PSI) cca 3km pri rychlosti cca 40km/h. Zlihal mi ventil, po vymene na pumpe za novy s nou jazdim nadalej. Je to Ultra Grip 8 bez RTF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Žiadna pneumatika okrem runflatu nie je konštruovaná na jazdu s nulovým tlakom. Takže riziko poškodenia tu je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 četl jsem něco o pneumatikách Nokian že se na nich může ujet několik km bez tlaku. Nevím co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Je to určitě nebezpečné pro pneu, ale hlídal bych si zda-li drží tlak jako předtím. Pokud se nemusí častěji dopumpovávat, tak si myslím, že to mohla přežít bez následků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Taky jsem kdysi jel na prázdné pneu na Feldě, asi několik km, nezatížený zadek a než jsem to poznal, tak to chvíli trvalo. Po sundání z disku v ní byly gumové piliny, gumový prášek, nebo jak by se to dalo nazvat. Tehdy jsem ji vyměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Flat Run technologie http://www.nokiantyres.cz/info-o-pneumatikach?id=21411323&group=1.01&name=Nokian+WR+D3 Při plně zatíženém vozidle je možné jet s prázdnou pneumatikou ještě cca 50 kilometrů. Pokud jede ve voze jen samotný řidič, může absolvovat až 150 kilometrů. Nokian Tyres přitom doporučuje maximální rychlost jízdy 80 kilometrů za hodinu. Na obzvláště kluzké vozovce se doporučuje rychlost do 50 kilometrů v hodině. Pomocí rozsáhlých testovacích řad za nejnáročnějších podmínek v průběhu zimy �" za mrazu, sněhu, sněhové břečky a ledu �" prokázal Nokian Tyres funkčnost svých pneumatik s výkonnostní charakteristikou Run Flat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.