Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím :-) chci se zeptat kolik točí FII 1.2 HTP 51kw otáček při 100km/h? Našel sem pouze videjko kde jel 160km/h a točil 5000 otáček. Není to moc ? Nebo tak točí i jiné auta ? A nebo to je jen tím,že to je tak slabůčky obsah ? :-)

Pri 130 km/h mel bys mit 4000 ;) pokud to je predface

• Autor

Ano je to 2008 r.v. To je celkem dost nebo ne ? 4000? :-)

No ja mam 2007 MR 2008 takze identicke ... vic ani moc nejezdim pak mi palubak strasi silenymi udaji o spotrebe :D

• Autor

To je fakt, já taky jezdím kolem 90-100km/h víc ne, to je nejlepší spotřeba. Ale když už sem jel třeba víc,tak se mi zdálo že to točí moc, ale je fakt,je to jen HTP a 1.2 takže nemůžu asi chtít aby to točilo nějak málo

mi room točí při 4t ot 120km/h a fábule tak 125-130

• 1 měsíc později...

Chce to 6 stupeň. Pepo???? :D

Jsem zde :D to mi chces naznacit ze mam nainplantovat 6ti kvalt ? :D

Ano :D Přesně tak

A budeš mít kšetů plno. :) hehe

• 3 měsíce později...

HTP čkaři doufají, že Pepa příjde na ten zázračný šestikvalt ..

• 3 týdny později...

potvrzuji ideální rychlost na spotřebu 90-100 km :) To tam na rovince svítí na PP cca 2,8 litrů :) 

HanuZ: si robíš prdel to ani na 1litrovom 3valci v CitiGo nemá tolko....daj nejaké video

Dnes na zaručenej rovine, bezvetrie, na tachometri rovných 100 km/h a PP ukazoval 4,6 l, takže tých 2,8 l áno, ale mierne dole kopcom ... :kol-31:

potvrzuji ideální rychlost na spotřebu 90-100 km :) To tam na rovince svítí na PP cca 2,8 litrů :)

Mne to na rovinke pri 110-ke ukazuje podľa PP 1,5 litra. Keď idem iba 90-100, tak to normálne vyrába benzín. Počítam, že tak cca. 2 litre na 100 km. Ešteže jazdím dosť svižne na to, aby som nemal negatívnu spotrebu, lebo nechcel by som stále riešiť  preplnenú nádrž...  :kol-28:

na čom 1,2TSI ?? tam to má pri 100vke okolo 5-5,2l

točky motoru u Fabie HTP po faceliftě při cca 160km/h.

před facelftem u Fabie 2 horší asi jiná převodovka 

mi přijde, že na tom prvním videu těch 160 ani nedosahuje

s toho prvého videa by som chcel takú prevodovku

HjM: možná nejede na plnej, nebo špatně zajetý auto :kol-28:

marfan: já myslím, že 1.4 63kw má podobnou převodovku i když u HTP je asi o něco málo delší kvůli spotřebě, je to taková dálniční převodovka což vyvrací mýtus, že HTP je jen do města

má ale len motor ktorý sa dával po FC. Potom sa nečudujem že dosahujú nižšie spotreby.

no fakt 2,8 l při lechtání plynu a stabilní rychlosti na rovině... ale musí být i ideální povětrnostní podmínky :) 

no idealni je jet s větrem :D 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.