ttominoo Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Ahoj, je to tak pul roku co mi zemrel otec a zdedili jsme po nem felicii (1.3). Samozrejmne jsme si udelali novou pojistku a tu radne platime. Akorat jsme neprepsali auta na nas(nechceme totiz platit tu ekodan). Tak by me zajimalo jestli jsme povini auto prepsat na nas, nebo muzem auto nechat prapsane na otce a jezdit dal. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) Za přepis v dědictví se nic neplatí. Takže v klidu přepsat. Editováno: 3. Prosinec 2012, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Urcite prepsat , ale v dedictvi nic neplatis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 pokud auto prošlo děditským řízením u notáře za což si nechal tučně zaplatit tak u přepisu auta předložíš jeho elaborát že jsi auto zdědil (teď už nevím jestli na něm ještě nemusí být razítko o nabytí právní moci), když jsem to vyřizoval před několika lety já, bylo to bez poplatku a dokonce mi i pojišťovna tehdy nabídla zděděný bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttominoo Vloženo 3. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 ok dekuju vsem za rady, zacnu to resit at je co nejdriv za mnou dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.