JirkaBrno Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 tak Pepa 007 mi odpovedel sam.. ma to stejne./. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Mám už druhou zimu ve služební FAB II toto: http://www.htcarsyst...hrivani_sedadel originál zabudované v původních sedačkách. Montáž jsem dělal sám. Funguje to k plné spokojenosti . Firma HTcar je schopna nabídnout i montáž Cena bych řekl je slušná. cus pepo, presne to stejne chci i ja, jak je to s nabehem hrani, ok? ?? Montaz mi nabizi za 1000korun za obe sedadla, s origo cudlikama je cana 4200, s neorigo 3500 vcetne vseho. Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 No já vyhřívané sedačky mám, origo... mají dva stupně, buď topí málo nebo moc :-) jestli jsem je za ty roky zapnul dvakrát... ja jezdim kazdy den a proste mi ta studena vadi, nenosim v zime podlikacky, takze si rad dopreju teplo na zadecek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 .. anebo jeste jedna varianta.. http://www.conrad.cz/vyhrivany-potah-sedacky-12-v.k856044 za 400korun to de... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Tohle jsem míval ve starém autě a mělo to výhodu, že když to přestalo hřát, tak jsem ji jednoduše vyměnil. A to jsem s tím počítal a když po letech nehřála, tak už jsem měl koupenou novou a hned ji vyměnil. Ale nelíbilo se mě zapínání do zapalovače. Udělal jsem si pevné zapojení s časovým spínačem 6 min. To stačilo než se sedačka prohřála a nestudila. A připojení přes konektor. Na leto jsem ji oddělával. Teď ji mám origo v sedačce, ale mám hrůzu z toho když přestane fungovat, co s tím. Výměna není tak snadná, jako u té potahové a musí se rozkuchat sedadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Já to samozřejmě myslel za 12 000 Kč original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 jasny.. 12000 bych do toho nedal... tak ja nasel borce, kterej dela obe sedacky za 1000kc.. je to sice az ve vsetine, ale my plynari na nejaky ten kilacek nekoukame... mne ty studene sedacky fakt nebavi, vzdy, kdyz do auta vlezu tak na to vyhrivani intenzivne myslim a rikam si, ze 3500 vcetne montaze neni zase tak moc .. a 4200 s origo spinaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Kolega měl Čínu a na látce sedáku se mu po čase objevila ta spirála vyznačena. Mě se to kecá, já je mám ve výbavě. Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) njn.. tohle ma polepku 3M.. tak snad by to melo byt neco lepsiho.. doufam.. Ja musel koupit auto ze dne na den, takze na objednani nebyl cas a elegance nebyla s motorem 1.4 Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 V soukromé Octavii I mám origo plynule regulovatelné od 1 do 5 . Ve FAb II služební mám ten htcar Tam je regulace na dva stupně Náběh velmi rychlý řekl bych stejně jako v Octavii, ale na vyšší stupeň(led svítí rudě) si myslím by to po delším čase snad až pálilo do zadku Ten nižší stupeň (led svítí zeleně) se na tom dá vydržet Stejně to ovšem používám tak , že sednu , vyjedu a po zahřátí sedáku cca třeba max 5 až 10 min vypínám Chci ,abych taky nemusel přes zimu bojovat s baterkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 7. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Pepo a kde mas ty ledky zabudovane, co jsem se dival, tak prodaja verzi bud s obyc kolebkovym vypinacem, ktery ledky v sobe nema a nebo s origo vypinaci, ktere se davaly ve fabrice, tak to sviti... ale ty sis to delal sam, takze sis tam ledky dal sam, nebo to uz tak bylo v tom setu cos koupil? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Pepo, ten vyhřívaný volant ... to by ocenili snad všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Tak jak to vidíš vpravo na dolním obrázku tam diody jdou. Měl jsem je v setu. Je to jedna dioda na každém vypínači, která mění barvu podle stupně sepnutí. http://www.htcar.cz/hts-fb-ii-vyhrivani-sedadel-pod-calouneni-pro-s-fabia-ii-roomster-2-sedadla/d-70619/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 ahaa jasny, ja si toho nevšiml.. takže ty jsi s vyhříváním od této firmy spokojen.. no já o tom silně zvažuju, cena 3200 plus pár stovek za LPG mi za to stojí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Jo spokojen. Rychlý náběh. Zvláště v dieselu velká výhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Stoji to za těch cca 12 000 Kč, jen za díly? došla mi sms ze servisu - Vánoční akce na montáž vyhřívání sedaček z 5.900 - tak to bude asi akce jen do jednoho sedadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Ne namontují ti neoriginální vyhřívaní, takové jak tady ukazuji za 3500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukascruz Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Ahoj, nemáte někdo prosím el. schéma zapojení výhřevu sedaček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Do Fabie II? A jaké origo tovární nebo HTCar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukascruz Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Do Fabie II a original. Mam Fabii I a upravenou kabelaz na sedacky z OII. Ted mam sedacky z FII a rad bych si zapojil vyhrev do tehle sedacek dokud jeste neni zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 pošli mi do SZ mejlovou adresu přepošlu ti schema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan1987 Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 prosim vas vie niekto z vas kde sa ma nachadzat ridici jednotka vyhrievania sedadiel F2.diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Žádná není, spínáto jen přes relátka, ty jsou za pojistkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.