Přejít na obsah

Interier prestavba O2/O2FACE na O3 ?

jtfcobra

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Myslím si, že to pasovat nebude, byl jsem se na ní podívat a když jsem si sedl dovnitř, připadá mi to úplně jiný, jak rozměrově, tak už od čelního skla celej jinej sklon... Nechápu proč zmizel ten horní kastlík, měl celkem dobré využití, hlavně tedy pro mě... Jinak je to docela pěkně útulné, sedlo mi to mnohem víc než v mé OII. Všechno kolem je takové přesně na míru a dotažené do konce, fakt se mi to moc moc líbí :kol-47: ještě mít peníze a už bych se v ní vozil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OIII je povedené auto a ikdyž na škodovku většina lidí nadává a říká že je to odpad z koncernu VW (což je do jisté míry pravda, co si budeme namlouvat že...) tak prostě auto je to krásný, jak z venku, tak uvnitř. Kam se hrabe interiér u součastného passata! Těším se až na podzim představí combi a verze RS, sice vím, že si to nekoupím, páč jsem rád za to co mě teď vozí a dlouho ještě bude vozit (doufám že bude), ale prostě Octavia je pro mě tak nějak srdcová záležitost. Jediné auto které bych bral místo Octavie by byl VW Tuareg nebo Audi A6 combi. Tahle 3 auta mě prostě oslovila. Samozřejmě že je dalších x aut, za kterými se otočím a kdybych měl možnost, tak je osedlám, jako např. Ford Mondeo combi, Mazda CX-7, Škoda Superb combi ,...... :kol-26: kde ale vzít a nekrást

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...