Racek08 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 No ještě AP a byla by to v mém případě ta nejlepší konfigurace na nový služebák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Mě při objednání řekli 6 - 8 týdnů, s tím, že když to poslali tak jim vyskočil datum výroby na 11. týden. Cena ve smlouvě je garantovaná na 10 týdnů, když bude delší dostanu slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Tak se nechme překvapit jak dopadneme. Jako 3 měsíce je fakt dlouho a o slevě nebyla ani řeč. Ale ať si nemyslej že je nebudu otravovat i když to nic nezmění.Snad budou schopný dát alspoň nějaký info jak to probíhá. Uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Takže taky napíšu. Objednáno u dealera v Praze. OIII - elegance 1.8 TSI (modrá race). Příslušenství - paket plus (elegance) BI-xenony , light asistant , prodloužená záruka 4 roky (60000) , construkt , zadní stěrač , alarm a nějaký další drobnosti. Bratru po všech slevách 586 000 ,- Co napsat snad jen že teď bude dlouhé čekánííííííííí ... Kolik si měl ceníkovou cenu před slevou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Standartní doba dodání vozu škodovky je 6-8týdnů. Platí pro všechno modely už několik let Výjimkami jsou situace, kdy je problém s dodávkou dílů, např. problematiky 4Motion celého koncernu v zimě 2010/2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 (editace) kačer -- 620 000 ,- Je tam sedmiprocentní sleva. Myslím ,že to je max co dostane běžný zákazník u každého dealera Editováno: 11. Únor 2013, autor: memory2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Car polici s cenovym stropem mi mota havu. Volili by jste radsi Eleganci 1.8Tsi plus cca 50 tis na dalsi vybavu nebo Ambiente 1.8Tsi / DSG plus cca 50 tis na dlasi vybavu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Kdyz ta DSG je taky lakava hlavu mam z toho vseho zamotanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 kačer -- 620 000 ,- Je tam sedmiprocentní sleva. Myslím ,že to je max co dostane běžný zákazník u každého dealera Já hoši doslat 16-17% snažte se víc, nedělám pro škodovku, jen mám známého prodejce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Znameho prodejce ale jakoukoliv snahou nenahradis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 hurikan88, muzu videt nabidku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 bicista: Tu Elegance Plus máš včetně metalízy nebo s nemetalickou barvou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Bojler: není žádná nabídku, pro O III si pojedu jinam, prodejce jasně řekl 16-17% ale budu jako druhý majitel...už mám od něj jinak 3x auta...takže vlastní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 ak si to zoberie na predvádzačku alebo na salon je to jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 bicista: Tu Elegance Plus máš včetně metalízy nebo s nemetalickou barvou ? Ne musi byt pouze Bila Candy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Bojler: není žádná nabídku, pro O III si pojedu jinam, prodejce jasně řekl 16-17% ale budu jako druhý majitel...už mám od něj jinak 3x auta...takže vlastní zkušenost. Pak je ovšem fér uvádět i tuhle stránku věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 standartních je 7% projel jsem cca 10 prodejen a v 8 mi rekli ze mi nedaj ani tech 7 a poslali me jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 promin bojler, nějak mi to nedošlo...byl bych jako druhej majitel ale autem by nikdo nejezdil, prostě by se to hned přepsalo na mě...17% je fakt dost už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VtecManiac Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 tak auto složili před 30 min, tak jsem tam letěl něco nafotit pro manželku a dceru :-) tak se chci podělit o radost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Pěkná. Hodně najetých kilometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 (editace) VtecManiac > Ahoj. Tak veliká gratulace. Koukám ,že jsi čekal něco přes měsíc což je super čekačka. Mám jednu prosbu . Nemůžeš prosím nahodit nějakou fotku z boku ? Jedná se mi o ten snížený podvozek . Hodně jsem o něm uvažoval ,ale nemohu se rozhodnout. Moc bych to chtěl vidět s tím sníženým podvozkem. Jinak hodně šťastných KM A taky třeba nějaké příspěvky k tomu jak je to případně tvrdé nebo třeba v pohodě na tom podvozku. Škodě Zdar !! Ps: A kola jsou 17 ?? Editováno: 15. Únor 2013, autor: memory2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VtecManiac Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 ahoj, díky za přání, auto je pro manželku, takže ji přání vyřídím :-) já si počkám na RS verzi v kombíku.Miluju bublinky, teda kombíky :-) co se týče podvozku, nejdřív jsem koukal že je to vysoký jak koza, ale prodejce mi řekl, že tam jsou takový "dorazy" kvůli tomu, aby to mohlo jet na kamionu. Tak kouknu na tlumiče a opravdu to tam je. až se to př. týden bude přihlašovat atd, tak to prý sundají, pak příp. nafotím. Kola jsou 17tky, samozřejmě tam půjdou na léto 19´ okamžitě.zatím nevím ale jaký... jen chci doplnit, že ta alcantara je naprosto super, ještě, že jsem nešel do tý kůže (tu mám ted v O2 RS FL), tohle je lepší (navíc levnější) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 No manzelka te musi mit poradne rada, nebo spise obracene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 tak auto složili před 30 min, tak jsem tam letěl něco nafotit pro manželku a dceru :-) tak se chci podělit o radost.. Super kára. Otec už má taky objednáno. Stříbrnou Elegance 1.4TSI, 18", sportovní podvozek atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.