Publikováno Prosinec 19, 201212 r Hojas, včera jsem měl napíchlou octávku na vagu a jelikož jsem před nedávnem měnil výbojky, tak jsem se podíval i na světla a po načtení jak levého tak právého světla mi vag píše chybu 65535-řídící jednotka vadná, nicméně světla normálně fungují, naklápění taky, prostě se neobjevila žádná vizuální závada. Co tedy vlastně ovládájí jednotky když jsou podle vagu vadné a světla fungují. Navíc v dílenské příručce jsem hledal a bylo napsané, že při závadě na xenonech by se měla objevit kontrolka na budících, ale nic se neobjevilo. Tak teda nevím jestli mám shánět obě jednotky když stojí pěknou raketu a přitom nesheldávám na světlech žádnou závadu. Díky za každou radu.
Prosinec 30, 201212 r Mám to taky a bylo mi řečeno abych to neřešil, tak to neřeším už 3 roky a pořád světla fungujou...
Leden 1, 201312 r Autor Taky to zatím nehodlám řešit dokud to svítí, ale zajímalo by mě jak to může fungovat když jsou jednotky kaput. Ale tak vidím, že v tom nejsem sám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.