Pawlisko Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Můžu se snažit jak chci, nevěřím, že jsem tak neschopnej, ale nemohu najít nikde diskusi, kde by byl odkaz kde koupit v České republice led do zrcátek Octavie 2 (facelift). Byl jsem teď u rodiny na Slovensku a bratránek mi koupil LEDky pro osvětlení interiéru a kufru (cca. 20Euro - přední parkovačky, stropní osvětlení + kufr). Nechtěl jsem ho už otravovat s ledkama na zrcátka, aby to působilo komplexně, ale nemohu najít kde se to dá koupit :-/ Proto prosím pokud někdo ví, poraďte mi, určitě se to nebude hodit jenom mě. A když jsme u toho, led žárovku do osvětlení přihrádky bych uvítal také. Díky díky díky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Jestli je to to samé, jako u verze před faceliftem (což myslím, že je), tak do zrcátek pasují žárovky s paticí T10 - tedy ty samé, jako do parkovaček, jen musí být krátké, aby se vešly. Oblíbený obchod na LED je www.stualarm.cz, z mého pohledu je lepší je koupit přímo u zdroje (Čína), když vidím, za kolik je prodávají tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Nebo Žofka Žárofka tady na foru - Superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 No jasně, na toho jsem zapomněl jak na smrt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 20. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Napsal jsem tak snad odepíše Dnes jsem zkoušel rozdělat to zrcátko abych se na to podíval i podel manuálu, ale ikdyž to vytočím co nejvíc to jde, tak tam vidím prd a šroubovákem tam toho taky moc neudělám. Videonávod není, neznáte nějaký easy způsob jak to rozdělat? (zrcátko je faceliftový a v elektrice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Tak já u předfaceliftu prostě vzal ten barevný plast a vyškubl ho nahoru, stačilo jen natočit zrcátko, aby nepřekáželo a nebát se. A pak už je všechno krásně na dosah... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 U toho faceliftu to je i podle diskuzích trošku složitější :-/ No a hlavně musím prvně sehnat ty LEDky. Ten "kolega" neodpovídá :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 U faceliftu potřebuješ vycvaknout zrcátko a pak buď odšroubovat kryt a nebo jednodušeji - rovnou vyměnit tu žárovku, místa tam sice moc mít nebudeš, ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Tak jsem zapomněl napsat, že jsem si nakonec koupil LEDky tady. Nakonec jsem to i bezproblémů vyměnil. Jen jsem musel použít trošku větší sílu. Zrcátko jsem vycvakl, vytáhl konektor se starou žárovkou a vložil LEDku. No a zpátky jsem pak zrcátko nacvaknul. Efekt je moc pěknej ) Až bude možnost, vyfotím a ukážu. No blbec jsem si ale objednal špatný ledky do osvětlení SPZky.... Takže se mi válí na stole 2 kousky kterou mi jsou tak nějak k ničemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinj7 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Nehlásí Ti to žádnou chybu prasklé žárovky nebo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ahoj, nene, nic to nehlásí. Mám O2 facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinj7 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ahoj, já mám S II a nevím zda to vše taky vyměnit... Ledky se mi líbí... Jak to vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Určitě to vypadá líp než to škaredý žlutý světlo. No nafotil jsem to teď. Na živo to vypadá líp. Mám i v interiéru ledky, ale nejde to moc dobře vyfotit mobilem. Vypadá to fakt dobře a až tak moc to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinj7 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) Jo souhlasím, je to o dost hezčí Krasavice.... Editováno: 17. leden 2013, autor: martinj7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Do zrcátek jdou dát jakékoliv LED, které se tam vejdou, můžou být i bez odporu - tohle jsou nedůležité žárovky, chybu sice hlásí, ale jako uživatel o ní nevíte. Vypíše se až při diagnostice a ničemu nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 ááááááááááá tak až tady jsme našel informaci kterou jsme hledal... závadu sice nahlásí, pravděpodobně díky CAN-BUS, ale ne jako signalizaci na palubce, ale v závadách na VAGu... tak to je caaaajk .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Tjn, ale to se týká jen těch světýlek v zrcátkách. Jinde svítí chyba na palubce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 A u světel v interieru taky hlásí chybu na palubce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banďur Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 U světel v interieru nehlásí samozřejmě vůbec nic. Můžeš klíďo vyměnit! Venku je to horší. Bez odporu zejména u SPZ budeš mít vždy problémy. Měl jsem už spoustu Led, kde bylo na obalu ujišťováno, že nehlásí chybu do jednotky, jenže všechno je to lež. Kdo takovou má,budu vděčnej za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Stačí přijet ke mě a přestane to psát chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Tak jsem vymenik komplet interiér a pecicka.... přední denní to je samozrejmost.... Co me ale štve je signalizace praskle zarovky po výměně osvitu reg.znacky .. jak tohke poresit diagnostikou hmmm? Ferdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Už to psal mockrát, přes úpravu hodnot v epromě. Což neuděláš ty. Jinak nenapadlo vás někoho do té RZ dát celou led lampičku originál vw? Má to homologaci a nikdo nic neřekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 (editace) Což udělá kdokoli schopnej s vagem za dvě minuty .. Editováno: 29. Září 2013, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 (editace) Na netu je toho hodně, ale situace je jiná. Do verze softwaru BCM jednotky: 650 nemáš šanci to VAGem nastavit. Pak(od verze software 650 a výše) je to byte 17 bit 7, ale to už jsem taky někde psal. A toto řeší jen LED u SPZky. Editováno: 29. Září 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 ferda25: kde a co konkrétně prosimtě se tedy nastavuje? software by byl, jen prosím o radu co přesně nastavit .. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.