Luke288 Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 dlouhodobou mam 7.0l/100km +-0,1l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Nazdar pánové,co byste mi mohli povědět spotřebě octávky combi 1.9 74kw 4x4??? předem dík podle toho jak to honíš... Teď jsem to počítal a 7,3... což je teda dost, ale podepsalo se na tom spousta ježdění po městě na krátký vzdálenosti a jízda po dálnici. Je to daň za 4x4, pokud budeš jezdit s předohrabem, tak to bude o nějakej litr a půl míň. Jinak pro rejpaly - taky jezdím podle předpisů, ale snažím se je dodržvat zhora 7,3l u mě uplně normalní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Jak sleduju spotřebu ropáků, tak jen závidím. Prostě mám pořád okolo 5,8 litru nafty na 100km. Ale včera jsem to dokázal taky, měl jsem průměr 4,9.No, ale bylo to zajeto za zvláštních okolností... Vezl jsem dceru a její spolužačku na okresní soutěž v češtině, jela s námi také jejich učitelka. Taková klasická z dřívější doby - zodpovědná, přísná a spravedlivá... Když mi na první křižovatce řekla: za tím červeným autem zprava můžeš panáčku, tak mi to málem chcíplo. No a pak jsem jel opatrně a předpisově, fakt mi prohrábla hlavu a byl jsem hodný, by mně ještě nechala poškole... Fakt bez prdele fajn ženská. fakt hodne zalezi na stylu jizdy. PRoste nekdy me to chyti a docela na to slapu, pak mam taky spotrebu kolem 6 litru ..... ale kdyz se souram po dalnici kilem, tak mam prumer 4 litry (totez po meste ... moc to nevytacet, jet pade a mam to za 4,5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) ja jestli dobre laicky pocitam,tak ja jsem si letos pocital,ze jsem najezdil Asi 22000/100 * 5,5 litru (1,9 TDi 81kw),co mi to bere pri cene 29 korun je 35000 za naftu,ruceni asi 8,to nevim presne. S benzinem by to bylo 22000/100 * 8 (to byla ta moje 1.8 20V 92kw)* 31,pac jsem bral V power A to je 54560 (kdybych nebral power ,tak to bude 51400) A ruceni bylo za 5 cili tento rok usetril Kochticenko celych 13 tisic cca Editováno: 22. Březen 2007, autor: kocht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jj. podle předpisů s ropákem fakt jezdím do 4,5, ale já podle předpisů jezdím malo, tak tam mám průměr okolo 5,8(to nám můžou RSáci závidět, ale zase se pořádně svezou ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stolarnapavel Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Ahoj jmenuji se Pavel a rád bych vám řekl také svou zkušenost mého miláčka Octavie 66 Kw.Auto mám teprve 2,5 měsíce.Měsičně jezdím kolem 3000 Km.Při koupi vozu jsem měl dlouhodobou spotřebu od minulého majitele (pán 54 let a já mám 25 let)5,6 l.Tu jsem hned vynuloval a po prvním měsíci cca3000 Km jsem měl spotřebu 5,5 l.V tento den kdy jsem čerpal tyto hodnoty jsem nechal Octavku také přečipovat a znovu jsem vymazal počítač .Dnes mám najeto 3600 Km s načipováním a spotřeba je 4,7l.Octávka jede po čipu opravdu moc dobře.Je čiplá na 85 KW a 275 Nm.Tato spotřeba je na krátkých vzdálenostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Hezkyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 dnes to bylo poprvé, co se moja spotřeba vyšplhala až na neuvěřitelných 6,4 l nafty / 100 km . Proč? To jenom proto, že se moja žena učila skoro hodinu na parkovišti rozjíždět a couvat a parkovat ..... Jinak moja dlouhodová spotřeba 5,2 l / 100 km. Octavia combi 1,9 TDi, 66 kw, r.v. 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokolda Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 AFNko up na 125kW -> 6-7Litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 dnes to bylo poprvé, co se moja spotřeba vyšplhala až na neuvěřitelných 6,4 l nafty / 100 km . Proč? To jenom proto, že se moja žena učila skoro hodinu na parkovišti rozjíždět a couvat a parkovat ..... Jinak moja dlouhodová spotřeba 5,2 l / 100 km. Octavia combi 1,9 TDi, 66 kw, r.v. 2001 Asi tak, ja mám 66 kW na 17 ", ak jazdím podla predpisov, je to do 5-5,5 l , 75% mesto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Nazdar pánové,co byste mi mohli povědět spotřebě octávky combi 1.9 74kw 4x4??? předem dík podle toho jak to honíš... Teď jsem to počítal a 7,3... což je teda dost, ale podepsalo se na tom spousta ježdění po městě na krátký vzdálenosti a jízda po dálnici. Je to daň za 4x4, pokud budeš jezdit s předohrabem, tak to bude o nějakej litr a půl míň. Jinak pro rejpaly - taky jezdím podle předpisů, ale snažím se je dodržvat zhora 7,3l u mě uplně normalní. Jsi můj člověk Fakt se musím smát, když si čtu některé ne zcela soudné příspěvky o spotřebě... no nic tralala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 covece nevim jak vy ale ja jezdim tak normalne 120 furt a pres 5.0l sem se jeste nedostal muj nejvetsi rekord slusna jizda z Noveho mesta na morave do brna a zpet 4.1l na 100km coz je dobry tak nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Omlouvám se za OT, ale nenašel jsem to tu, tak se ptám: Vadí, že jsem omylem nalil do nádrže asi půl litru benzínu? Pak jsem to dolil do plna naftou. Nevím co se stalo, ale byl jem úplně mimo a koukám, že liju do TDI natural. Je fakt, že toho mám až nad hlavu....vždyť to znáte... Ublížil jsem nějak motoru, turbu, čerpadlu....? Odjel jsem na tuto směs dnes 300km, čerpadlář říkal, že mám být v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 já bych to zase dolil naftou a ředil a ředil a ředil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 já bych to zase dolil naftou a ředil a ředil a ředil No ono není nic jednoduššího, myslím, že 1/2 litru na nádrž je prd, ne? Ale jsem to tele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Omlouvám se za OT, ale nenašel jsem to tu, tak se ptám:Vadí, že jsem omylem nalil do nádrže asi půl litru benzínu? Pak jsem to dolil do plna naftou. Nevím co se stalo, ale byl jem úplně mimo a koukám, že liju do TDI natural. Je fakt, že toho mám až nad hlavu....vždyť to znáte... Ublížil jsem nějak motoru, turbu, čerpadlu....? Odjel jsem na tuto směs dnes 300km, čerpadlář říkal, že mám být v klidu. pul litru se v plny bande uplne ztrati, byl bych v klidu ... se mi to jednou stalo taky .. u pujcenyho transportera. Takhle tankuju a cucim, ze tam leju 95tku (v te dobe jsem mel samy benzinaky) .... nez jsem si toho stacil vsimnout bylo tam 7 litru ... tak jsem to docepoval naftou (takze redeni nejakych 1:10) a jezdilo to super .... takze toho tvyho pul litru benzinu si ten motor ani nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ja jezdim podle PPC za 5.3l cely leto, nekdy to stoupne (na dalnici s klimou) potom to klesne (na okresce).Kdyz jedu z chaty za rodicema tak jedu tak za 3.5l cca 80km, ale to se da ne predni kapote hrat marias a karty neuleti taky už jsem to jednou stlačil na 3,5 ale byl jen testík, trpělo auto a trpěl jsem i já a bylo to hodně z kopečka, dělat to déle tak to auto nepřežije, už to zkoušet nebudu, jen jsem si chtěl zkusit, že to tam jde opravdu stlačit, takže od té doby věřím všem báchorkám o spotřebě pod 4,5 - okorát nevěřím, že to bylo při normální jízdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marianf Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 takze: 1.9 TDI PD 74 kW - 01/2007 - najazdene 8700 km - jazdim mesacne nieco cez 2000 km do kopca 15 km a naspat dole + mesto a dlhodobu spotrebu so zapnutym climatronikom mam 5.5l/100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 (editace) combi 1.9 TDi 81kW rv.99 - prumer podle pocitace 5.3l/100km na 3200km - mesto,mezimesto cca prumer 80km/h, dalnice cca prumer 140km/h Editováno: 20. Květen 2007, autor: pickfick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 AHF TDI81kw ted 120kw a na 17 kolech 6.3L na 15kach 5.7L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Minulej tejden jsem byl na emisich a pan pri mereni povida: Vy ten motor malo honite, sem tam ho poradne protahnete. Jo holt porad jezdit na spotrebu neni vzdy to nejlepsi. Jinak dlohoudobou spotrebu na 4000km 5.1l (66KW). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdravim hosi tak se taky vypovidam!:)Mam octu combi 4x4 74KW na 195/65/15 v zakladu!Kdyz to bylo tak,tak jsem mel spotrebu tak neco kolem 6,2 pri normalni jizde ne nic na spotrebu nebo zase nejak moc sportovne!Ted to mam po cipu neco okolo 100 KW a mam to na 215/45/17 a pod 7 nejdu i kdybych se posral! Ale jsem stastny je to ted pila jak svine! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 takže po 4000 km na kolech 225x45x17 -jízda žádné ohledy na spotřebu po městě a mezi městy palubní počítač ukazuje 4,7 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Zdravim hosi tak se taky vypovidam!:)Mam octu combi 4x4 74KW na 195/65/15 v zakladu!Kdyz to bylo tak,tak jsem mel spotrebu tak neco kolem 6,2 pri normalni jizde ne nic na spotrebu nebo zase nejak moc sportovne!Ted to mam po cipu neco okolo 100 KW a mam to na 215/45/17 a pod 7 nejdu i kdybych se posral! Ale jsem stastny je to ted pila jak svine! Z toho si nic nedělej... moje spotřeba taky začíná obvykle číslem 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Ostrava - Mladá Boleslav - Ostrava - pr. 4,7 l/100 km - v obci 60 - mimo obce 90-130 km/hod. - 670 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.