s-talker Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Nejde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Fotku,jak vypadá to barevné rádio Swing 5" nemáte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Průser,hrnu si to na noční, sednu do auta a že vložím SDkartu s novýma trackama a vůl ju strčím do CDromky.Kuchal to už někdo z Vás? Předpokládám, že to bude podobné jako třeba v O2! Ví někdo jak na to nebo se mám připravit, že budu rozdělávat půl palubky? ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) chce to "vytahovače" dole jsou dvě díry... a mechanika se vysune něco takového (jen ukázka, netvrdím, že tyto jsou ony) Editováno: 1. Červen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Bez těch vytahováků si neškrtnu,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 nejspíš ne, akorát to můžeš komplet podrápat.... řešil bych to přes servis, měli by je mít a co si za to můžou říct? 0,5 normohodiny? nebo potom ferda25 > Strakonice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Tak vyreseno, ve Škodě mi vytáhli rádio, ale netroufli si ho rozebrat, tak jsem si těch 6 šroubků vymontoval doma sám,abych oddělal přední panel a kartu vytáhnul. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) Sraby ... Hlavně že jsi to vyřešil... známému takto děti naházely do rádia peníze (desetikoruny na parkování) a pak to zkoušel lovit pinzetou, a ani nevím jak to dopadlo .... ,ale tohle tvoje řešení je elegantnější, protože i toto se může občas každému stát.... Editováno: 2. Červen 2014, autor: Napalm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 No pro sichr to CD zapěnuju:-D No musím,ale uznat,že sám bych to nevytáhnul,týpek si taky moc nevěřil a já jsem mu chvíli taky moc nevěřil,ale zmaknul to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) a měli ty orig vytahovače? nebo čím to doloval tu mechaniku ven? a co tam strčit do mechaniky CD, nebude to odolné proti omylemvložení SD karty? Editováno: 2. Červen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Měl celou krabičku vytahovačů;-) CD nepomůže, teď tam taky bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 tak nějakou záslepku vyrobit... něco jako je záslepka šachty picimici ci šachty pro paměťové karty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Kit nebo pěnu a je to:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Jelikož mě vytáčení hovorů ze Swingu příšerně štve, zkusil sem dotázat Škodu, zda-li půjde vyměnit starý Swing za nový. Právě kuli tomu, že mám nakonfigurováno telefonování to možné podle nich není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 blbost, všechno jde... oslov ferdu25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Tady je pár info k novému Swingu – http://www.skoda-portal.de/index.php/2014/07/das-neue-radio-swing-im-octavia-iii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrinka Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Zdravím. Nevíte někdo jestli jde překonfigurovat nebo přidat hlasové vytáčení? Objednali jsme volání, ale na maxidotu se objeví jen seznam posledních volání a vyhledávání na rádiu je trochu o hubu. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Když se v konfigurátoru zvolí hlasové ovládání, tak je třeba vybrat alespoň Bolero. Ono tak nějak na tom Swingu tak nějak není tlačítko jakým to hlasové ovládání spustit. Takže bych řekl, že to nepůjde zprovoznit jen nějakou softwarovou úpravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrinka Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 (editace) Na novém SWINGU to právě jde. Cena z fabriky je o 500 Kč vyšší než bez hlasového ovládání. No a na volantu je, jen nevyvolá žádnou volbu. Takže by to asi mělo být jen firmware nebo něco takového. Editováno: 17. Červenec 2014, autor: Ferrinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Když si v konfigurátoru přidám "Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním", tak mě konfigurátor donutí přidat jiné rádio. Tak je otázka jestli nutnost lepšího rádia je marketingová záležitost a nebo skutečně technické omezení swingu. Na volantu, který má ovládání rádia a telefonu to tlačítko bude i bez nutnosti hlasového ovládání. To jsem si neuvědomil, moje chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubis001 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Tady foto a info o novém Swingu. CD to mít nebude.. http://www.skoda-portal.de/index.php/2014/07/das-neue-radio-swing-im-octavia-iii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrinka Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Když si v konfigurátoru přidám "Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním", tak mě konfigurátor donutí přidat jiné rádio. Tak je otázka jestli nutnost lepšího rádia je marketingová záležitost a nebo skutečně technické omezení swingu. Na volantu, který má ovládání rádia a telefonu to tlačítko bude i bez nutnosti hlasového ovládání. To jsem si neuvědomil, moje chyba. Pravdu máš. Tak to asi nejde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrinka Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Tady foto a info o novém Swingu. CD to mít nebude.. http://www.skoda-portal.de/index.php/2014/07/das-neue-radio-swing-im-octavia-iii/ Nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 OII,starý Swing a MF volant, hlasové ovládání bez problémů. V nové to opravdu nakonfigurovat nejde. Grafiku to bude asi mít stejnou jako Bolero (když jsem si to na salůnu v jedné Octě nechal zapnout, tak jsem pochopil, proč jen na požádání a když jsem požádal, ještě měli tendenci tvrdit že auto přišlo z Bolehlavi bez kabelu od baterky) což je tedy síla a tak nevím, jestli nepůjdu do Columbuse i když zase přicházet k autu s obavami jestli tam zůstal alespoň kousek palubovky....já vlastně nevím, co s tím. Objednáno mám Bolero (ale ještě týden se to prý dá změnit)....ale je to docela běs....rozlišení jak mikrovlná trouba z roku 84, hnusné docela....ten Blaukpunt nebo kdo je autorem (no já vím že tin-ťong ale official je to myslím Blaupunkt) na to fakt kašle a pěkně zparchantěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Bolero tuším Panasonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.