petrsvk Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Zdravím, měl bych dotaz na zdejší odborníky. Neví někdo, zda jde tento starý SWING vyměnit za něco lepšího? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Jde vyměnit za nový barevný dotykový SWING.Vyměníš rádio za rádio a nechat odborně nakodovat.Vše popsal na předchoží stránce poslední příspěvek tvosi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 (editace) ahoj, nemáte někdo číslo nového Swingu s BT ? Editováno: 8. Duben 2017, autor: cz pida už není třeba, řeším vymněnu za Bolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Zdravim. Mam objednanoi O3 a chci se zeptat, zda ma mirrorlink i nove radio swing 6.5". Jde o to, ze kdyz jsem si konfiguroval vuz tak jsem si priobjednal mimojine i mirrorlink. V konfiguraci to bylo vcetne Swingu 6.5" . Ale ted kdyz kliknu na konfiguraci ulozenou v garazi na serveru skoda auto. Tak uz mi to mirrorlink neukazuje. Dokonce uz to v konfiguratoru nejde priobjednat. Mam objednanou O3 v cng a activu. Dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 (editace) V 23. 2. 2017 na 8:07, Hyper ST napsal: Jde vyměnit za nový barevný dotykový SWING.Vyměníš rádio za rádio a nechat odborně nakodovat.Vše popsal na předchoží stránce poslední příspěvek. Tak to neni zas tak jednoduche, je to ooooooomnoho komplikovanejsie nez by povedal niekto, kto to nerobil... ;-) Zvlast ked treba prerobit celu kabelaz zo stredoveho panelu do skrinky spolujazdca a vymenit cele vnutro tejto skrinky... Podla toho Swingu z obrazka je to asi tak z r.2013, ked este nebol Swing z dvoch casti...teraz je zvlast displej a zvlast jednotka radia... Editováno: 7. Květen 2017, autor: tecki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 U dotykoveho Swingu zadna jednotka v prihradce spolujezdce NENÍ. Je to až u Bolera a výše. Stačí vyměnit kus za kus, vyresit online ochranu komponent a usb konektor. Toť vše. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 po výměně a pořešení ochrany komponent , když pak na portálu budu hledat update, bude mi to hledal dle VINu update na aktuální rádi nebo to předchozí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Zdarec. Chci se zeptat. Umi novy Swing 6,5" Mirrorlink. Moc dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 (editace) Tak nikdo nevi? Editováno: 26. Květen 2017, autor: mirecekdrah 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 27. Květen 2017 Sdílet Vloženo 27. Květen 2017 Tak super. To jsem tak nejak vedel. Ale jak uz jsem psal o par prispevku vyse. Objednal jsem si v konfiguratoru Octavii 1.4 cng ACTIVE. A mirrorlink tam byl. Ale ted neni a ani nejde priobjednat v Activu. Tak nevim jestli ho budu mit popripade jestli pujde nejak didelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.neo Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Ahoj kluci, možná to tady bylo řečeno, ale nenašel jsem. Je teda možné dokoupit (otázka za kolik) nový 6,5" swing někde samostatně? Instalace a dokodování chápu, spíš je nutné realizovat ten první krok. Diky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Je tu nekdo, kdo mi rekne, jestli lze nejakym zpusobem zapnout funkci mirrorlink na auroradiu swing 6,5 palce. Kdyz z vyroby zapla tato funkce neni. Mockrat dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Tak uz mam auto. A mam radio Swing 6.5 palcu. A samozrejmne mirrorlink tam neni. Je tam tlacitko, ktere by to mnelo spustit, ale radio mi napise ze tato sluzba, neni nainstalovana a musim se obratit na sveho prodejce. No a kdyz jsem volal do Auto Heller tak mi rekli, ze u mne to nejde. Zda se mi to ale jako blbost. Nemate nekdo zkusenost jak to zprovoznit.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Toto by aj mna zaujimalo, tiez tam mam tlacitko APP na smartlink ale nejde. Pritom v cenniku je ze sa da kupit uz od vybavy Active a tam je predsa Swing. Nevie to niekto zistit ci ide dodatocne ten Smartlink aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 Tak co kluci? Opravdu nikdo nevi jak aktivovat funkci mirrorlink na autoradiu SWING 6,5 palcu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 K čemu je tento konektor? Konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Nebude to náhodou usb a aux? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Je to možné,kamarád právě chce koupit nové rádio,na původním si ale nastavuje vše možné,servis ovládání dveří,nastaví tam celé auto.Je otázka zda tohle bude s autem komunikovat. Rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Lze nahrat do radia Swing 6,5" 2017 fotky ke kontaktum. Ted tam mam jen jmeno a siluetu hlavy. Takze prostor podle meho na foto tam je, ale nikde jsem nenasel jak na to. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rady4 Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 V 19. 8. 2017 na 18:54, Pavel 5 napsal: Je to možné,kamarád právě chce koupit nové rádio,na původním si ale nastavuje vše možné,servis ovládání dveří,nastaví tam celé auto.Je otázka zda tohle bude s autem komunikovat. Rádio Presne toto radio s navigaci jsem zkousel pred 14 dny a krome sigmalizace otevrenych dveri, parkovacího asistentu a udaju z klimy to víc neumelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Mam Samsung Galaxy s7 edge a v navodu jsem nenasel jestli to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 A co jsem tam mnel zjistit na webu s kompatibilitou. Ja jsem se neptal jestli je mobil kompatibilni se swingem. Ale jestli jdou nahrat fotky kontaktu. Mimochodem muj telefon je kompatibilni ve vsech bodech. Zacina mi to tu pripadat, jak u idiotu. Clovek se na neco zepta a bud mu nikdo neodpovi, a nebo ho zdupe, ze ma hledat a tak dale. Je to takovy problem napsat jednoduchou odpoved. "Ano jde to, a jde to timhle zpusobem......" a nebo "bohuzel nejde to". Myslim, ze to tak tezke neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Neni nutne prechazet ihned do ofenzivy. Fotky kontaktu se berou z telefonu, do radia se nic nenahrava. V telefonu mas fotky u kontaktu prirazeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekdrah Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Ja se omlouvam, ale opravdu kdykoliv se na neco zeptam tak mi nikdo neporadi ale hned pripomene pouzij tlacitko hledat a podobne. Samozrejmne nez tu neco napisu tak hledam. Zatim jsem tu nikdy kloudnou radu nedostal. No nic. Ano mam u telefonnich kontaktu nahranne fotky. A kolega ma take radio swing 6.5 " a stejny telefon a fotky u kontaktu take nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 (editace) To je fakt zvlastni.. Android je posledni verze a aktualizovany? Neni tam neco na pozadi (nejaka appka) blokovana? Zkusil bych z auta telefon uplne odstranit a znovu jej pridat. Edit: aha, v compatibility listu u Swingu vubec nesviti moznost zobrazeni obrazku kontaktu, to vypada ze to radio vubec neumi Editováno: 30. Srpen 2017, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.