Crewe Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Zdravím jsem tu nový. Hledal jsem celou věčnost a nikde jsem to nenašel, takže moje poslední možnost je, zeptat se vás, profíků, jestli byste mi neuměli poradit. Sháním přední masku (úplně stejnou jako je na fotce). - Vč. znaku. Případně mi poraďte, jak to udělali, jelikož si chci udělat něco podobného. Je to na Oct. II RS - s faceliftem. = stejná jako na fotce. - Pak mě ještě napadlo, jestli to třeba nedělali fólií, ale to by se mohlo sloupávat od kamínků apod. Předem vřele děkuji za odpovědi. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Sundat, prelakovat a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Děkuji za bleskovou odpověď. - O přelakování jsem také uvažoval, potom jsem si řekl, ale aby to na tom drželo... - Myslím z hlediska dlouhodobého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Ono nejlepsim resenim by bylo sundat z masky chrom ... chemickou cestou , ale to napis SZ uzivateli coffin , ten to ma odskousene , pak jen zdrsnit odmastit a smele do prace , nebo to prenehat primo na nejake lakyrnicke firme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 OK. Děkuju moc, nejspíš to nechám na nějaké lakýrnické firmě. - Chtěl jsem se ještě zeptat, zdali je tady někde návod na sundání toho chromovýho držáku na přední masce, včetně znaku oktávia. (Chtěl bych si ho podsvítit. Led kroužek už mám doma), akorát vůbec nevím, jak se do toho dostat. Byl bych vděčnej, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Moment tedka nevim o co jde , muzes to dane misto vyfotit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 - No myslím, jestli tady není návod na sundání přední masky. (To, na obrázku, co jsem sem postoval) - Akorát v základu je to stříbrné. Snad už jsem to teď napsal srozumitelnějc. - Nikdy jsem se v oktávii nehrabal, takže jsem úplný amatér. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Pokud pockas az pridu domu a kounu se na auto tak to zjistim ale na muj cuh je tam jeden dva torxy a popripade dva cvocky , odspodu zestrany kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 - Nespěchám na to vůbec. :-) - Čekám vůbec než nám auto dorazí, takže si to akorát zjišťuju, abych potom už rovnou mohl jet. - Zkoušet si to, ale můžu, jelikož doma 1 oktávku máme ;-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Ten rámeček do laku dej ale opravdu někomu kdo to udělá pořádně, ten chrom musí dolů! Já si to dělal sám (u před FL), známýmu to dělaly v lakovně a už se mu to loupe. Jde to udělat i tou fólií ale to trpí víc od kamínků, i lak tím samozřejmě trpí ale po dvou letech u mě zatím dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Dám to známýmu do lakovny, snad to udělá pořádně. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 chrom dolů nemusí, měl jsem na OI taky chrom v laku a po 5 letch kdy jsem ji prodával se nic neloupalo lehce jsem to zdrsnil, dal základovku a pak lak a vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) Máš pravdu nemusí, ale není třeba ho ani zdrsňovat. Když se perfektně odmastí, nebo naleptá např. louhem, pak základovku, dřív jsme používali Primer, už ani nevím jestli se ještě vyrábí, pak lak a bude to držet. Když je chrom na plastu vezme se kyselina chlorovodíková (solná), drobet 30% kysličníku (poměr podle toho jak chceme rychlou reakci) a chrom je fuč během chvilky. Plast už si dneska nastříká kde kdo doma, stojí to vše pár kaček a když se dodrží jednoduchej postup tak to drží. Editováno: 11. leden 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 18. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Takže jsem dostal zpět přední masku s tím, že se do toho nechtěli pouštět (zbavování chromu a ani lakovat), že mi ho prý i zničili (Dali mi kompletně nový). - Takže jsem se rozhodl, že si chrom dám dolů sám. Jak psal "šulda", koupil jsem si kys. chlorovodíkovou a 30% kysličník s tím, že si dám chrom dál. Nastal další problém: Nikdo mi to nechce ani nalakovat. Sám si moc nevěřím, že bych to dal do nějaké pěkné podoby. Jak mám pokračovat? Mám to zkusit sám, nebo dál hledat odvážného lakýrníka? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Co to je za borce? Ale takový se holt najdou, soused na Fabce po tejdnu loupačka, taky mu to dělal mizernej lakýra, přímo na chrom, ale i to se dá jak psal kadlec. Dobrej lakýra to udělá levou zadní. Já si to dělal sám, na novou nepotlučenou od kamínků stačí základ na plasty, barvu a na ní bezbarvej lak, vše sprej. V dobrým obchodě ti vše naservírujou i s radama. Návod jak stříknout plast najde strejda google. Důležitý je to mít kde udělat a Leninovo - odmastit, odmastit a odmastit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 bezbarvej lak ych asi oželel, teda zálaží do jaký barvy budeš lakovat, na bílou ho nedávej, žloutne jinak jk jsem psal výše, není problém lakovat na chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 19. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Zdar. Nakonec jsem se rozhodl pro fólii. Známej mi udělal cenu, takže mě to vyšlo mnohem levnějc než ty chemikálnie na oddělání chromu. - Když to nebude držet (říkal mi, že by to mohlo držet lépe než lak), tak to udělám, tak jak bych měl. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.