Ondrero Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 http://volebnikalkulacka.cz/volba-prezidenta-cr-2013/ Tak jsem si to zkusil a vyšlo mi toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 mě vyšla 44% shoda se Sobotkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Pryze vykapany Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Vyloženě mi tam chybí Tomio Moje pořadí - Fischer, Sobotka, Zeman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Jsem zkusil dát všude že nevím/že mi to je jedno A s nikým jsem se neshodl. To znamená že kandidáti odpověděli na všechno D: Všechno ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Dle očekávání 45% shoda se Sobotkou. Můj druhý tip v podobě Zemana je až na 3. místě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Sobotka, Zeman ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Už to počítají,tak se necháme překvapit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 http://www.novinky.cz/domaci/290064-prvni-vysledky-ukazuji-na-vitezstvi-milose-zemana.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Mno,to se dalo čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Pro Zemana/Schwarzenberga jsem tak 50/50. Že to ale projede Sobotka na plné čáře se v tomto státě dalo čekat... Právě ten u mě svými racionálními názory vítězil na plné čáře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Jsem na to podobně jako Denis... Druhé kolo bude pro mě hódně těžká volba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 No druhé kolo rozhodne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Jezevec verzus Knizepan ... kurna to ty pristi roky vypadaj ruzove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 V každém případě to bude v intervalu sranda-ostuda. Teď co převáží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Teda spise cervenej nos kontra cervene ponozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Z tech dvou mam jasno...pomohla mi i tahle kalkulacka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 ..tak co vaše názory na výsledky voleb? Jak jsem z počátku tvrdil, jak jsem nerozhodný a byl jsem pro Zemana, rychle jsem změnil názor, když jsem si zase jeho výstupy vzpomněl na to, jak arogantní a útočný člověk to je. Naštěstí má prezident tak malé pravomoci, že nás Zeman nemůže tahat tolik na východ, jak by chtěl, pro zachování naší ehm "národní hrdosti" (co vlastně Česko kdy dokázalo? Nemám být hrdý na co a raději bych byl spojencem pokrokových zemí, jako Německo, Rakousko, apod.).. Samo, každý má svůj názor a s nikým se nechci hádat (ačkoli by mě vyjádření ostatních docela zajímalo), nicméně opět jsme pokrokovým zemím dokázali jen to, za co myšlení českého národa stojí. 100% se mi na tuto funkci nehodil ani jeden, ale poté, co Zeman předváděl se divím (nebo vlastně v případě tohoto národa ani nedivím), že nakonec vyhrál... .....ach jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 No jo dopadlo to tak jak se dalo čekat.. Já osobně nejsem s výsledkem spokojen,ale to je asi tak všechno co s tím mohu dělat - holt demokracie znamená svobodné rozhodování občanů a jak naloží se svým právem hlasovat u voleb je jen jejich vůle. Nerad bych se tady pouštěl do debaty kdo mi je sympatičtější,stačí mi ta žumpa v diskuzích pod články na informačních servrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 jsem taky znechucen, jak to dopadlo, i když se není čemu divit, protože ani nebyly pořádný kandidáti ze kterých by se dalo vybírat. škoda, třeba za pět let to bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Z těch dvou co zbyli jsem rád že vyhrál Zeman....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Z těch dvou co zbyli jsem rád že vyhrál Zeman....... Souhlasím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.