ElizabethZlo Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 (editace) Zdravím, chceme si na Citigo pořídit střešní box, jaký by jste nám doporučili a který by nám na auto šel? Děkuji za tipy. Editováno: 23. leden 2013, autor: ElizabethZlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 na fóre sú tuším traja majitelia CITIGA,takže by bolo dobré si pokecať s nimi ... v tejto sekcii http://forum.skodahome.cz/forum/311-vase-citigo/ ich nájdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Jako jeden z těch tří za sebe odpovím. A to bohužel tak, že moc neporadím, protože jsem Citigo nepořídil s úmyslem vozit na něm cokoli na střeše. KAždopádně obecně bych nejspíš pořídil příčníky pro střešní nosiče od Škodovky a na ně pak prakticky jakýkoli střešní box dle libosti, vkusu a potřeby velikosti. Takhle obecně se to dost těžko radí. Osobně bych asi nešel do nějakých univerzálních příčníků z aftermarketu, originální příslušenství Škoda je vyzkoušený a zaručený fabrikou. Je sice o něco dražší, ale je to daň za nějakou jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifko86 Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 môj UP! ked sme boli v chorvácku... priecniky 65€ a box 100€.box ma cca 180cm.nepíska to na aute,ani som nevedel,ze to mám.zacalo sa to ozývat pri rychlosti cca 160km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 To mi neříkej, že o s ním jelo stejně jako bez něj. Jinak parkování u moře pěkný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 Ja by sa bál toľko tomu nakladať s boxom. Ktorý to bol camp, ak to nie je štátne tajomstvo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmichal Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Taky chorvatsko, žádnej problém spotřeba 5,9 a plyn stále na podlaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Zajimave..... Ten box na tom opravdu nevypada spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 V 22.8.2017 na 11:49, Xmichal napsal: Taky chorvatsko, žádnej problém spotřeba 5,9 a plyn stále na podlaze Veľmi sa mi páči ako porušuješ československý trend , že na dve deti potrebuješ minimálne 7 miestnu Alhambru alebo iné podobne veľké vozidlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Cesi a Slovaci jsou mistri sveta v prevazeni vzduchu totiz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 my sme chodili na dovolenky vo Felicii normálne a to na krátkej a bez truhly a tiež sme na svete ... len dnes je to moc vtipné čítať fora "o pol roka sa nám narodí dieťa , aký motor do Sharana zvoliť ? " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Zdravím, pro 2 lidi naprosto dostačující přepravník s véééééélmi levným provozem (CNG). Jen pro zajímavost, mifko86 nevím co má za příčníky, ale všimněte si, jak má přední uchycené hodně vpředu. Kdežto Xmichal a já je máme podstatně vzaději. Mám nosič od Thule. Je na to v karoserii malý otvor, do kterého zapadne kolíček v plechu na nosiči. Škoda že to tak není i vzadu, hned bych tomu věřil ještě více. Předpokládám, že u UP-u by to mělo být stejné. Každopádně rakev by měla být co nejvíce vzadu. Ještě upozornění, váha rakve včetně nosiče by měla být max 50 kg. Například 3 kola už by byl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka80 Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Ahoj, chci na citigo koupit stresni box. Muzete mi prosim doporucit nejaky konkretni. Jde mi hlavne o delku, aby se dal pohodlne otvirat kufr a netrcelo to pres celni sklo. Je to na 3 dv. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Myslím že Thule Pacific 600 Aeroskin by měl být ok. Vyzkoušej napsat PM Xmichalovi, kousek nahoře jsou jeho fotky a měl by ho mít. https://www.stresni-nosice.cz/2879-thule-pacific-600.html?gclid=CjwKCAjw8e7mBRBsEiwAPVxxiHIrt2JEN9DDyU7KCKHtzfJx8zuCV4JnAaAkQiz3FbvQ_oDBq-BrtRoCgUUQAvD_BwE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka80 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Ano ale ma to na 5dv verzi ktera je, jestli se nemylim, delsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Delší? Od kdy? Nebo mi něco uniklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka80 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Mel jsem za to ze je. Nijak jsem to nezkoumal tak se asi pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Jo je to stejný a myslím, že i střešní nosič je stejný pro 3dv. i 5dv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka80 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Stresni nosic budu kupovat originalni na 3dv. Vsude pisou, ze se ma zadni cast uchytit do vyznaceneho prostoru u zadniho okna. Ten vyznaceny prostor ma byt kde presne? Na aute nic neni. Mam rok vyroby 11/2011. Je to pak nekde v manualu nosice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Nebude vidět po odklopení okénka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka80 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Okno se nijak neodklapi, bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Aha, tak u 5dv se vyklápí do boku určitě, ale tu 3dv moc neznám, jen jsem tipoval, sorry. Z tý fotky to vypadá, že mezi sklem a rámem je mezera do které se strčí a druhá část se vzepře o střechu. Není nějaký bod vyznačen na střeše v tom jako žlábku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka80 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Prave ze na strese ani na ramu u okna zadna znacka neni. Doufam ze ty stresni nosice pasuji i na tyto prvni rocniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Tak pak musí poradit někdo kdo je na 3dv. má, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka80 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Jsem jatro ?. Uz jsem to nasel. Na skle jsou dve malinke sipky, ktere vymezuji prostor kam se ma pricnik uchytit. Nevim proc, ale cekal jsem ze to bude nekde na kastli. Kazdopadne diky za snahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.