Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

26 členové hlasovali

1. 1. Jaký termín Vám vyhovuje?

• 25.-26.5.
      12
    • 1.-2.6
      0
    • 8.-9.6
      1
    • Beru kterýkoliv
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj přátelé,

připravuji další jarní sraz, tentokrát v oblasti severních Čech. Jednalo by se o termín na konci května a z kraje června.

Místo konání: kemp Sedmihorky

Termín konání: 25.-26.5.; 1.-2.6. nebo 8.-9.6

Vybavení kempu je vzásadě podobné jako na Vranově, ubytování v chatkách, sociální zázemí i ohniště :kol-28: . Již tradiční oběd bude ve vybrané restauraci zajištěn, program na odpoledne a výlet do okolí také.

Hlasujte pro vyhovující termín.

Upraveno od ace ventura

Jen upozorňuji a připomínám všem, že nejedu!!!

Jsem pro 25-26 tak jsem to tam hodil do hlasování ;)

Za Bedrunu hlasujem pro termín 25.-26.5., ale po případě když bude více supů na termín 8.-9.6., tak se přidáme taky. Ten prostřední termín je pracovní.

Jinak my bychom si vzali stan, ale to pak ještě dáme 100% vědět, jak budete počítat kolik chatek se bude objednávat apod. kol117

Těšíme se kol117

Bája

Upraveno od Bajuszka

Jardo dobrá práce, také hlasuji pro 25. - 26.5.

Libore ty jsi říkal že nejedeš ještě když nikdo neznal termín, takže jsme klidní...

Termíny už znám a stejně nejedu.

Loni na podzimní jsi taky neměl jet ne? :D

Žralok kecááááááá, kecálek jeden :D

Určitě dojede, přeci si to nenechá ujít :kol-28:

To bylo něco jiného. Od té doby jsem dostal to, no jak se to, kurva teď si do prdele nevzpomenu. Jo už vím ROZUM a nechtěl bych Vám všem kazit dobrou zábavu.

Nejsem společenský typ. Omlouvám se.

hlasoval jsem pro 25-26.5. My mužeme jen liché víkendy - tzn. 1-2.6 nemužeme. Už se na Vás teším ted

Upraveno od KubinoS

Parking je zas u chatek jak na Vranově? A v jake časti Jardo to vidíš ? Flora,Karina nebo ty očislovane chatky ?

Asi pro 25. 26. nebo urcite prijedem pokud se nic vazneho nestane.

Járo, zadal jsem ten termín jako většina, tj.: 25. a 26. květen :gunners3:

jedůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.Termoš mi je celkem fuk a většina chce ten květen tak pohoda.

hlasoval jsem pro 25.5 tak uvidíme, jak to v práci dopadne :-D

asi bych bral chatku pro 2, když budeme 2 :-)))

Upraveno od JohanJFV

Mě je termín celkem fuk, ale začínám si pomale reservovat volno na květen jak to tady tak vypadá :kol-31: Ale jednu nevýhodu to má už teď... Nezaručuju, že kyblíky KFC budou ještě pojídatelné, po té štrece :kol-32:

• Autor

Nám také vyhovuje 25-26, takže to vypadá, že se shodneme.

Parking je zas u chatek jak na Vranově? A v jake časti Jardo to vidíš ? Flora,Karina nebo ty očislovane chatky ?

Počítal jsem s těmi malými, číslovanými. Parkovat se dá (dle umístění chatek) buď přímo u nich nebo přes cestu u míst pro karavany. Příští víkend pojedeme okolo tak to omrknu a dám vědět...

Hele Supáci a jak to teda bude s těma mikinama??? Sehnal někdo někoho, kdo by to natiskl za rozumný peníz? Jestli máme teda dál vytvářet návrhy...

Draku mohl by jsi ještě mít ty mikiny za rozumný penízek??? kol117

Ano vím, že to patří do sekce mikin, ale píšu to sem, protože spíše budou mít zájem ti, co na sraz pojedou, že? Tak ať už to dáme dohromady a jdem vidět, že jsme banda Supů :gunners3:

Jůůů to bude jízda :kol-147:

Bája

Já mikinu nechci, protože nepřijedu.

A koho to zajímá??? Nikoho, bo ti stejně nikdo nevěří :p:clap:

Žraloku sice vím, že nepojedeš, ale já jsem člověk mirný a milý a starostolivý tak ti budu držet v chatce fleka jen z toho duvodu kdyby jsi jel náhodou kolem srazu v určitém termíně..jen tka náhodou víš jak :-)

No tak po tomhle, co zde napsal Honzík se Žraloku musíš objevit aspoň na jednu noc :kol-28::specool:

Bája

Tůůůůdle

Ani kdybych chtěl udělat folie ? Jo a jeste si mi slibil VINka :( fňůůůůůk

Bájo je pravda že se mikiny zase odložily a to je škoda.Doufám že se Jarda ukáže a zjistí něco.Zájem trvá.Teď budu objednávat škodováckou kombinézu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.