Přejít na obsah

stále svítící budíky


leddemon

Doporučené příspěvky

těpísk holky jak tady čtu tak moje O1 je unikát.Dělá vše naopak než tu pišete.Spoustě z vás nesvítí budíky. No a mě,zpět k tématu: Přijdu k autu DO odemknu auto a hle najednou se rozsvítí budíky,ovládání světel a rádio a to vše aniž bych otevřel dveře,či cokoliv jiného pouze jsem odemkl auto.Climatronik,ovládání oken a čudliky :ASR,vyh.zadní okno,vyh. sedačky nesvítí.Po zamčení svítí ještě víc jak 6. min. prostě když večer přijdu k autu tak už nesvítí.Ale hned jak odemknu tak se zase rozsvítí.A to vše začalo samo od sebe. jen možná cvaká mi rele blinkrů.K čičtění se teprve chystám pač s autem jezdí mladá tak mě to nevytáčí. :kol-28::kol-29:

Editováno: , autor: leddemon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pretoze do inych casti palubky idu ine kable. skusil by som dat dole plast pod volantom a pozrel by som kablove zvazky co idu od prerusovaca smeroviek (to je to tlacidlo medzi vyduchmi vzduchu - vystrazne svetla) smerom do palubovky. podla mna tam bude urco nieco roztopene.

edit> otazka na ostatnych: niekde som cital, ze v CAN po otvoreni a zamykani auta ma standby mod s vyssim odberom v ktorom nejaky cas caka na co sa bude diat a potom sa prepina do "sleep" modu kde ma mensi odber. nemoze to scratovat o CAN vodic? casove by to odpovedalo a zaroven canove vodice idu do radia, aj do budikov.

Editováno: , autor: patrikcevela
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

can vodice jsou datova sbernice, jejich spojenim (mezi sebou, na zem, na plus) by se zjistilo diagnostikou a v krajnim pripade by prestala fungovat komunikace

napajeni osvetleni je spojeni za regulatorem intenzity (sedo-modry vodic), jen par vypinacu ktere maji zarovku, ostatni maji ledky jsou napajeny pres zesilovac osvetleni, ten je u relatek, uplne dole, 3 z leva

zkuz ho vypojit (treba to pomuze, ale budiky urcite pres nej nejdou, ale mohl by neco delat s napetim na 58b

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak další poznatek.Auto bylo v servisu, a tam zjistili že to dělá zámek kufru.Opět záhada s budíkama a radiem svítí (spíš mžourá) osvětlení v kufru a SPZ.Stačí na zámku kufru v zamčeném stavu lehce pohejbat s nouzovim otevíráním a vše zhasne.Odpojili se světla v kufru a už to nedělá.A pak že ženě neporozumíš,to mí Octávce taky ne.

:kol-52:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...