Přejít na obsah

Jak dlouho jste čekali na dodání nového vozu.

Zipko0

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

22.5.2012 jsem objednával kombíka v šampiónu s TSI ve standard barvě + nějaká výbava a převzal jsem jí 9.7.2012. Kvůli nefunkčnímu registru se to o týden zdrželo - byla by o týden dřív.

Techničák i s ORV je teď bomba - půl údajů z tiskárny a půl na stroji. :kol-47::kol-32::kol-44:

Trvalo to stejnou dobu jako u předchozí Fábky, ale tam se dva týdny montovala přepážka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

13.7.2012 objednana fabia RS zelena metaliza s ciernou strechou, ciernymi diskami a black packetom + nejaka vybava naviac ... slubene bolo, ze auto bude vyrobene do 5 tyzdnov. Zaciatkom 4 tyzdna som volal predajcovi, ze ako to s autickom vyzera a dostal som pre mna sokujucu odpoved. Termin sa posuva o 4 tyzdne!!! ze vraj kvoli celozavodnej dovolenke (prisposobenie vyrobnych liniek novym modelom) Povodne mala byt len 2 tyzdne a moja fabka sa mala stihnut vyrobit do tejto dovolenky. Zacala vsak skor a moje auto sa ma dostat do vyroby az po.

Slak ma trafi. Mal som necele 2 tyzdne do dodania...Uz som planoval prvu trasu :D a teraz cakat zas skoro 6 tyzdnov. do prdele!!!

Tiez ma zarazila info, ze montazou zederu stracam zaruku na cele auto. ked som sa ohradil, ze je to blbost a v inom showroome mi povedali , ze pada zaruka len na casti, do ktorych zasiahli montaznici zederu tak zmenili trochu retoriku. ze s tym nerobia v podstate problemy a zaruka teda plati na ostatne casti. no nic, uvidim pri preberani, este sa ich na to spytam a uvidim co povedia. pokial sa budu vykrucat tak to budem riesit Slovenskou obchodnou inspekciou :)

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Tak to ja jsem si objednal Roomstera 23.11 a dnes jak jsem byl za prodejcem tak mi rekl ze auto je naplanovane az na 5 tyden v Lednu 2013 a ze auto by snad mohlo u nich byt v 6 tydnu. Tak mam velkou radost jelikoz jak jsem to objednaval tak mi rikali do 5 tydnu to bude a to taky napsali do smlouvy , ale jak to tak byva asi to je jen papir o nicem. A jelikoz to auto nebude v terminu domluvenem a ja bohuzel me soucasne auto musim dat pryc jelikoz uz tam konci pristi tyden STK tak mi nabidli zapujceni Citigo do te doby nez auto bude hotove za 3 000,-. A ja nevim co ted zda to vzit a nebo radeji jezdit busem coz jsem jel tak naposledy pred +- 15 lety. :kol-26:

Odkaz ke komentáři

no to jsem chtel ale v podminkach smlouvy maji napsane "" Pri nedodrzeni sjednane dodaci lhuty , je obchodnik opravnen pozadovat od odberatele poskytnuti dodatecne lhuty , ktera nesmi byt delsi nez 90 dnu bez sankci za nedodrzeni sjednane dodaci lhuty. """ no proste smula a to jsem chtel obycejny roomster champion v bile barve akorat dodelavka maxidot. Nic vic .

Odkaz ke komentáři

já objednal v únoru 09 a jezdil koncem května 09, keců a mlžení prodejce týden co týten jsem si užil dost - jak to potlačí do výroby a pikaču, málem jsem byl bez auta protože stará felda už byla skoro prodaná ...

Tehdy byla výroba vytížená německým šrotovným. Teď je dodací lhůta delší asi kvůli přesunu výroby.

Aspire: jako bonus bys měl dostat nový znak

Odkaz ke komentáři

No mam zatim zaplacenou zalohu ale faktura na auto bude zaplacena az pri predani. No ale pokud bude vysi o to 1% DPH a zvysi se i cena tak doufam ze se v servisu pochlapi a daji tam alespon neco navic, jinak jim pekne podekuji a reknu at si ty podlozky zdemontuji pod SPZ ze jim delat zdarma taky nebudu. Kdyz mi to tak krasne zavarili.

Odkaz ke komentáři

máš zaplacenou zálohu na nějakou cenovou nabídku, takže kdyby náhodou...tak v tu chvíli už máš opravdu nárok na odstoupení smlouvy bez ztráty zálohy. Ale myslím, že cenovou nabídku dodrží na to procento mají určitě prostor, nebo se ti snad dostali se slevou někam k deseti procentů :-))

A jinak k těm podložkám, okamžitě měním za celočerné bez těch reklamních popisů-to je hnus, ani mě nemusí naštvat :-)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak roomster objednan 23 listopadu 2012 a dnes 1 unora 2013 dodan. Slevu jsem asi dostal za to cekani sice se o tom ani nezminili ale o 4 000 Kc je levnejsi nez objednavka. Tak jsem se dnes hned v nem projel, ale pak mi doslo kdyz me zastavi policie cim se prokazu kdyz oni mi jeste delaji RZ a ja nemam ani technicak a ani zelenou kartu jen papirovou RZ k ktere zadny doklad. Jsem tam jel jeste vecer co s tim ale bohuzel uz tam nebyli bo maji otevreno jen do 17 hod. a ja byl pozdeji. A zitra tam sice maji dopoledne otevreno, ale ja bohuzel budu v rachote a telefonem si nemuzu zavolat co dal (mam povolani kde to bohuzel nejde) . Tak budu doufat ze pres vykend policie nebude tam kde pojedu. A jeste jsem doufal ze budou uz ty nove znaky ale bohuzel nebyly :kol-26: .

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...