Zipko0 Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Zdravim ja som objednal novu Fabiu Combi 19.3.2012 a ze vraj dodacia doba 13 tyzdnov. Komu prisla teraz nova fabia, kolko ste cakali? Tak, a po autko si mam prist v stredu 2.5.2012. je to 7 tyzdnov. Lepsie ako mi na zaciatku povedali (13tyzdnov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chamelleon Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Já čekal na Fabii Combi TSI přesně 4 týdny od objednání a vyzvedával jsem si ji 24.5.2012 z toho 3 dny ještě byla u prodejce, než se vyřídili formality a než ji prodejce připravil k předání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Myslím si že je normál 8 týdnů. Já nečekal nikdy, kupuji jen skladovky protože tak dlouho bych čekat nemohl. Prodám a hned musím koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 Kamoš práve čaká na Fabiu Combi 1.2 TSI DSG Elegance. Objednal ju 28. 4. 2012 a aktuálny predpokladaný termín dodania je kvôli plánovanej odstávke vo fabrike až 9/2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 22.5.2012 jsem objednával kombíka v šampiónu s TSI ve standard barvě + nějaká výbava a převzal jsem jí 9.7.2012. Kvůli nefunkčnímu registru se to o týden zdrželo - byla by o týden dřív. Techničák i s ORV je teď bomba - půl údajů z tiskárny a půl na stroji. Trvalo to stejnou dobu jako u předchozí Fábky, ale tam se dva týdny montovala přepážka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biest Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 13.7.2012 objednana fabia RS zelena metaliza s ciernou strechou, ciernymi diskami a black packetom + nejaka vybava naviac ... slubene bolo, ze auto bude vyrobene do 5 tyzdnov. Zaciatkom 4 tyzdna som volal predajcovi, ze ako to s autickom vyzera a dostal som pre mna sokujucu odpoved. Termin sa posuva o 4 tyzdne!!! ze vraj kvoli celozavodnej dovolenke (prisposobenie vyrobnych liniek novym modelom) Povodne mala byt len 2 tyzdne a moja fabka sa mala stihnut vyrobit do tejto dovolenky. Zacala vsak skor a moje auto sa ma dostat do vyroby az po. Slak ma trafi. Mal som necele 2 tyzdne do dodania...Uz som planoval prvu trasu a teraz cakat zas skoro 6 tyzdnov. do prdele!!! Tiez ma zarazila info, ze montazou zederu stracam zaruku na cele auto. ked som sa ohradil, ze je to blbost a v inom showroome mi povedali , ze pada zaruka len na casti, do ktorych zasiahli montaznici zederu tak zmenili trochu retoriku. ze s tym nerobia v podstate problemy a zaruka teda plati na ostatne casti. no nic, uvidim pri preberani, este sa ich na to spytam a uvidim co povedia. pokial sa budu vykrucat tak to budem riesit Slovenskou obchodnou inspekciou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Je to tak, nakonec je u Fabie celozávodka 4 týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Tak to ja jsem si objednal Roomstera 23.11 a dnes jak jsem byl za prodejcem tak mi rekl ze auto je naplanovane az na 5 tyden v Lednu 2013 a ze auto by snad mohlo u nich byt v 6 tydnu. Tak mam velkou radost jelikoz jak jsem to objednaval tak mi rikali do 5 tydnu to bude a to taky napsali do smlouvy , ale jak to tak byva asi to je jen papir o nicem. A jelikoz to auto nebude v terminu domluvenem a ja bohuzel me soucasne auto musim dat pryc jelikoz uz tam konci pristi tyden STK tak mi nabidli zapujceni Citigo do te doby nez auto bude hotove za 3 000,-. A ja nevim co ted zda to vzit a nebo radeji jezdit busem coz jsem jel tak naposledy pred +- 15 lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 pokud to máš ale tě smlouvě tak by to mělo být závazné a to bys s nima mohl zkusit domluvit, ať ti to auto půjčí bezplatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 no to jsem chtel ale v podminkach smlouvy maji napsane "" Pri nedodrzeni sjednane dodaci lhuty , je obchodnik opravnen pozadovat od odberatele poskytnuti dodatecne lhuty , ktera nesmi byt delsi nez 90 dnu bez sankci za nedodrzeni sjednane dodaci lhuty. """ no proste smula a to jsem chtel obycejny roomster champion v bile barve akorat dodelavka maxidot. Nic vic . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 no tak to se potom nedá nic dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 prodejci naslibují hory doly, ale čekačka na běžný model 3 měsíce není nic neobvyklého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 No tentokrát bych tu dlouhou čekačku dal za vinu ukončení výroby aut ve Vrchlabí ke konci roku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 já objednal v únoru 09 a jezdil koncem května 09, keců a mlžení prodejce týden co týten jsem si užil dost - jak to potlačí do výroby a pikaču, málem jsem byl bez auta protože stará felda už byla skoro prodaná ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 odstoupit od smlouvy a vzít nějaký ze skladových či předváděcích vozů a nebo počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Odstoupit od smlouvy nejde to bych přišel o zálohu, nezbývá nic jiného než čekat A asi vzít zatím to citigo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 já objednal v únoru 09 a jezdil koncem května 09, keců a mlžení prodejce týden co týten jsem si užil dost - jak to potlačí do výroby a pikaču, málem jsem byl bez auta protože stará felda už byla skoro prodaná ... Tehdy byla výroba vytížená německým šrotovným. Teď je dodací lhůta delší asi kvůli přesunu výroby. Aspire: jako bonus bys měl dostat nový znak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Hi tak to tam určitě nebude, ale už jsem díval jak se to mění. Ale ted resim zda se mi i zvedne DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 tak nemělo by se nic zvedat, když máš podepsanou smlouvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 No mam zatim zaplacenou zalohu ale faktura na auto bude zaplacena az pri predani. No ale pokud bude vysi o to 1% DPH a zvysi se i cena tak doufam ze se v servisu pochlapi a daji tam alespon neco navic, jinak jim pekne podekuji a reknu at si ty podlozky zdemontuji pod SPZ ze jim delat zdarma taky nebudu. Kdyz mi to tak krasne zavarili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 máš zaplacenou zálohu na nějakou cenovou nabídku, takže kdyby náhodou...tak v tu chvíli už máš opravdu nárok na odstoupení smlouvy bez ztráty zálohy. Ale myslím, že cenovou nabídku dodrží na to procento mají určitě prostor, nebo se ti snad dostali se slevou někam k deseti procentů :-)) A jinak k těm podložkám, okamžitě měním za celočerné bez těch reklamních popisů-to je hnus, ani mě nemusí naštvat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip92 Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 V období konce roku to trvalo cca 3 týdny. A nebyla to skladovka. Šlo o 1,2 TSI 77kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Tak roomster objednan 23 listopadu 2012 a dnes 1 unora 2013 dodan. Slevu jsem asi dostal za to cekani sice se o tom ani nezminili ale o 4 000 Kc je levnejsi nez objednavka. Tak jsem se dnes hned v nem projel, ale pak mi doslo kdyz me zastavi policie cim se prokazu kdyz oni mi jeste delaji RZ a ja nemam ani technicak a ani zelenou kartu jen papirovou RZ k ktere zadny doklad. Jsem tam jel jeste vecer co s tim ale bohuzel uz tam nebyli bo maji otevreno jen do 17 hod. a ja byl pozdeji. A zitra tam sice maji dopoledne otevreno, ale ja bohuzel budu v rachote a telefonem si nemuzu zavolat co dal (mam povolani kde to bohuzel nejde) . Tak budu doufat ze pres vykend policie nebude tam kde pojedu. A jeste jsem doufal ze budou uz ty nove znaky ale bohuzel nebyly . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 papírová zelená a doklad o koupi stačí, z.poj. uděláš i na vinkód a potom jen na pojišťovně nahlásíš spz a pošlou ti novou zelenou , jak je to prosté a jednoduché :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 To tě opravdu nechali z autosalónu odjet bez povinného ručení? Nikdo ti tam nenabídl pojistku? Bez pojistky nesmíš vyjet na silnici a musíš ji mít při přihlášení vozu do registru. http://www.finance.cz/zpravy/finance/210881-kupujeme-nove-auto-jak-na-administrativu-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.