Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

Prvne jsem mel obavy jak to bude vypadat takove hole prece jen ty dvere jsou vrata, ale uz jsem si zvykl a nic tam lepit nebudu.

:kol-47:  :kol-31:

Přetři už to tažné oko :kol-28:  :kol-28:

• Autor

:D :D porad není čas , ale jo musím to udělat bo to je strašné. U baráku na to není prostor a hlavně moc čumilu z řad důchodců a moc otázek.

si kup krytku co má rapid a je vyřešeno ;)

• Autor

Ha ani nevim ze neco takoveho existuje uz jdu googlovat . Diky za tip :kol-47:

• Autor

Tak v Skodovce mi rikali ze to neexistuje podle ETKY , ale byl tam rapid a ten to mel, ale nejde to objednat. :kol-26:

Tak jsi to měl odloupnout :D

• Autor

:D :D jsem mu rikal ze kdyz to neexistuje tak to neni ani na tom rapidu a ze to tam teda nebude chybet kdyz si to vezmu a on hnedka na me pry at to ani nezkousim :D

• Autor

Tak jsme se dnes jeli na mycku po dovolene to uz bylo jak mucholapka. Auto mi dela radost. Jen nevim co tam jeste vylepsit. Uz jsem uvazoval dat vse chromovane a bocni listy do zeleneho plastidipu (cernou masku to ma skoro kazdy) , ale nevim jak by to pak vypadalo asi divne.

KoNGu diky za tip s tim okem :kol-47:  .

A aktualni najezd.

post-51417-0-98717300-1374404620_thumb.j

post-51417-0-00916300-1374404684_thumb.j

post-51417-0-69564100-1374404722_thumb.j

To už raději fakt do bílé. Ta zelená by byla dobrá mít tak 18 let a jako pubertální výstřelek, ale ty už budeš asi větší synek. A nebo jako  volič Strany zelených.

• Autor

:D :D jsem cekal ze to nebude ono.

a co listy treba bily v barve auta a ramecek taky cernej ;)

• Autor

Jsem prave videl na fotkach Citigo Rally a on ma takove zelene pruhy nebo krivky nebo co to je :D no a ja myslel ze to udelam v rovine :D proste to nejak obvzlastnit no necham radeji tech uvah a asi udelam tu klasiku, jen musim najit nekde nejakou lakovnu kde by mi to udelali bud na novych listach a nebo na aute.

No jo CitiGo je malý šmudla a tam to tak nepráská do očí. Já jsem měl taky cukání, že dám masku načerno a dlabu na to. Střecha stačí, už tak se sem tam někdo trochu dýl zadívá co to je nahoře. Jest-li přelep, lak či co. Jenže právě že je to lesk a ten se zatím moc neobjevuje, tak se mi ta "lest" s panoramou a dolepem povedla.

• Autor

No jo strecha je taky muj cil ,ale ma draha polovicka proto nema pochopeni a ja tolik penez budu stetrit hodne dlouho takze strecha se asi konat nebude.

• 3 týdny později...

Na to že to je pokus tak na pohodu ;)  :kol-47:  :kol-31:

Upraveno od Lukason

• Autor

Chlapi dik :)

• Autor

Dnes rano jedu si tak krasne do rachoty a jak jsem nastartoval tak takovy smrad se mi dostal do auta si rikam co to je zeby z klimy ? No a po sichte to uz byl ten smrad tak velky ze to pomalu v aute neslo ani vydrzet, si rikam asi zas nejaka kocka mi tam prinesla k motoru nejakou svoji pochoutku co tu banda hazi z oken zviratkum. Jsem prijel k baraku otevru kapotu a ten puch me malem porazil jsem myslel ze tam do motoru hned hodim sve stravene jidlo kol9  no des :D  a v motoru takove prekvapeni :rip:

post-51417-0-50201400-1376413519_thumb.j

malej bobr :D

to uz byl mrtvej ci co ?

• Autor

:D bobr ne . Potkan , ale macek mam doma dospeleho a ten je tak o ctvrtku mensi. Ano byl kaput. Ani nevim jak dlouho tam byl ,ale byl tam v tom nejuzsim miste pod kapotou a nohy mel jakoby privrene kapotou no nechapal jsem, skoda ze jsem neudelal fotku hned jak tam byl , ale prvni co me napadlo jen najit klacek a vyhodit nezveneho cestovatele :D

No pěkný. :kol-28:  Já měl kdysi ve Felicii zdechlou myš v motorovém prostoru. Dokonce již v ní hlodal pěkně vypasený červík. :kol-48:

Hoši, no tak. To je dát si tak panáka aby jeden nehodil tyčkovanou...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.