Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Hezky fotky :-) včera jsme té viděli jak jsi stál u pumpy na shellu :-)

asi nejvzdalenejsi cesti ucastnici srazu :D

• Autor

Libore ano stali jsme pak na Shellce stale tankuji a uz mi dochazel benal. Sice nechapu jak jste nas mohli videt jelikoz jste nam pekne ujeli ta cesta zpet po te D1 to je opravdu jen pro silne nervy, ale od Brna nahoru to byla parada a od Olmiku to uz jsem valil skoro co to dalo a doma jsme byli kolem 21:15 hod. Jinak vykon tveho auta jsem ani necekal a netusil ze by F1 tak mohla zrychlovat :D

Tak my jeli asi 20 km 80 a čekali jsme na Vás a za Brnem jsme stali a byli ještě na kávu, takŽe jste nás museli předjet a já vás pak viděl na té pumpě, my dorazili domu asi o půl hodiny dřív, je pravda Ze od olomouce jsem jel dosti rychle, vidina domácího pohodlí byla silná :-D jinak díky za chválu, ale mě to přišlo normální :-)

• Autor

No ja te ani moc poradne neslysel jak jste rikali kde jste u toho Brna ,ale my jeste byli kus od Brna  bo jsem mel telefon v drzaku a aux mi stale nejak nefunguje abych si to dal do repraku a muj navigator  :kol-41:  co sedel vzadu jeste v mapach neumi tak jsem ani nemohl rict kde presne jsme :D .

Aspire, pokud koupím F2 s černými projektory, tak je klidně s tebou vyměním za stříbrné projektory.

• Autor

Beru vsemi deseti :D. I kdyz se mi to nezda jen tak :D

Pandora: .............. tak tomu neverim :D ......... asi jedinej clovek, kterej se zbavuje lepsiho vymenou za horsi,... kazdopadne pokud ano,... tak to palec hore ;)  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  :kol-31:

Mně se ty černý projektory a mlhovky naopak nelíbí vůbec.

Jak jsi spokojen s tou bílou barvou? Je už kromě modré bez příplatku, ale nevím, jak je praktická a jak bude vypadat za pár let, nevybledne a nezmatní?

• Autor

No spokojenj jsem jelikoz tady u nas u baraku jsem jediny co ji ma a od unora co mam auto taky tady pribily dalsi 4 roomstri a nastesti nikdo v bile 2 modry 1 sedy a 1 stribrny. Za par let nevim jak bude vypadat ale pokud se budu starat tak bude myslim naprosto v pohode.

Upraveno od ASPIRE

A jak zraje motor s nájezdem? Když to porovnáš s nezajetým?

• Autor

S motorem nemam absolutne zadny problem na moje kazdodenni jezdeni plne dostacujici. Mam najeto neco pres 9 000 km a zadny projev neceho spatneho. Vcera po dalnici Havirov - Praha a zpet spotreba prum 6,8 l.

Tak to byla dobrá spotřeba :-)

• Autor

No kdyz jedu okresky tak mam o litr a neco mene. Ty vysi rychlosti a kratke trasy udelaji vzdy takovou spotrebu. Ale tu ja nejak neresim :D Hlavni je ze auto jede bez problemu a to je to hlavni.

Tak to má být auto jede, člověk jede pohodlně tak jestli si vezme 5 nebo 6 litrů je už jedno :-)

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak jsem si udelal malou radost a inspiroval od Vas :) a hned to vypada moooc fajn. post-51417-0-84916500-1383667054_thumb.j

Bomba ;)

Super  :kol-47:

Taková blbost a jak to potěší co? Hlavně to vypadá luxusnějí  :kol-47:

• Autor

Jojo potesi krasne to pasne k te bile barve. Jsem si rikal jak jsem za tebou jel z Prahy ze ty ledky si tam musim dat taky moc se mi to u tebe libilo , ale furt byl strach z te kontroly zarovek. A kdyz jsem videl na srazu Mor.Slezka na posled toho bileho rapida od woodyho tak uz nebylo co ani resit :D

Já to třeba nikdy neviděl zezadu :D nikdo tady v okolí to nemá, tak díky že to vypadá hezky :D

Ono teď už jsou ty LEDky tak daleko že už to ani nehlasí chybu :)

• Autor

no neni to zadna canbus ,ale ja tam tu kontrolu nemam nikde mi nic nepise nepipa i bez zarovky.

Tak tím líp, na jednu stranu jsem taky chtěl ty kontrolky, ale pak když tam chceš dát ledky nebo tak, je s tím akorát trápení :)

Jojo potesi krasne to pasne k te bile barve. Jsem si rikal jak jsem za tebou jel z Prahy ze ty ledky si tam musim dat taky moc se mi to u tebe libilo , ale furt byl strach z te kontroly zarovek. A kdyz jsem videl na srazu Mor.Slezka na posled toho bileho rapida od woodyho tak uz nebylo co ani resit :D

Já si říkal, že to svítí nějak moc, jestli to nebude od toho samého co jsem to kupoval já  :kol-47:

• Autor

Woody sel  jsem si koupit california vuni a narazil jsem tam na to http://www.mmtuningauto.cz/led-sufitky-bile-smd/ a tam jsem to i koupil i v tom obchode z toho odkazu a mimochodem na dvore tam byl Hammer bez spz ale ten byl bomba. A mimochodem oba mame bile auta a tam to se lepe odrazi na te barve.

Upraveno od ASPIRE

Že si se včera nepochlubil  :kol-28: .. Co jsou zač, povídej, přeháněj  :D  .. Jaký má vůbec ta ledka rozměr?

Jinak ta kontrola žárovek pry nebude hlásit, dokud bude minimálně jedna z těch ledek fungovat, včera jsem to tady na fóru četl  ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.