Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

jooo ke kraji si taky obcas stoupam ;) ale to je jeste snad vic napadny, nez kdyz to flaknu nekam do prostredka kde nikdo nestoji :D

tak golf si treba dal kolecko na tom sidlisti kolem znacky :D ........ a nebooooooooo .... neni znacka vyndavaci ? :D

Právě že je přišroubovaná   :D

• Autor

:D to je brutal ten golf :D bych na neho zavolal mestaky by si priste rozmyslel zda bude stat na trave.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak zítra to bude přesně rok co jsem si své vozítko přivezl domu. A za ten rok mi dělalo jen radost a jednu malinkou starost ( klimatizace ). A pár věcí bych si nejraději vzal zpět z felicie a to je cyklovač stěračů , ovládaní stahovaní el. oken ( stálé si nemohu zvyknout na to tlačítko ) , popelník a zásuvka el. přípojky. A dnes jsem se podíval jak mi vychází servis a zjistil jsem že za ten rok co ho mám se mi zkrátil servis o 7 223 km. Takže spokojenost nad očekávání a je radost s tím autem jezdit a vozit se.

post-51417-0-88223900-1391192798_thumb.j

Ahoj pane, zítra se sejdeme s Jozzim, nechceš se přidat?

• Autor

No teda chlape ty si v Havru a nic nereknes ze tu pojedes. No bohuzel to neni mozne mam tento tyden odpoledni tak to nehrozi leda o vikendu a to uz tu zase opet nebudes.

Edit: jsem jeste zapomnel na Galviho pokud je ted v Ostrave ten se s nama taky schazi tak se poptej ;)

Upraveno od ASPIRE

Jasně, dovolená musí být :-D přijeli jsme v sobotu večer a domů někdy ve čtvrtek odpoledne. Škoda že máš zrovna odpolední :-\

Vidíííím  :kol-28: .. Já se ale nesejdu, pravě jsem dojel domů a do Ostravy pojedu až v Pátek nebo Sobotu.

• Autor

Libore priste vcas dat vedet at se tu muzem sejit a pokecat a zajit na pivko ;) bo se jentak nesejdeme max na skodahome , ale to jeste nevim zda pojedu. Galvi ty mas skolu o vikendu ? A mimochodem uz jsem te taky dlouho nevidel i ten tvuj kocar.

Koukám na tvojí káru a máš to pěkně udělaný, někde na začátku jsem četl, že toužíš po tempomatu, už jsi si ho nechal dodělat? Já ho ve výbavě taky nemám a co jsem četl tak to není zas takovej problém až teda na finance :)

Aspire: O víkendu nemam, ale mám zkouškové a jezdím se do Ovy učit  ;) . S tím skodahome máš pravdu, avšak jarní vypadá, že budu muset zřejmě vynechat, termín je asi 14 dní před státnicemi a to už budu šílet a nic nestíhat  :kol-28: .

• Autor

Galvi skoda ,ale chapu skola je dulezitejsi do budoucnosti.

mkaba dik. Tempomat bych moc chtel a i parkovaky , ale finance jsou na dlouhe lokty. Manzelka jen tak neco nedovoli a neschvaluje do noveho auta cpat dalsi finance :( a co bokem usetrim to je zase na dlouho. Ale verim ze jednou ho tam budu mit :)

tak to jsme na to asi stejně, budu si doma muset vymyslet, že mě pomalu lezou křečové žíly a ten tempomat by mohl od bolesti pomoci...protože držet 130 je občas fakt křeč :))) jinak parkováky mám už z výroby a i když se podle toho úplně neřídím, tak si člověk může víc dovolit a neodhadovat kolik místa tam vůbec ještě je :)

Tempomat dáš do 4000 místo 9000 při objednání.

Já nechával dodělávat origo parkováky před Vánoci na Golfa VI, aby zobrazovali na radiu a vyšlo to ani ne na 5000,- včetně montáže, materiálu a lakování do barvy, dělal mi to tady jeden kluk z Fóra.. Přitom při objednání byly 9000..  :kol-28: .

Upraveno od Galvi

• Autor

Jo jo ty ceny dodelavek jdou cenove, ale kdyz je auto v zaruce tak to uz je horsi  a nove tempomat 6 314 kc a parkovaky 5 318 kc bez prace  a to uz ta cena je jina. Jsem vul ze jsem si neudelal svou konfiguraci auta a ne jen si jima nakukavat ze to neni treba a tak dale. Ale je pravda ze plno veci jsem ani nevedel na co jsou.

• Autor

mkaba tak moje by mi na to neskocila je zdravotnik a hned by me projela a posilal k doktorum. A jelikoz stale posloucham doma ze jsem si nechal udelat operaci oci ( coz je pro me luxus chodit bez bryli ) tak pry muzu na nejake dodelavky chvili zapomenout.

Jo jo ty ceny dodelavek jdou cenove, ale kdyz je auto v zaruce tak to uz je horsi  a nove tempomat 6 314 kc a parkovaky 5 318 kc bez prace  a to uz ta cena je jina. Jsem vul ze jsem si neudelal svou konfiguraci auta a ne jen si jima nakukavat ze to neni treba a tak dale. Ale je pravda ze plno veci jsem ani nevedel na co jsou.

Když máš, tak jako já měl, origo sadu tempomatu, ne nějakou pofiderku z vrakáče, tak se nic neděje. Mají 1200 paušálně na montáž.Jen sehnat sadu na domontáž a jak předpokládám, tak máš i základní jednotku elektriky. Potom objednat včetně rozšířené, jak jsem to měl já.

A na babu se vyprdni. Chce se vozit tak ať se malinko krotí.

• 3 týdny později...
  • Autor

Jedna dnešní momentka z výletu :) a už aby bylo jaro.post-51417-0-50008500-1393167122_thumb.j

Co ten tempomat?

• Autor

No je v plánu, musím šetřit.

• Autor

Jsem byl dnes oplachnout a hlavne trochu utrit prach co byl v aute. A jeste neco udelat :kol-16:

post-51417-0-59488400-1393685273_thumb.j

Perfektní! Vypadá to suprově, fakt nádhera   :kol-47: . Ještě světla a bude předek dokonalý  ;) .

• Autor

Diky. Jo svetla to je hudba budoucnosti se mi jen tak nepodari sehnat za dobrou cenu jako toto. A taky jsou s nimi problemy je pak vymemit. Takze to necham na pozdejsi dobu a radeji dodelam neco jineho co jsem nedavno vzpominal.

nekecej sokoliku a udelej nejdriv svetla,... takhle to vypada jak cirkus humberto :p

mlhovky jiny svetla jiny :p ......... doladit, a to hned ! ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.