Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dik na to ze to je samolepka a je asi o 1 mm mensi nema chybu neni to zadne nakreslene , ale primo ze to je vystouple ten znak. Vedle me stoji ted rapid tak jsem se dival na jeho volant a je to k nerozeznani. Jasne rizeni je hned o neco radostneji ridit. A jediny kdo si toho vsiml byla zase jen ma dcera a moja co sedela vcera vedle vubec niceho si nevsimla. Takze radost zase jen pro nas dva jeste ze mam takovou skodovackou dceru :D Ale ma ode me zakazane vse co je nove a vi to rikat me zene bo to by zas bylo plno otazek a vycitek :D za utracene penize.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak mensi update dnes jsem prekonal dalsi hranici kmpost-51417-0-07466900-1416418428_thumb.j a do parkovacek jsem dal http://www.osram.cz/osram_cz/produkty/svetelne-zdroje/osvetleni-vozidel-a-jizdnich-kol/automobily/signalni-svetelne-zdroje-pro-automobily/cool-blue-intense/index.jsp

No a zadny zazrak se nekonal kdyz jsem porovnaval puvodni a tyto tak jsem rozdil videl jen minimalni, tak jsem to ani nefotil. A uz se nedivim ze kdyz tam nekdo daval ledky ze mu pak zustala v tom svetle, vytahnout tu patici je na ...... . Jo a byl jsem se podivat dnes na tu novou Fabii ale byl jsem dost zklaman jako zvenku super ale uvnitr takove nejake co bych z nove bral je ten maxidot. A cena byla silena a to skoro nic nemela za vybavu.post-51417-0-49573700-1416419222_thumb.j

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Pěkné výročí  :kol-47: .

K těm žárovkám, no co dodat, já měl podobné modré v autě a nakonec jsem je vyměnil za ledky, protože to pořád nebylo do bíla, ale skoro stejně nažloutlé jako úplně normální W5W žárovka.

Vloženo (editace)

Zase to tak nehroť, s tou cenou. Cena odpovídající konkurenci. Roomster byl zpočátku taky předražená bedna. Nebylo tam nic, ani el okna a s HTP 339litrů....Zvýšení dělá dvojbarevná kombinace z výbavy ambition a kdyby byl prodejce chytřejší, tak to mrskne do Style bez doplácení hovadin a má climatronic, senzory vzadu, liťáky, easy star, loketku, el. okna vzadu atd atd . Na novou Fabku není povoleno 30000 snížení ceny na financování. Ať to kurde sundají.

Editováno: , autor: KubinoPv
Vloženo

Kubi: Mela manualni klimu , okna zadni na kliku. Jinak tempomat , swning a tri rameny volant bez ovladani. Proste to auto uvnitr je takove nic moc a jeste sedacky musim pochvalit krasne potahy a dobre se sedelo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...