Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Jo ty máš toho víc ve skříni :D

No já jo, ale zrovna věci s cenou pár stovek, které jsem línej někde vystavovat a fotit... Ale radio jsem prodal ještě dřív než jsem koupil nové  :kol-28:

• Autor

:D mam to na skrini a uz jen Swing , Blues jsem nedavno prodal a cestuje ted nekde po Slovensku v Fabii :)

Galvi no uvidim ceny za kolik se prodavaji Swing by vlastne byla pulka Amundsenu no jeste uvidim.

Já ten svůj prodal za 2500,-, což si myslím je pěkná cena.. No i kdyby si jej prodal za 2000,-, tak je to pořád lepší než to mít na skříni  ;) . Navíc swingu bude ta cena jen klesat, už se moc nových aut s horším radiem nevyrábí, kam by náš swing pasoval naopak bude swingu na prodej jen přibývat...

No já jo, ale zrovna věci s cenou pár stovek, které jsem línej někde vystavovat a fotit... Ale radio jsem prodal ještě dřív než jsem koupil nové  :kol-28:

Ale to bylo na Michala :D

Aha, on má toho víc ve skříni? Něco co by se mi hodilo???  :kol-24:

Ale já jsem to myslel tak že on má toho víc ve skříní-konkrétně třeba ty rádia :D Ale pak jsem se dočetl že Blues už nemá :D

Ale jestli chcete tak nějaké blbosti najdu ve skříni taky :D

Galvi je z Litoměřic ? to jsme mohli dat nekdy srazek taky jsem z LTM :-) jinak gratulace tise zavidim :-) 

Upraveno od Memphik

Není, jsem z Olomouce, jen jsem byl zrovna kousek a tak jsem to tam vyzvedl  :kol-28:

Ondro: Tvoje věci ze skříně už známe  :D

Ale notak :D ty mi vůbec nevěříš :D ale za chvíli tam přibude i klasická řadička a ručka,takže jestli chcete :D

• 2 týdny později...
  • Autor

Přírodní zabezpečení proti krádeži. :D

post-51417-0-25952000-1422180082_thumb.j

No on je tedá špinavý :D Mal by si si brať príklad z toho snehu :) To je biela :D

• Autor

Pyro no ja chodim na mycku o vikendu jen a kdyz tu od vcera znezi tak to nehrozi a jeste k tomu to je uplne zbytecne a dalsi vyhoda je kdyz je to auto tak spinave tak lidi na parkovisti chodi dost bokem.

Pawouku ano foceno ani ne pred hodinou :D od vcera tu ten sajrajt pada. :D

My co stojíme v garáži :p:D

• 2 týdny později...

Už jsi odhalil závadu motorku zadního stěrače? Nějak sem si nefšim zda jsi o tom psal.

Upraveno od martt

Mé teď vypadá podobně, v tomto počasí to auto nemá smysl mýt :)

• Autor

matt se mi to nechce hledat zda jsem to psal ale skoncilo to tak ze byl vymenen na zaruku.

Jojo myt auto ted jaksi nema cenu furt je tu snih a mokre silnice, se = zbytecne vyhozene penize za mycku.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak dnes prisel balicek z Singapuru a v sobotu jestli bude trochu lepsi pocasi to namontuju :)

post-51417-0-62455700-1423663260_thumb.j

tak a přesně ten baliček potřebuju taky :D

A pro neznalé je to co? :)

No na baličku piše gift :D takže darek , ty mam rad :D jinak je to mikrofon :)

• Autor

Tak tak jozzi ma pravdu :kol-47:  uz bych chtel dat konecne pryc to HF Nokie at mi to fakci konecne na amundsenu.

pokud se mužu zeptat na kolik vyšel ? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.