Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je divný že se rozsvítí kontrolka ale nejde to, zkus ještě zapnout klimu a kouknout jestli se ti rozeběhne kompresor, jestli ne, tak reklamace, novej je taky fajn :)

Přesně tak to dělalo při tom vytečení média, klima se rozsvítila, ale neběžela.

Vloženo

Spíš to bude to medium v pytlu.. Kompresor jen uslyšíš takové mírné cvaknutí a začne to trochu hučet ( na straně jak je řemen)..  Ale počkal bych až na to jak pojedeš do servisu.. Určitě jen doplní medium a bude to  ;) .. Protože si nejsem jistý, jestli kompresor sepne, když není tlak v média.. Určitě tam bude nějaká ochrana proti tomu.

Vloženo

Nevím jak to u tebe ale u mě se zvýší otáčky a hned pod alternatorem ho vidím a vidím jestli se točí nebo ne

Ty to možná vidíš protože tuším, že máš F1, ale kluci tady mají stáloběžku a zde to funguje trochu jinak, nicméně zde je cesta jediná doplnit médium a pak eventuelně diagnostika.

Vloženo
dermin95: Jsem rad ze se Ti libi. S Felinou jsem si taky uzil dva roky jsem jezdil s brzdama nez to opravili a tech penez co to stalo :( a jeste k tomu co dva roky vymena te nivelace na svetla bo z technicke me vzdy vyhodili.

Jo abych nezapomnel dnes jsem zajel do servisu ale jelikoz venku bylo 7stupnu tak pry to nema cenu zkoumat a ze to udelaji pristi tyden v pondeli jak jsem obednany, ale jen mi rekly ze neni mozne aby u auta 13 mesicu stareho uteklo vsechno to medium. Tak se uvidi pristi tyden.

Vloženo

klima funguje kdykoliv, nezalezi tak moc na okolni teplote ale musi byt motor dostatecne prohraty ;)

co se tyce toho uniku, mozny to je, mozny je vsechno nejaky vibrace a uz se neco uvolnilo a uteklo to,.. staci setina milimetru a utece to ;) a jestli si to celou zimu nepouzival melo to na to celou zimu aby to uteklo ;)

Je pravda ze v teple se to vice pozna ale nemusi tomu tak byt ;)

klima se doporucuje pouzivat i v zime a to z duvodu primrznuti ruznych ventilu jako sahary kompresoru, vyparniku a atd... tech cidel tam je v celku dost ;)

neplacam tady zadny nesmysli, vim to z vlastni zkusenosti mame rosinnou firmu Servis Chlazeni a plneni, cisteni, doplnovani a dalsi veci spojene s klimou se taky zabyvame, protoze to je v podstatte auto lednicka, cely auto :D ..... tudiz to vsechno funguje na stejnym principu jako lednicka, mrazak, mrazici box, domaci klima a atd.... ;)

v prvnim pripade at udelaji tlakovou zkousku,... pokud na to maji masinku pul hodky to mozny trvat bude ;) kdyz bude klesat tlak je to jasny ;)

pokud ne, bude to horsi v cem, nebo spis v jakym mechanickym ci elektronickym dilu je chyba .....

No, ale uvidis sam co ti soudruzi v servisu reknou ;):D

Vloženo

Jo jo Luky mas pravdu ja i klimu pouzival dost casto v zime proti mlzeni oken a na to je to prave super jenze jsem mel i k tomu pusteny teply vzduch tak to nebylo poznat zda to chladi.  Necham to nanich at se staraji mam zaruku tak at se cini jen pokud to budou chtit nejak a nebo jen treba cast zaplatit tu oparvu tak si to za klobouk nedaji. A oni uz me znaji co jsem tam uz s predchozim autem s nima a jak resil. A co tam jen vlezu jak uz me znaji podle jmena a uz ani nemusim se nejak predstavovat :D

Vloženo

Tak pokud to neumi tak at to nedelaji a proto si to i saslouzi. Ale zase na druhou stranu mi krasne vychazeji vstric :D vzdy kdyz neco potrebuji. A uz ted mam zalusk na prodejce nahradnich dilu v tom servise bo uz me taky posledni dobou ser. :D

Vloženo

Mě se teda jak je venku pod 2 klima nesepne, kontrolka se sice rozsvítí, ale to je tak vše. Teď jak je kolem 5 tak už si to zvedne otáčky sepne kompresor a když stojím roztočí na volnoběh fukar. Podle mě je to logická ochrana, aby v zimě výparník nezamrznul. Rychlé odmlžení je tak hned i znát.

Vloženo

Takze dnes navsteva servisu a provedeno , vymena kol za letni. A 2 x zarucni oprava 1. reproduktor nejak opravili rikal ze to nejak pritahli zatim nechrasti tak se uvidi za nejakou dobu a oprava klimatizace a vni se menil nejaky snimac tlaku , takze zase chladime :) vse zdarma tak pohoda jen kola jsem platil . Jo a jak jsem predaval auto tak technik delal prohlidku a zjistil ze se mi uz nekdo podepsal na zadni pravy blatnik ma tam takovou ryhu asi tak 60cm ale neni nejak hluboka tak doufam ze to pujde nejak rozlestit a ani neni nejak dobre videt. Fotku jsem nestihl bo po predani jsem hned jel do rachoty , dodam pozdeji.

Vloženo (editace)

Dobre, že ti to vzali na záruku, takže už se vyhrává a klimatizuješ  :kol-28: .. Ta rýha je na pikaču, je to bordel.. Nejhorší je, že i kdyby si ho u toho viděl, tak mu to stejně nedokážeš protože to bude tvrzení proti tvrzení.. No a protože máme zákony tak akorát na ochranu nepřizpůsobivých, pak parchantů a zločinců, tak to takhle všude vypadá... Někdo něco zničí, poškodí a pak aby si to člověk řešil za svoje peníze.... Bych ruky sekal...

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo (editace)

No i tak to nevypadá zle, ale počkám si na zítra teda  :kol-28: .. Kolik chtěli za montáž?

EDIT: Ušlo mi něco, neměl si náhodou vzadu rámeček u SPZ?

Editováno: , autor: Galvi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...