Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor
:D jak poznam že jede kompresor? To bude nějak vrcet nebo se zvýší otáčky motoru ? Dik

Je divný že se rozsvítí kontrolka ale nejde to, zkus ještě zapnout klimu a kouknout jestli se ti rozeběhne kompresor, jestli ne, tak reklamace, novej je taky fajn :)

Přesně tak to dělalo při tom vytečení média, klima se rozsvítila, ale neběžela.

Nevím jak to u tebe ale u mě se zvýší otáčky a hned pod alternatorem ho vidím a vidím jestli se točí nebo ne

Spíš to bude to medium v pytlu.. Kompresor jen uslyšíš takové mírné cvaknutí a začne to trochu hučet ( na straně jak je řemen)..  Ale počkal bych až na to jak pojedeš do servisu.. Určitě jen doplní medium a bude to  ;) .. Protože si nejsem jistý, jestli kompresor sepne, když není tlak v média.. Určitě tam bude nějaká ochrana proti tomu.

No u mě třeba sepne a pokud tam není dost media tak se hned zase vypne

Nevím jak to u tebe ale u mě se zvýší otáčky a hned pod alternatorem ho vidím a vidím jestli se točí nebo ne

Ty to možná vidíš protože tuším, že máš F1, ale kluci tady mají stáloběžku a zde to funguje trochu jinak, nicméně zde je cesta jediná doplnit médium a pak eventuelně diagnostika.

Ještě že tohle s feldou neřeším :D . Jinak Roomík Pěkný :) S tou klimou, taky tipuji že zdrhlo chladivo. Asi se mu v trubkách nelíbilo :D 

• Autor
dermin95: Jsem rad ze se Ti libi. S Felinou jsem si taky uzil dva roky jsem jezdil s brzdama nez to opravili a tech penez co to stalo :( a jeste k tomu co dva roky vymena te nivelace na svetla bo z technicke me vzdy vyhodili.

Jo abych nezapomnel dnes jsem zajel do servisu ale jelikoz venku bylo 7stupnu tak pry to nema cenu zkoumat a ze to udelaji pristi tyden v pondeli jak jsem obednany, ale jen mi rekly ze neni mozne aby u auta 13 mesicu stareho uteklo vsechno to medium. Tak se uvidi pristi tyden.

U nových aut je to jinak? U mýho jak je +5°C tak se klima normálně sepne, navíc je cítit jestli je to vzduch z venku nebo "umělý" z klimatizace :)

Já jak kupoval Fabku a byl jsem na kontrole v servise před koupí, tak mi řekli, že klima nejde vyzkoušet, když je pod 4°C   :D ..

• Autor

No rikal ze kdyby bylo tepleji ze by to slo poznat hned na parkovisti a ze v dilne maji plno tak at to necham na to pondeli.

klima funguje kdykoliv, nezalezi tak moc na okolni teplote ale musi byt motor dostatecne prohraty ;)

co se tyce toho uniku, mozny to je, mozny je vsechno nejaky vibrace a uz se neco uvolnilo a uteklo to,.. staci setina milimetru a utece to ;) a jestli si to celou zimu nepouzival melo to na to celou zimu aby to uteklo ;)

Je pravda ze v teple se to vice pozna ale nemusi tomu tak byt ;)

klima se doporucuje pouzivat i v zime a to z duvodu primrznuti ruznych ventilu jako sahary kompresoru, vyparniku a atd... tech cidel tam je v celku dost ;)

neplacam tady zadny nesmysli, vim to z vlastni zkusenosti mame rosinnou firmu Servis Chlazeni a plneni, cisteni, doplnovani a dalsi veci spojene s klimou se taky zabyvame, protoze to je v podstatte auto lednicka, cely auto :D ..... tudiz to vsechno funguje na stejnym principu jako lednicka, mrazak, mrazici box, domaci klima a atd.... ;)

v prvnim pripade at udelaji tlakovou zkousku,... pokud na to maji masinku pul hodky to mozny trvat bude ;) kdyz bude klesat tlak je to jasny ;)

pokud ne, bude to horsi v cem, nebo spis v jakym mechanickym ci elektronickym dilu je chyba .....

No, ale uvidis sam co ti soudruzi v servisu reknou ;):D

• Autor

Jo jo Luky mas pravdu ja i klimu pouzival dost casto v zime proti mlzeni oken a na to je to prave super jenze jsem mel i k tomu pusteny teply vzduch tak to nebylo poznat zda to chladi.  Necham to nanich at se staraji mam zaruku tak at se cini jen pokud to budou chtit nejak a nebo jen treba cast zaplatit tu oparvu tak si to za klobouk nedaji. A oni uz me znaji co jsem tam uz s predchozim autem s nima a jak resil. A co tam jen vlezu jak uz me znaji podle jmena a uz ani nemusim se nejak predstavovat :D

Napodobne :D u nas v servisu me maji taky zapsanyho za usima a videji me z dalky :D

• Autor

Tak pokud to neumi tak at to nedelaji a proto si to i saslouzi. Ale zase na druhou stranu mi krasne vychazeji vstric :D vzdy kdyz neco potrebuji. A uz ted mam zalusk na prodejce nahradnich dilu v tom servise bo uz me taky posledni dobou ser. :D

Mě se teda jak je venku pod 2 klima nesepne, kontrolka se sice rozsvítí, ale to je tak vše. Teď jak je kolem 5 tak už si to zvedne otáčky sepne kompresor a když stojím roztočí na volnoběh fukar. Podle mě je to logická ochrana, aby v zimě výparník nezamrznul. Rychlé odmlžení je tak hned i znát.

• Autor

Takze dnes navsteva servisu a provedeno , vymena kol za letni. A 2 x zarucni oprava 1. reproduktor nejak opravili rikal ze to nejak pritahli zatim nechrasti tak se uvidi za nejakou dobu a oprava klimatizace a vni se menil nejaky snimac tlaku , takze zase chladime :) vse zdarma tak pohoda jen kola jsem platil . Jo a jak jsem predaval auto tak technik delal prohlidku a zjistil ze se mi uz nekdo podepsal na zadni pravy blatnik ma tam takovou ryhu asi tak 60cm ale neni nejak hluboka tak doufam ze to pujde nejak rozlestit a ani neni nejak dobre videt. Fotku jsem nestihl bo po predani jsem hned jel do rachoty , dodam pozdeji.

no vidis ;)

zamrznul ti prave ten snimac,... doste velka zavada co se stava na mnoha autech v zime ;)  :kol-47:  :kol-31:

takze na pristi zimu uz vis ze mas pouzivat klimu :D

Dobre, že ti to vzali na záruku, takže už se vyhrává a klimatizuješ  :kol-28: .. Ta rýha je na pikaču, je to bordel.. Nejhorší je, že i kdyby si ho u toho viděl, tak mu to stejně nedokážeš protože to bude tvrzení proti tvrzení.. No a protože máme zákony tak akorát na ochranu nepřizpůsobivých, pak parchantů a zločinců, tak to takhle všude vypadá... Někdo něco zničí, poškodí a pak aby si to člověk řešil za svoje peníze.... Bych ruky sekal...

Upraveno od Galvi

tak cooooo????????????? už?????????????

• Autor

:D :D jeste ne . Jsem to tam vezl teprv po rachote a v 16 hod si mam prijit :kol-28: . A pak tu dam nejake foto. Sam jsem zvedav jak to bude vypadat.

Už jenom půůůůl hodiny  :kol-24:

• Autor

Tak uz to mam, ale bohuzel je tam jeste prelepena ta paska tak to tak nevinikne. Zitra to sundam a pak udelam lepsi foto. Zatim mala ukazka.

post-51417-0-17410500-1396968408_thumb.j

post-51417-0-84749900-1396968427_thumb.j

Nevypadá to zle, že bych do toho šel...... 

No i tak to nevypadá zle, ale počkám si na zítra teda  :kol-28: .. Kolik chtěli za montáž?

EDIT: Ušlo mi něco, neměl si náhodou vzadu rámeček u SPZ?

Upraveno od Galvi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.