miklisek Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Za kousíček plastu 129Kč.... (x2), to je tedy fakt síla. Ale jinak díky za prukopnické poznatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Oni vic moc dobre ze si to muzou dovolit za toto prodavat. Protoze kdyz ti praskne hadicka, co ti jineho zbyva ze? Zase stmivaci zrcatko jen sklo do O3 stoji pres 6tis. To je teprv zlodejina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Zlodějina je, když ti někdo bere peníze a ty nechceš. Zas ať nejsme jak štamgasti v hospodě ;-) (ceny nehájím, ty jsou prostě natažený jak prase, ale oni mají právo je natáhnout a my máme právo je neakceptovat a nekoupit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2015 No moc na vyber prave nemas, pokud to chces opravit. Aftermarketove reseni za 10kc neexistuje nebo o nem nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Já myslel to zrkátko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Díky Petře, moc mě to tedy nepotěšilo, ale aspoň máme jasněji. Mě to tedy zatím snad neteče - mezi ventilek a plastovou hadici jsme dali kousek měkké silikonové hačiky a stáhli to drátkama na straně ventilku i plastové hadice. Pravidelně zkouším a zatím je pořád sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Ano, existuje jeste jedno reseni, ktere mi sam AS nabidl pokud bych nekde sehnal hadicku novou na favorita ( coz jsem logicky nesehnal, vsude nabizeji nekake univerzalni) A to tak ze hadicka z favorita se napoji na ventilek a po nahrati druhy konec se pretahne pres orig. vlnovcovou jadicku. Pry to take funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Levnější spojky mají zde http://www.autodily-stancl.cz/rozvodka-ostrikovace-svetel-fabia-i-od-m2005-original.html a zpětný ventilek http://www.autodily-stancl.cz/ventil-zpetny.html . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Miklis to si delas prdel. To vypada uplne stejne jako ty moje za x stovek. Hold s krizkem po funuse, ale nekdo se obetovat musel aby udal smer ostatnim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 (editace) Ne ze vypadaji, ale podle cisla jsou to presne oni. V AS hold 2x Drazsi jako temer vse. Jeste tu buzirku, ktera ovsem neni uplne nutnosti. Edit. I kdyz s postovnym na tom budete prakticky stejne. Editováno: 6. Říjen 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Však ti dávám palec nahoru za průkopnictví. Já mám objednáno, neboť nalisování ventilku do hadičky povoluje a rosí to. Tak to holt opravím hned, než budou mrazy. Ještě sehnat nějakou vhodnou dvopólovou svorkovnici na propojení kabelů, ať je to rozebiratelný úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Takze mas objednano 2x tu rozvodku, ty das na oba konce hadicek a mezi to das nijak neupravovany zpetny ventilek? + se pres to dava smrscovaci buzirka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Ano, tak nějak. Petrrr by možná mohl postnout fotku, pokud mu to tedy v AS ŠA neobalili elektrikářskou páskou a nemá tam jen bambuli na vedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Tak je to správně, bužírku přes ventilek nepřetáhneš, ta se dá jen přes ty spoje s přesahem na hadičku. Akorád pozor na směr toku vody, u mě to v AS udělali hezky, ovšem dali ho tam obráceně, tak to po mém napomenutí museli předělat s tím, že tu bužírku museli z části odstranit a přecvaknout, ten spoj je totiž rozebíratelný, ovšem bužírku už zpátky jak byla původně nedali. Zase je to lepší, protože jsme nevěděli jak se to bude chovat a při případném rozebrání by to byla zase pakárna. No celé to je ale zpětně zaizolované v té elektr. pásce textilní, tak že se to stejně nemá kam hnout. Už jsou to asi 3 týdny a vše funguje, voda se neztrácí a stříká hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Kdyz tam davali ty rozvodky, tak nahrivali ty hadicky nebo to tam jde nasunout i bez nahrati? A ty "poskozene" casti hadicky predpokladam asi uriznuli? miklisek: to roseni jsi videl i pres tu elektrikarskou pasku? Nebo jsi ji na tom nemel? Kdyz jsem se dival naposled, tak jsem to mel Ok, radeji se podivam znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 ty rozvodky samy o sobě zabírají nějaké místo o které musíš stejně ty hadičky zkrátit. Tedy v podstatě aby se ti tam s ventilkem vešly z každého konce musíš kus ufiknout a tím pádem se zbavíš těch poškozených konců. Hadičky nahřívali, měli na to takovej malej něco jako plynovej zapalovač bez plamene od Würthu s nástavcem na usměrnení toku tepla. Klasickou horkovzduškou to uděláš taky, jen budeš muset dávat větší pozor abys nenahřál kde co v okolí spoje. něco takového měli, jestli se nepletu. Čuměl jsem jak puk, celou dobu sem byl u toho vše viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Já to zatejpovaný nemám, tak to bylo krásně vidět, že to je kolem ventilku od žluté letní kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) Tak dneska mi došla trpělivost a rosení je konec. Zvládl jsem to za pomoci zalamovacího nože, slabých kombinaček a obyčejné horkovzdušné hobby pistole. Náklady 317 Kč {305 spojky a ventilek + poštovné a 22 smrštovačka 9,5/4,5 v elektro krámu}. Kabel nakonec zatejpován obyčejnou elektrikářskou páskou a ventilek jsem ponechal volný. Jen jsem ho připevnil stahovacími páskami k ostatní kabeláž i, aby se ventilek ve spojkách nešponoval. Editováno: 8. Říjen 2015, autor: miklisek 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Ty mas ovsem jen jednu hadici pac nemas zadni sterac. Pro ty co maji tak se jim tam furt plete jeste jedna hadice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 To věřím, že to musel být porod, namontovat to tam. Už takhle mám pěkně odřené ruce. Řekl bych, že snad by bylo lepší namontovat ventilek už k motorku na nádržce po odmontování kola a plastového nadkolí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Miklisku prepac ale postradam zmysel tych spojok teda ak neplanuješ meniť ten ventil polročne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Co ty víš, i tak malý jednoduchý díl se může poškodit a pak jako když to najdu :-D .... Těsnost spojení ventilku s plastovými hadičkami totiž byla po dvou letech fuč. Ventilek je z Favorita, kde byly myslím gumové hadičky. Průměr konců ventilku je stejně na tu plastovou hadici trochu velký, kdyby si chtěl ventilek uchytit lisováním za tepla. Spojky mají i delší vedení a pasují přímo do těch plastových hadiček. Je to sice dražší, ale čistší řešení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Hele Miklis, mám pocit, že ta rozvodka nějak podražila od té doby co jsem koukal naposled. Jinak mi spojení začlo chcát, se z toho už poseru. I když teda mi dnes zamrzla asi letní směs v ostřikovačích v hadičkách a tak to nestříkalo a nevím jestli to není tím, že se to víc natlakovalo. Hold venku -3,5 stupně, letos jsem to prokaučoval. Tak doufám, že je to jen tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Jo zdražili je na 126. Ale já myslím, že tam byla nějaká sleva. Asi jsem oživil zájem o díl, tak to zase zvedli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 no to už si jí ovšem mohou strčit do prdýlky, když v AS jsem ji kupoval za 130. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.