Publikováno Únor 16, 201312 r Tak jsem před 14-ti dny pořídil druhé vozítko do rodiny hlavně pro manželku a děti. Koupeno jako předváděčka v perfektním stavu a s celkově 4 letou garancí. Výbava dostatečná, motor šlape moc pěkně se spotřebou v průměru okolo 6-ti litrů, tak snad bude vše OK. Plány do budoucna relativně žádné, hlavně aby to bylo bezproblémové auto. Autu jsem udělal zatím pořádnou vnější očistu: mytí, clay, leštění a vosk a nasadil nové zimní obutí a zástěrky. Fotky na letních kolech jsou tak jak jsem jej koupil. Upraveno Únor 19, 201312 r od Martin_TDi
Únor 17, 201312 r Autor Díky, rozhodoval jsem se mezi fabií combi a roomsterem a prostorově je roomster mnohem lepší a mnohem variabilnějsi.
Únor 22, 201312 r Autor Včerejší pokus o dočasné "ustájení" v pergole. Na jaře mu postavím nový přístřešek!
Duben 23, 201312 r Autor Tak konečně je i u nás jaro, tak došlo na přezouvání kol, k tomu trochu očista brzd a jejich nátěr do barvy. Použil jsem osvědčený kladívkový Hammerite v podobné barvě jako je auto.
Duben 23, 201312 r I když tuto světlou barvu moc nemusím, tak musím uznat, že modráskovi sluší a teď i ty brzdy v barvě karoserie . Taky mě to čeká asi v létě... Upraveno Duben 23, 201312 r od Galvi
Duben 23, 201312 r Tož hezké to máš... barva je na mne taky taková moc světlá, ale je to Roomster, to je hlavní plus. Letní disky mám stejné a taky uvažuji, že nabarvím brzdy.
Duben 24, 201312 r Autor Díky za pochvalu, snažím se aby Romstřík byl šik! Jinak tu barvu jsem si vybral schválně, mi se moc líbí a je mnohem praktičtější než tu co mám na O1 - tmavě zelenou. Stačí když zajedu do práce, ulpí trochu prachu a pak to zmokne a je to fuj tabl a myju zase. Na té světle modré to není tak vidět. Jinak ještě jsem si udělal radost origo letníma kobercema a ochannýma lištama prahů. (foto bohužel mobil). Ještě by se mi líbily RS pedály, chromovaná lišta nad zadní SPZ-ku a nějaká koncovka výfuku, no uvidím jaká bude situace. Manželka moc nadšená z mých úprav není-musím na ni pomalu
Červen 7, 201312 r Autor Závist je hnusná lidská vlastnost. Včera jsem si půjčil od manželky auto na jízdu do práce a takto se mi někdo chce pomstít....... Mobil foto-špatná kvalita. Jediné štěstí že to není hluboké, mělo by to jít rozleštit.
Červen 12, 201312 r Autor Tak nakonec se mi to podařilo, ale musel jsem použít abrazivnější brusnou pastu a pak až leštící. Završeno opět 2-mi vrstvami vosku a není nic poznat ! Ještě že to takhle dopadlo-uf !
Červen 21, 201312 r Autor Kdysi se mi někdo podobně podepsal na boku Octavie a rozlešťoval jsem to ručně - byla to šílená práce , ale povedlo se. Strojně zase musíš dávat víc pozor, abys to nepřehnal s horlivostí. Leštička je veliký pomocník !
Říjen 15, 201311 r Autor Tak po delší době jsem otevřel kapotu kvůli dolití vody do ostřikovačů a ejhle co jsem našel - vykuněný motor ! Tak proběhlo důkladné umytí arvou + wapem + montáž plašičky. Jen čas ukáže jestli bude klid. Doufám že bude klid. Jinak žena je s autem spokojená, žádné závady se nekonají a spotřebu má 6L/100Km, takže naprostá spokojenost !
Říjen 15, 201311 r Sakra to jsou potvory! Ale když sežraly jenom tapec a ne kabely, tak je to ještě dobrý. Co si koupil za plašičku?
Únor 3, 201411 r Autor Tak po delší době pár novinek: 1) plašička na kuny funguje perfektně. Kuny se již neobjevily. 2) máme první střet bohužel se srnou. Srna to nerozdýchala a auto na první pohled jen trošku rozbité, na ten druhý už trošku víc. Suma sumárum ve značkovém servise 53 tis.Kč. Uf, ještě že to šlo z pojistky . Nové díly : pravý blatník, nárazník, PP světlo, chladič, nádoba na vodu do ostřikovačů, pohlcovač nárazů + nějaké výztuhy. Přelakovali mi do zástřiku kapotu , levý blatník a část PP dveří aby to nebylo poznat. Značkový servis AutoHeller udělal pěknou práci, ale cena je mazec.
Únor 3, 201411 r Njn zvirata na silnici to je vzdy nejaka skoda. Taky jsem jich par potkal s nejakou skodou.
Únor 3, 201411 r Fiha, jedna srna a tolik peněz fuč.. Ještě že máš tu pojistku, ať se ti srnky už vyhýbají Já zatím vždy nějak po náhodě se srnkám vyhl a nebo to ubrzdil.. ťuk ťuk
Únor 4, 201411 r Autor Já jsem taky většinou nějak srnám uhnul, ale manželce se to nyní s roomstříkem bohužel nepodařilo a tak to takto dopadlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.