Publikováno Únor 18, 201312 r Zdravím, Má někdo zkušenost s předníma světlama na Fabku od výrobce Vika ? jsou OK ?
Únor 18, 201312 r Přesně tak,určitě nebrat. Jestli potřebuješ kup na bazaru starší orig. přelešti a budou sloužit hodně dlouho!
Únor 18, 201312 r Daimond, Vika a podobné šmejdy nebrat. Jsem viděl zadní stěrač na FI zn Daimond který utíral jen půl okna.
Únor 18, 201312 r Autor zatím všechny starší originální z okolí maj nějakou vadu Co mám tak jsou pěkný, ale urval jsem nárazem držáky...
Únor 18, 201312 r Držáky se dají přinejhorším přilepit,ale hledej víc.Vážne je jich dost. Obvolej vrakáče,aukro,bazoš apod.
Únor 18, 201312 r Co mám tak jsou pěkný, ale urval jsem nárazem držáky... v škodovke kúpiš na tie držáky opravnú sadu niečo o tom aj tady
Únor 20, 201312 r Autor ta už jsem sehnal jedny co vypadaj pěkně, akorát mě na nich překvapuje, že zadní kryt je z čirého plastu, u kterých/od jakého roku se to dávalo ? Já mám 2002 a mám zadní kryt z černého plastu. tyto mají být z Fabie z roku 2003 a mají čirý. Jenom mě to trklo jestli se také jedná o originální světla. Ten týpek tvrdí že jsou originální Upraveno Únor 20, 201312 r od Rypicong
Únor 20, 201312 r áno používajú sa aj tie priesvitné kryty... http://www.amd-autodily.cz/elektricka-vybava/krytka-pred-svetla-zadni-vlevo.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.