Tomas.cz Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Teď řeším jednu 50kw Fabii co jde občas na tři nebo dva válce. Nejdřív se myslelo že to bude leišta pak vstřiky ale te´d to vypadá na špatné kontakty v horní svorkovnici řj motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 jj vliv to má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coudy Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Z času na čas sa mi stane, že auto ide na tri valce za studena, ale už pri jazde... Po 20 s sa zapojí aj ten štvrtý... a všetko ide ako ma. Vypisuje mi to tieto chyby: 16514 - rada valcu 1 - sonda 1: chyba v el. obvodu P0130 - 35-10 - - - Sporadická 16686 - valec 2 zjisteno vynechavani zazehu P0302 - 35-10 - - - Sporadická Nestretnul sa už niekto s tým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 To nevím... možná ta lambda. Za tepla zmazat chyby, projet, zda naskočí a zda současně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Vadná svíčka (zkusit prohodit z jineho valce), vstřik, zapalovací lišta, těsnění saciho potrubí....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Z času na čas sa mi stane, že auto ide na tri valce za studena, ale už pri jazde... Po 20 s sa zapojí aj ten štvrtý... a všetko ide ako ma. Vypisuje mi to tieto chyby: 16514 - rada valcu 1 - sonda 1: chyba v el. obvodu P0130 - 35-10 - - - Sporadická 16686 - valec 2 zjisteno vynechavani zazehu P0302 - 35-10 - - - Sporadická Nestretnul sa už niekto s tým? Jj stretnul,mám 1.4 Mpi rv.2000 motor AME. Toto se mi stává jen při venkovnívh teplotách k nule nebo pod bodem mrazu.Nastartuju v poho ale jen na tři to trvá cca 2 vteřiny a jde na čtyři.Potom v jízdě už nevynechá.Když potom někam dojedu a chcípnu to a potom za delší dobu nastartuju tak v poho ale nesmí úplně vychladnout.Svíčky jsem už měnil i přehazoval ale nic platné,zkusím někde půjčit tu zapalovací lištu a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seseld Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 potrebujem poradit nepali alebo vynechava mi prvy valec hlavne pri volnobehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmoud Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 skusal si vymenit sviecku???pozeral si sa na to cez vag?Nejake chyby okrem toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seseld Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 sviecky su nove a na vag bez chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seseld Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 sviecka po vytiahnuti je mokra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 (editace) . Editováno: 14. Prosinec 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 (editace) . Editováno: 14. Prosinec 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Na tuti 1.2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seseld Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 (editace) je to skoda fabia 1.4MPI 50kw LPG Editováno: 19. Listopad 2011, autor: seseld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Nová svíčka nic neznamená (právě naopak) - zkus je prohodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Vyměň zapalovací lištu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seseld Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 svicky som prehodil aj zapalovaciu listu aj vstrekovace medzi sebou a furt to iste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seseld Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 bol som uz u dvoch mechanikov a nevedeli na to prist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Změř tlaky ve válcích a případně nastavit ventily i přesto že to má hydraulický nadzvedáky,dělá se zákl. nastavení,to LPG docela zatlouká sedla,pak jde o to jak tam zapojený elektro co se týká plynu,vždycky ho..da rozstříhaj kabely ke vstřikům,jestli se to někde nekostří a nezůstává otevřenej vstřik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seseld Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 tlaky su ok 14 a tu kabelaz pozriem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLADIIATOR01 Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 mám skoro obdobný problém auto hlavne pri štarte niekedy ide iba na tri valce.jeden stale vynecháva .Ani v servise nevedeli vymenili všetko a nič,kedže tato chyba je nepravidelná nebavilo ma tam chodiť a stále platit za nič.Rozprával som sa z jedným a ten mi povedal či to nerobí softver ridiac.jednotky alebo alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 To že si s tím neporadí to je jejich reklama,ale v alarmu to není,ten to blokne komplet,buď pojede nebo vůbec nenatočíš a ve flashi bych to taky nehledal,zkontrolovat to mechanicky,vstřiky,ventily,hydroštely,tlaky atd. aby to bylo vše ok,pak existuje multimetr a osciloskop a hledá se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seseld Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 no dal som nove vstrekovace a stale ten motor ide ako traktor uz som zufaly ani v autorizovanom servise si nevedeli rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Flash je pevně daný soft pro řízení motoru a pokud auťák jezdil do teď tak nevidím sebemenší důvod se v tom hrabat!!!! Výměnou vstřiků jsi vyloučil pouze jednu možnost z jmenovaných,výměna neznamená oprava!!! Hledej dál a doporučuju ne výměným způsobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kelso Hudak Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Zdravim Chcem sa opytať že čo može sposobovať to že mi auto za zimna ide na 3 valce, nenormalne trasie s celym autom na volno behu a ked ho zohrejem na prevackovu teplotu tak mi ide normalne na 4 valce a tiež sa trasie trochu na volnobehu. Neviete mi niekto poradiť? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.