Publikováno Březen 6, 201312 r Zdravim vas chcel by som vas poprosit o presnu demontaz stredneho fukara vo fabii II po facelifte. Viem ze tam je nejakych 4-6 cuplikov na ktorych to drzi a mozno viac? neviem to niekde najst dik
Březen 6, 201312 r Přesně tak, jsou čtyři blízko rohů nahoře a dole. Nejlépe baterku a posvítit si dovnitř. Potřebuješ natočit i lamely aby tam bylo trochu vidět. Když jsem je vyndával, málem jsem je celý rozebral. Drží dost fest, odehnout ty packy moc dobře nejde.
Březen 6, 201312 r Ja nemuzu najit nahradni ofuk ale ono nekdy neni ani na skodu to rozkuchat primo v aute
Březen 7, 201312 r Vsak pockej do pondelka ro budu kuchat svuj z auta ale vic nereknu , vic u mne ve vlakne
Prosinec 18, 201311 r Poradí mi někdo jak vyndat středové ofuky? Povedlo se mi sundat tu mřížku, ale ofuky zůstali v autě, jsou volné hýbou se sem tam, ale nejdou vyndat.... bylo by tu někde nějak nafoceno či něco podobného? Nechci tam něco ulomit.....
Březen 19, 201411 r Ahoj, taky jsem se trápil, ale nakonec jsem se podíval do knihy jak na to, je zapotřebí klínky, já jsem to vyřešil ustřižení plechu. Je jich tam 8x. Viz foto: Trochu jsem si přitom poškrábal lamely. Rozměry jsou pouze odhadem. Postup: naplocho zasunout pod západku a pak klínek otočit o 90°
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.