Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mě to dělá na Combi přesně totéž, dělalo to i s novou originál lištou s gumičkou. Jedině výměna za FII + OII

toto mi delal sterac z FII kdyz sem ho dal na OI combi. muselo se orezat raminko, aby vic pritlacovalo staratko ke sklu. kdyz sem to zastavil v prostredni poloze byla gumicka uprostred ve vzduchu...

• 4 týdny později...

Tak už to stírá. Stačilo lehce zboku obrousit lištu. Když sem se snažil kývat s lištou v rameni, trochu drhla. Teď se dokáže jednodušeji vytvarovat podle okna.

• 2 týdny později...

Aj ja mám problém so zadným stieračom.Predné mi stierali dobre lenže ten rachot pri stieraní,vymenil som ich včera za stierač zn.Compass Flat presne na Fábiu I.Stierajú perfektne a sú tichučké,no uvidíme klľko vydržia.No zadný stierač ide tak ako predné strašný rachot.Tam by som nedával flat stierač,stačí aj klasika ramienkový len neviem ako to vybrať z tej lišty a či sa to vôbec dá.

http://www.autok.sk/sada-stieracov-flat-530480-adap-hook-fabia-octavia-p-4444.html?osCsid=0597f836783996ee1487d4a45b188deb

• 1 měsíc později...

Čau chlapi já mám zase jiný problém, koupil jsem tady na foru nový stěrač z FII na mojem autě sedí dobře a dokonce i perfektně stírá, ale když zaklapnu krytku tak pri setření sama vycvakne, navíc jak ji mám zacvaknutou tak ostřikovač neostřikuje tak dobře jak u starého stěrače, jak mám krytku upravit?

mám tenhle:

post-35310-1275591133,911_thumb.jpg

Upraveno od Patrik Rychta

Je moc vysoká, zespoda je třeba ji trochu ošmirglovat... asi 3-5 mm

Takže když ji zespod ošmirgluju tak mi nebude vyskakovat a ostřikovač dobře stříkat jo?

přesně tak ;) ono stačí se podívat když je krytka zaklapla...spodek hrany je namáčklej na skle a nesedí ;)

tak tak, stačí jí zespoda trošku zbrousit a sedí to parádně a s ostřikovač funguje jak má ;)

já nevim,ale mě to sedí pěkně i bez zábrusu .. tak nevim :palec2:

Hoši měli jste pravdu, krytku jsem trochu ošmirgloval a ted sedí uplně parádně takže stěrač stírá, ostřikovač ostřikuje :) Diky za radu jste nejlepší :palec2:

• 10 měsíců později...

Aj ja mám problém so zadným stieračom.Predné mi stierali dobre lenže ten rachot pri stieraní,vymenil som ich včera za stierač zn.Compass Flat presne na Fábiu I.Stierajú perfektne a sú tichučké,no uvidíme klľko vydržia.No zadný stierač ide tak ako predné strašný rachot.Tam by som nedával flat stierač,stačí aj klasika ramienkový len neviem ako to vybrať z tej lišty a či sa to vôbec dá.

http://www.autok.sk/sada-stieracov-flat-530480-adap-hook-fabia-octavia-p-4444.html?osCsid=0597f836783996ee1487d4a45b188deb

Musíš sundat krytku co je na ostřikovači a pod ní je mylsím že na 13 klíč matice tu povol a pak vyvykloej stěrač ten pak kup celý nový i s raménkem ve škodě cena tady u nás byla asi 350

• 11 měsíců později...

Zdar chlapi, koupil jsem si z OCII zadní stěrač, ale nestírá mě střed okna. Bude opravdu stačit, když se modifikuje ta krytka? Dle ty fotečky co tu už je? Díky

jo, stačí trochu zbrousit a pak to stírá perfektně ;)

No já to právě udělal, a stejně mě zůstává střed nesetřen :(

• 9 měsíců později...

ospravedlnujem sa ze to dam sem ale nechcem zakladat novu temu. dnes som isiel autom a zabudol som ze mam primrznuty zadny stierac a nechtiac som tukol do packy a zapol zadny stierac no ten sa ani nepohol. hned som dal packu do polohy aby nestieral no po chvilke sa sterac pocol asi o cca 20° a ostal tak a teraz s nim vobec nejde pohnut ani ked je na skle ani ked ho odklopim... nic sa nehybe.. nemate niekto s tym skusenosti alebo nejake napady ako to opravit? dakujem za kazdu reakciu

poistku si pozeral? :kol-32:

A nefunguje ani když zapneš zadní ostřik? Nebo když zapneš přední stěrače a zařadíš zpátečku? Co pojistka? Mohl se spálit motorek ale podle mě by to mělo být nějak chráněny už .. zkoušel si i znovu zapnout zapalování? Někdy pomůžou úplné banality..

zadny ostrek funguje a auto som aj znovu startoval no nic... a ostatne "finty" som neskusal zajtra vyskusam.. ak mate este nejake napady sem s nimi :) dakujem

pozri tú poistku,ved to je "sekunda" B)

Vypadá to na tu pojistku no .. ale nejsem si jist .. není ta pojistka spojená s předním ostřikem?

nie... :kol-124:

...len predok to tak má...

ok pardon :wallbash: každopádně kukino když už jsi byl u toho auta tu pojistku jsi mohl zkontrolovat taky :)

nechce sa mi ist uz von lebo auto stoji uz 2hod vonku a je na nom zas 10cm snehu :) ale zajtra rano to bude moja prva alternativa..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.