MastermanCZ Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Aha takže stačí vyměnit vyměnit stírací lištu za originální, nebo radši i rameno vyměnit? A s tou hřídelí by teda neměl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Ne neměl. Zkusil bych nejdřív vyměnit jen lištu a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 a není to rameno přidřené? zkus ho promazat v tom kloubu - aby mělo větší přítlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MastermanCZ Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Díky za rady zkusím to teda promazat, popř. vyměnit za originální a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 MastermanCZ> tak jak to dopadlo? :-) Taky mi nestira stred zadniho okna na F1hatch a zadna rada nepomaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Neříkej,žes dal original a nestírá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Rameno by melo byt original, je na nem cislo dilu a vsechny koncernoce znacky. Samotny sterac asi original neni. Minuly sterac stiral po cele plose, ale byl uz tvrdy, poskakoval po skle. Tak mi ho kluci garazovi vymenili a od te doby to blbne. Akorat jeste premyslim jestli to rovnou nevylepsit o aero http://www.briskoda.net/forums/topic/126916-fabia-i-vw-polo-rear-aero-wiper-fitting-guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy_VFR Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Dneska jsem namontoval original sterac na zadek a musim potvrdit co uz bylo receno, funguje bezvadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tradek Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 Zdravím řeším takový problém se zadním stěračem. Měnil jsem motorek protože byl zrezlý a dlouhou dobu nefunkční hlavně popraskaný a teklo do auta přes něj :D nějaka dobrá duše před x lety sundala zadní stěrač a dala tam jenom nějakou krytku misto něho. Tak jsem koupil nový s plánem že tam bude sedět když to je na fabii i na krátkou verzi ale opak byl pravdou na konci stěrač hrozně odstává a nedrží po pár setření normálně sjede mimo sklo a i krytka na ostrik nejde docvaknout. Tak jsem koupil další s řadou v autokelly že to je na 100% on sice odstává trochu méně ale furt to není ono a furt nedrží tak jak by měl. Kolik druhů ramen se stěračem je aby mi stěrač nejezdil mimo sklo držel a neodstaval ? Předem děkuji za radu Jedná se o fabii 1.4 mpi 50 kw rok uvedení do provozu 5/2000 krátká verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 Nedávno jsem se motorkem taky zabýval, navštívil jsem vrakáč. Žádná krátká F1 kolem tebe nestojí k odměření? Od včerejška jsem na berlích tak neposloužím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tradek Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 Mě délka sedí jenom odstává to rameno od okna až budu u auta vyfotím. A je takový na volno že při stírání se posouvá dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 Rozdíl je mezi kombi a krátkou. Jinak by neměl být problém. Na krátkou verzi byly nějaký náhrady a nutno dokoupit koleno na vodu. Jinak nic. Takže těžko říct co jsi to vlastně koupil, resp. co ti to prodali... BTW máš ho pořádně nasazený a dotažený? Jak motorek tak ramínko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tradek Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 Motorek jsem kupoval https://www.mroauto.cz/cs/katalog/detail-zbozi/motor-steracu/skv-germany/19skv007/457789 a stěrač https://www.mroauto.cz/cs/katalog/detail-zbozi/rameno-sterace-cisteni-skel/oyodo/95b9031-oyo/12104758 akorát že bohužel u tohodle nejde ani krytka zacvaknutím přes tu trysku na ostrik pak jsem koupil v autokelly https://www.autokelly.cz/Product/40-16-882/8377801 ten sedí trochu lépe ale ani tak to není úplně ono. Zkusím ještě vyndat motorek úplně a dát ho zpět jestli něco někde nedrhlo a nedal jsem to špatne. Matička na utažení nebyla nějaká speciální ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tradek Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 V 3. 12. 2005 na 18:36, Maverick napsal: Ja mam na Fabii Combi zadni sterac z Octavie II Combi a je to v pohode. Vypada to dobre a stira bez problemu. Prosim, ake je objednacie cislo pre ...zadni sterac z Octavie II Combi... + nejake ine komponenty (kritka, samotny stierac....) Velmi pekne dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.