Publikováno Březen 10, 201312 r Zdravím, hledám, hledám po foru, ale nic nenacházím......po odemčení auta mi vždy 4x bliknou směrová světla, co to znamená? Mám origo centrál a asi dodělávaný alarm HPB 5-6WFS.......ale s alarmem to snad memá co dělat???
Březen 11, 201312 r Autor Jen pro upřesnění, když odemknu, blinkry normalně 2x bliknou a po cca 5s znovu 4x zablikaji...
Březen 12, 201312 r Autor s tim jsem si nijak nehral a alarm jsem zkousel, ten normalne funfuje jak ma, zacalo to delat z niceho nic.....
Březen 12, 201312 r Určitě to má na svědomí ten alarm. Mrkl bych do návodu alarmu. Jestli jej nemáš tak samozřejmě musíš na netu nějaké informace o něm sehnat. Tohle dělají alarmy při zamčení a vynechání nějaké hlídané zony. Dveře.kufr apod. Upraveno Březen 12, 201312 r od Mirek 835
Březen 13, 201312 r Autor Tak psal jsem přímo výrobci alarmu a ten mi odepsal, ze alarm takovouto signalizaci standardně nemá. Ještě ho zkusím odpojit a uvidim, jestli to bude pořád blikat.
Březen 13, 201312 r Si přesto myslím,že to dělá alarm. Jasně odpoj jej. Jinak origo centrál tohle nedělá.
Březen 15, 201312 r Též se přikláním k poruše alarmu - před rokem jsem řešil obdobnou poruchu a byl to alarm!
Březen 17, 201312 r Autor Tak skutečně to děla alarm, projel jsem zapojení, ale vše v pořádku, alarm funguje jak má. Ještě jednou jsem psal výrobci, tak uvidime......
Září 18, 201410 r já mám ketek a zamknutí blikne a pípne 1x, odemk 2x, při aktivaci alarmu ( dveře,otřes,ultrazvuk...) při odemknutí bl.4x ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.