Publikováno Březen 13, 201312 r Zdravím, prosím o radu jestli jste se někdo setkal s problémem, který mám na mém autě škoda superb 1.9 TDI 96KW 2004... Všude jsem narazil jen na téma, že nejde otvírat kufr, ale já mám opačný problém a nikde jsem nenašel jak nato. Když chci zavřít kufr tak nedrží jakoby tam nebyl žádný zámek - při zaklapnutí víka sedí nadoraz jakoby byl zavřený ale není. když zamknu auto mužu kufru otevřít bez použití tlačítka. Prosím o jakékoli rady děkuji Upraveno Březen 13, 201312 r od Krevetacek
Březen 13, 201312 r Autor Ten právě vypadá v pořádku... Nemůže to být třeba špatnou pojistkou, že by to mělo něco společného s elektrikou? (jinak moc těmhle věcem nerozumím, takže kdybych psal blbosti tak sorry ^^ ) Upraveno Březen 13, 201312 r od Krevetacek
Březen 13, 201312 r zkus simulovat zavreni tak, ze do zamku strcis sroubovak o vhodnem prumeru (kolmo k zamku), a uvidis, jestli mechanismus pracuje spravne a zustane v zavrene poloze, nebo ne...
Březen 13, 201312 r Autor Když tam strčím sroubovák tak se ta záklopka zavře a proto mi nění jasný, že když kufr zabouchnu proč se to nezaklapne stejně jako když tam je ten šroubovák....
Březen 13, 201312 r Autor jj žkoušel a nic, ale i kdyby se to takhle zavřelo tak by se to tim asi nezpravilo a nechtel bych pokaždý když bych zavíral kufr s tim davat nějaký momby :-)
Březen 13, 201312 r Autor asi to nevyřeší nic, ale myslím že to je následek zimy a mrazů - když mě občas ten kufr nešel otevřít ptž byl zamrzlej tak sem to dost rval abych ho otevřel, nebo to taky s tim ubec nic spelečnýho nemá .) Upraveno Březen 13, 201312 r od Krevetacek
Březen 13, 201312 r nebo sundej oblozeni vika a vlez si do kufru s baterkou (nebo mrkni pres sedadla, pokud je mas odklapeci) - at vis, co se deje, nebo nedeje pri zavreni...
Březen 14, 201312 r Bude to zámek, mě se třeba v zimě sám od sebe otevíral a pak jsem se celou cestu divil, co mi to furt vzadu bouchá. Stačí s tim pořádně jebnout a zavře se. Zkusil bych to prostříknout.
Březen 15, 201312 r Autor Tak jsme včera sundal obložení víka a nevím jistě jestli to je tím ale na zámku je nějaká špatná ta pružinka tak dnes koupím novej zámek + se mi zdá že vůbec nereaguje ten motůrek co je u zámku, takže teď nevím co v čem je chyba. Upraveno Březen 15, 201312 r od Krevetacek
Červen 10, 201312 r TU pruzinku jsem mel taky prasklou, nekde bych mel mit jeste nahradni zamek kdybyjste nekdo potreboval ;-)
Srpen 2, 201411 r Ahoj mám stejný problém, prasklá pružinka co přitahuje ten protiháček. Kupoval jsi si nový zámek nebo jenom vyměnil pružinku? Jak jsem do toho zámku včera koukal tak vůbec nevím jak bych tam novou nasadil. Dík
Srpen 2, 201411 r nova se nasadit da ale neda se koupit.. jestli chces mam jeden zamek navic, napis pm
Srpen 5, 201411 r Ahoj díky za nabídku. Včera jsem auto odvezl do servisu. Jelikož prasklo to očko za které to bylo přichytnuté tak bych řekl že nebude velký problém z pružinky ubrat jeden závit a udělat z něj zase oko a vrátit zpět. Jeden závit by neměl nijak změnit vlastnosti pružiny. Takže uvidím jak to dopadne pokud špatně tak se určitě ozvu ;-)
Srpen 7, 201411 r Tak provedeno a kufr zamyká zase jako nový ;-) Teď jen jak dlouho vydrží upravená pružinka.
Srpen 19, 201411 r vím, že je to pozdě, třeba to pomůže dalším - zlomená pružina západky (únavový lom)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.