The_DoctoR Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 jak se říká odborně první záruční prohlídce při 15tkm výměny oleje? Nebo jak to stojí v manuálu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 myslíš "servis výmeny oleja" ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Ahoj mám dotaz: do servisu a výměny oleje (120 000) mi zbývá 1900 km, ale včera jsem dozvěděl že dnes jedeme na dovolenou cca 3500 km. Stane se motoru něco když to takhle přejedu? p.s. blikající servisní interval jsem si ručně už smazal přes budíky. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Teoreticky sa nič nestane, ale nebolo by lepšie ten olej a filter rýchlo vymeniť pred cestou? Je to otázka pol hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 To už se nestihne, všechny peníze jsou už v eurech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 (editace) Tak proč se ptáš, když stejně pojedeš bez výměny? Editováno: 7. Květen 2014, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Ptám¨se proto, aby mě to po překročení o 2000 km nehodilo do nějakého nouzového režimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 to nehrozí,ale aj tak budeš na to stále myslieť 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 tak tak, zažil jsem to cestou do BG (jedna cesta 1650 km), když jsem dojel do Malacek a zastavil na dotankování plynu a po opětovném zapnutí klíčku se mi rozsvítil OIL a já si z hrůzou uvědomil, že se měl dělat olej. Takže jsem cestou usilovně přemýšlel co s tím a jediné co mě napadlo, trochu si ulevit od špatného svědomí, bylo v Srbsku pak na benzínce při dalším dotankovávání koupit litr 5W40 oleje (mimochodem měli ho good cenu - bral jsem pak cestou domů 3 litry na celou výměnu) a půl litru tam do vrchní čárky nalít, aby se to aspoň zředilo. Celou cestu tam i zpět jsem se fábuli mlouval, že jsem jí tak zanedbal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Dotaz : při kontrole oleje má být olej nejlépe na rysce uplně nahoře, nebo v prostřed? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 ideál,tak medzi stredom a max.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 tak jsem doma, olej byl přejet o 2000 km a auto je v pořádku. V pondělí se objednávám na výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 sorry za OT,na kolik tě vyšla ta cesta do Francie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Interval výměny oleje se mi povedlo vynulovat, ale jak se vynuluje servisní interval 120000km? to Malta: tebe asi zajímá LPG, tak to hodím tam, ať to tady tady nezaplácáme Editováno: 14. Květen 2014, autor: buchty_s_makem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 klidně si v sekci LPG v Pokec nejen o plynu založ nové téma, rád bych si o té cestě něco početl, mohl by tam přihodit i info Dušan K., který teď byl též autem ve Francii, v Paříži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gourney Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 ideál,tak medzi stredom a max.. Na nejaké dlhšie dialničné jazdy nie je lepšie mať olej blízko maxima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 len nie nad max... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gourney Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 No od poslednej výmeny to mám dosť výrazne nad max. vďaka nemenovanému autorizovanému servisu v Bratislave. Jazdí to normálne, nebol žiadny modrý dym a tá hladina sa takto drží. Raz som z toho vybral filter aj s menším množstvom oleja, ale to bol symbolický zákrok. Odvtedy to nejak už neriešim, ale nikdy tam už takéto množstvo nechcem a do toho servisu to už nikdy nepôjde ani na doplnenie kvapaliny do ostrekovačov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gourney Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Zhodou okolností mám vďaka jednému bratislavskému autorizovanému servisu hadinu dosť vysoko nad max. Zo začiatku som to riešil, ale nevidel som žiadny modrý dym a už to nejakú dobu takto jazdí bez problému. Akurát som raz vymenil filter, čím sa nejaké malé množstvo dostalo preč - skôr symbolický krok. Neviem či to robia schválne, ale už to nechcem nikdy v tomto stave. 3.3 l beriem ako absolútne maximum tohto motora ak bol predošlý olej dokonale vypustený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Kabinový/pylový/pachový filtr, to je jedno a to samé u Fabie 1.2HTP? V intervalu odlišnosti nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Ano, jsou to různé názvy pro jeden a ten stejný díl. Mimochodem, už jsi na to ptal v tebou založeném tématu... Existuje ve dvou variantách: 1. obyčejný pilový/prachový 2. s aktivním uhlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Zdravím. Ztratil jsem servisku a potřeboval bych vědět, co vše byse mělo měnit (olej nepočítám) při 225tkm u motoru CGPA, FII 51KW. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Údržba přesné pokyny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.