Pigeon Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Ahoj, poradíte mi někdo jak instalovat odpojovač ABS na Fabii RS, který bude možno používat za jízdy (bez restartu motoru)? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 A jinak jsi zcela zdrav?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 A co takhle odpojovac Airbagu ridice, nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 to niceone: bez restartu motoru to asi nepujde. to pigeon: pro spolejezdce je to normál. teda pro ty kdo to mají z výroby zapojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Zas tak moc bych se nesmal... Ja ho v audi 90 mel a nebyl vubec problem jej vypnout behem jizdy (zobrazila se kontrolka) a dalsim stiskem si ABS opet zprovoznil... Sice nevim k cemu to bylo - tedy krome to, ze jsem si vyzkousel jak auto brzdi bez a s ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Vloženo 22. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Díky za první normální reakci. Kdo si vyzkoušel zabrzdit s ABS na nerovném povrchu (např. vytlučený asfalt) z vyšší rychlosti tak ví jak nebezpečné umí ABS být. Totéž platí kdykoliv, kdy nemáte pod všemi koly shodný povrch (adhezi). Je třeba rozlišit mezi ABS a elektronickými brzdovými systémy, které se starají o každé kolo zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 jojo ty starší audiny ho měly. ale třeba na Peugeotu jsem to dělal a nefungovalo to. musel jsem restartovat motor. A na fabce se ti asi taky zapíše chyba do řj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Díky za první normální reakci. Kdo si vyzkoušel zabrzdit s ABS na nerovném povrchu (např. vytlučený asfalt) z vyšší rychlosti tak ví jak nebezpečné umí ABS být. jj, kolega má dům na kopci a vede k němu taková dost drncavá kotkovaná cesta, když po ní sjíždím, jedu bez rychlosti dost pomalu a neustále přibržďuju. Několikrát se mi stalo, že seplo ABS právě při těchto nerovnostech a auto nebrzdilo skoro vůbec, dost mě to překvapilo. Kamarádova Fábka to dělá stejným způsobem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Je pravda, že fábie má nějak divně naladěné ABS... nevíte někdo o testu brzd kde je fábule zahrnuta - nový autotip (17) má dobrej test 15-ti aut , ale škoda chybí... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Čekal jsem na větší zastoupení VW group - ale jejich brzdy obecně nepatří mezi elitu, asi proto tam nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Proveditelné to určitě bude. V loňském roce na podzim jsem se zúčastnil školy smyků, probíhalo to myslím pod hlavičkou Besipu, už přesně nevím a školitelé měli krátkou TDi Fabii s vypínatelným ABS, aby mohli na kluzké folii přesně demonstrovat účinek ABS při panickém brždění apod. Vypínatelné to měli i přímo za jízdy, bez restartu motoru. Ale úpravu myslím měli přímo ze škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Proveditelné to určitě bude. V loňském roce na podzim jsem se zúčastnil školy smyků, probíhalo to myslím pod hlavičkou Besipu, už přesně nevím a školitelé měli krátkou TDi Fabii s vypínatelným ABS, aby mohli na kluzké folii přesně demonstrovat účinek ABS při panickém brždění apod. Vypínatelné to měli i přímo za jízdy, bez restartu motoru. Ale úpravu myslím měli přímo ze škodovky. a když vytrhneš pojistku? Takhle sem to viděl na dvou jízdách školy smyku - jednoduché a 100% učinné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Proveditelné to určitě bude. V loňském roce na podzim jsem se zúčastnil školy smyků, probíhalo to myslím pod hlavičkou Besipu, už přesně nevím a školitelé měli krátkou TDi Fabii s vypínatelným ABS, aby mohli na kluzké folii přesně demonstrovat účinek ABS při panickém brždění apod. Vypínatelné to měli i přímo za jízdy, bez restartu motoru. Ale úpravu myslím měli přímo ze škodovky. a když vytrhneš pojistku? Takhle sem to viděl na dvou jízdách školy smyku - jednoduché a 100% učinné Nevím, jak to měli řešené, ale pojistku nevytrhávali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Vloženo 22. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Pavo, pokud by jsi našel nějaký kontakt na tu školu smyků, tak by tudy možná cesta vedla. Pojistkou to určitě nejde, alespoň ne na Fabce RS, kde pak píská varování a svítí půl palubky. Je třeba podotknout, že odpojovat ABS a neinstalovat ruční regulátor tlaku zadní nápravy je hodně drahý špás (zadní gumy jen hoří). Když jsem si hrál s pojistkou, tak jsem zrušil (ploška) jednu novou Michelinu jako nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Pavo, pokud by jsi našel nějaký kontakt na tu školu smyků, tak by tudy možná cesta vedla. Pojistkou to určitě nejde, alespoň ne na Fabce RS, kde pak píská varování a svítí půl palubky. Je třeba podotknout, že odpojovat ABS a neinstalovat ruční regulátor tlaku zadní nápravy je hodně drahý špás (zadní gumy jen hoří). Když jsem si hrál s pojistkou, tak jsem zrušil (ploška) jednu novou Michelinu jako nic. Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Díky za první normální reakci. Kdo si vyzkoušel zabrzdit s ABS na nerovném povrchu (např. vytlučený asfalt) z vyšší rychlosti tak ví jak nebezpečné umí ABS být. Totéž platí kdykoliv, kdy nemáte pod všemi koly shodný povrch (adhezi). Je třeba rozlišit mezi ABS a elektronickými brzdovými systémy, které se starají o každé kolo zvlášť. To jsi naprosto mimo. Pokud mas pod kazdym kolem jiny povrch tak je prave nebezpecne ABS nemit. Opravdu nevim jak bys nohou brzdil kazdym kolem jinak. ABS s tim nema zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Odpojení ABS je jednoduché jak facka,i přes vypínač,ale bude to hlásit závadu,která se nicméně po páru startech zase smaže.Na budících nic svítit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 jojo bude to hlásit chybu, která pak zhasne, ale jak to udělat aby to tu chybu nepsalo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 to Martinoslav: ty tvé okamžité vždy všeznalé reakce na "cokoli" mne začínají štvát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 to Martinoslav: ty tvé okamžité vždy všeznalé reakce na "cokoli" mne začínají štvát Takový náš "brouk pytlík" - všechno zná, všechno viděl a všude byl _br__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Sito: Vis co mi muzes?? Mej se krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 mheeeeeéééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Uvazoval sem o necem podobnem...jenze kdyz ten moment prijde tak pak tezko ve zlomku vteriny vypnu ABS a jeste zabrzdim...To debilni RS nebo spis jeho ABS ma to ze kdyz jedete rychle prez nerovnosti tak normalne slapneta na brzdu ono vas to nakope a prestane to absolutne brzdit...musite znova slapnout na pedal a znova brzdit a je klidne mozny ze to udela znova...nejde o to ze to kope ale o to ze to uplne prestane brzdit...uz sem si s tim nekolikrat malem rozbil hubu nez sem prisel na to co to je a hlavne ceho se vyvarovat...to znamena ze kdyz budete sjizdet treba nejakej kopec kde jsou vlny od kamionu a pojedete tam dost rychle a pak budete chtit rychle zabrzdit tak skoncite tak akorat nekde v prdeli pokud se leknete a nebo nebude dostatek casu a mista na to znova slapnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Jo jinak skolu SMYKU dela MAXCARS (P.Faktor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.